Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

wwwwaaaaaoov bu gerginlik ne anlamıyorum nedn zoruna gittiki niye agresifleşiyosun bukadar anlamadım bacım demişim pardon ya beyonce demeliydim:KK70:

aaaa mesajlara bak
hadi yah öylemiymiş ...zaten direk böyle bir alay etme gibi bişe yazmışsın profil resmime mi gıcık kaptın nedir baya dertlisin sanırım... takılcak adam arıyorsan yanlış yerdesin burda herkes kardeştir...

ben takılcak adam aramıyorumki yanlışını düzeltmek istedim zoruna gitti.. hadi yah aa duymamıştm şaşırdm yani alayla alakası yok..ayrıca profil resmi ne alaka DAM ÜSTÜNDE SAKSAGAN VUR BELİNE KAZMAYI ndn dertli olayım gayet iyiyim sen hayli hırçınsın benim tek derdim vajinismus..okadar senin profil resminin ne oldugunu bile bilmiyorum...

canim ben sana msn.e gel dedim ama benim 1.isim cikti, yengeme gitmem gerekiyor. kusuruma bakma canim sen aksamlari giremiyormusun nete,söyle 10.bucuk 11.gelebilirsen gel yoksa baska 1.zaman görüsürüz.

canim ben sana msn.e gel dedim ama benim 1.isim cikti, yengeme gitmem gerekiyor. kusuruma bakma canim sen aksamlari giremiyormusun nete,söyle 10.bucuk 11.gelebilirsen gel yoksa baska 1.zaman görüsürüz.

evet görmemişim mesajını gündüz daha musait oluyorum offf şimdi ablam geldii agzersizlerde aksadı 1 hafta aralıksız yapıcam egzersizde halletcez inşallah son aşamaaaaa

daha yeni evlisin kendini yıpratma bacaklarını aç yat derim birde bacaklarına bak kastığında anlarsın rahat bırak istersen anestol die bi krem varzararsız onu al sür öyle dene bide gleit gelen kayganlaştırıcı bolbol sevişin orası ıslansın hisset öle yapın çok yeni evlisin bu normal bi yap öyle o acı dediğinde kastığın için dediğim gibi dene

ben sizin sayenizde çok ciddi ilerleme kat ettim,burada tecrübelerini ve uyguladığı tedavileri,egzersizleri paylaşan hderkeseçok amaçok teşekkür ederim... henüz tamanlamıyla başarmış değilim ama egzersizlerde her gün daha iyiyim ve bu sorunu aşacağıma inanıyorum artık:)

bugün mumegzersizi denedim ilk kez... çok zorlandım... zorlanarak 2 kere alabildim içime... mumu soktuğumda ne yöne kavis verip ilerleyeceğimi kestiremiyorum...

yenenler artık eskisi gibi takılmıyolar galiba burda hepsi uçmuş. ben bu sayfaları okuduğum zamanlar daha hareketliydi. e siz egzersiz yapanlarda kendi kendine yenenler haricinde kimseyle muhabbete girmiyosunuz zaten. o zaman yapılacak bişey kalmıyo. kolay gele

evet kızlar gercekten son 1-2 hafta oncesinde daha yogundu bende aynı fikirdeyim. birileri okurda cesaret gelir diye fikir paylaşımı olsun diye bende kendimce bişiler yazmaya cabalıom ama pek kimsede yok ortada biz yeniler kendi halimizde kaldık :)

sevcihan arkadaşınız genelde buraya yardım etmekten çok hamileliğini anlatmaya, işine gelmeyenlere laf sokmaya bizede yardım edin artık hamileliğinizi konuşmayın diye yalvaranları burdan kovmakla meşgul olduğu için genelde ters bi durum varsa geliyo

bende daha yeni kurtuldum bu illetten. ama aylardır burayı takipteyim. herkesi az çok yazdıklarından tanıyorum. şu an yenenler o kadar az ki burda. ben size yardımcı olamıyorum çünkü ben doktorla yendim egzersizle değil. yaşlandım sürekli burda yardımcı olmaya çalışıyo ve bildiğim kadarıyla o daha yeni ameliyat oldu. ama sizin için sürekli burada. sadece sinirleniyorum birisi bişey soruyo ama cevap alamıyo. bu öyle kötü bir dert ki herkes kurtulsun istiyorum. cevap gelmeyincede sinirleniyorum. olay bundan ibarettir.

seni anlıyorum canan cım. ama bende yeni uyeyim ve illaki herkesin işi vardır hemen cevap gelmese bile cevap gelio cok sukur.

ama gelmezse tabi zaten durum zor :KK43:

ne güzel gündemi değiştirdim işte hep vajina konuşulmazmış ya ne iyi olmuş. herkes derdini unutmuş avukatlığa soyunmuş. yazdıklarını sil diyenimi istersin (ki ben o arkadaşı ameliyatlı olmasına rağmen yardımcı olmaya çalıştığı için kutlamıştım neyse) la havle çekenimi istersin. dur ama devamı gelir daha yorumlar bitmedi dimi. ah kızlar yaa ben ne diyim size. çaresizlik işte böle bişiy çeken bilir anca. belki bir kelime faydası olur diye kimseye laf söletmeme çabanızı anlıyorum ama... neyse yaa hepinize kolay gelsin yenemeyenler kurtulsun işallah bir an önce.

kusura bakmayın çalıştığım için devamlı açık tutamıyorum vajinismusla ilgili olan sayfayı. aranızda çalışan birileri varsa anlarlar herhalde. aklıma geldikçe yazim gündemi değiştirmek istiyorum demedim zaten arkadaşlardan bi tanesi bana cevap olarak hepte vaji konuşulmaz ya yazmışta onun için dedim bende gündemi değiştirdim iyi oldu diye. kimse kimsenin avukatlığına soyunmasın herkes okuyunca kendi cevabını verir dert etmeyin siz. ayrıcada benim vajiyle ilgili bir problemim yok sadece aranızda yenen falan olurda ondan sonrasında bir sorunu olursa yardımcı olurum demiştim ama size zaten yeterince yardım eden varmış onuda anladım. herhangi bir problemim olduğu için buralarda takılmıyorum yani yanlış anlaşılmasın. aklıma gelenler bunlar yazdıklarınız için. unuttuğum olursa az sonra girer bakarım.

valla kızlar ben ne diyoruuuum tamburam ne çalıyo. aynen o hesaba dönmüş. gerçekten anlamakta sıkıntımı çekiyosunuz yoksa benmi anlatamıyorum. şöyle anlatim ben tamamen yardım amaçllı üye oldum buraya. allahıma şükürler olsun ben yendim. egzersiz konusunda yardım edemem belki ama başaranlara sonrasıyla ilgili yardımcı olabilirsem ne mutlu bana diye düşünerek üye oldum. gerçekten çok basit nesini anlamadınız valla bende bunu anlamadım. bir kişinin üstüne saldırmak çok kolaydır herzaman. noldu niye saldırıya geçtiniz hemen. ben size diyorumki belki 6 aydan fazladır takip ediyorum burayı üye olmadan. herkesi tanıdım. kime nasıl cevaplar verildiğine şahit oldum burda. kimlerin nasıl kırıldığına şahit oldum. özümün adı geçmiş onuda tanıyorum.hatta biliyorum umreye gittiğini. sağlıkla dönsün işallah bebeğiyle. o kız burdakilere bizim hamilelik muhabbetimize bozuluyosanız yapmayız inceliğini gösterecek kadar kendini bilen biri ama bazıları öyle değil işte. burdaki herkes hakkında bir fikrim var. buna karşı çıkmakta sizlere düşmez. 3-5 yaş grubu cevaplar vermektende vazgeçin artık. biliyorum o kadar da küçük değilsiniz.

eskılerın gelmesıyle gelmemesıyle ugrasan arkadasları hıc anlamıyorum kımse buraya gelmek yardım etmek zorunda degıl buraya gelen gonullu yapıyor bu ısı, geldı gelmedı dıyede sıtem etmeye hakkınız yok ayrıca...bu ne bencıllıktır ya Rabbım bu ne zıhnıyettır eger eskılerden az kaldıysa bu cogu yenen kısılerın buraya bı daha gelmemesındendır cogu kısı yenene kadar bıde yendıkten sonra 3-5 gun kutlama yapmak halay cekmek ıcın burda sonra cogu vınnnnnnnn hımmm hıc mı kkya ugramıyorlar yoooo cokta guzel baska konularla ılgılenıyorlar helede hamılelık topıklerınde gezıyorlar ben burda kımlerı gordum hepsı de ben bı yeneyım burayı hıc bırakmıcam herkese yardım edecem turkusu soyleyen...neyse benım kızdıgım surda bı avuc kısı var aylardır gelen sızın deyımınızle eskılerden onlarada satasmaya calısıyorsunuz ya pes dıyorum dogrusu acaba gelmemek daha mı akıllıca dıye dusunuyor ınsan...sevcıhana satasan arkadas sadece gormek ıstedıklerını gormussun ıstersen cevap lıstesını ac bak kac kısıye vajıyle ılgılı yardım mesajı yazmıs bu arada tek derdı hamılelıkten konusmak olsa bı ton hamılelık konusu var dıledıgıne gırer konusur burda kac aylık arkadaslık var bılmem anlar mısın bıde hanı herkes hakkında fıkrın varmıs ya yanlıs fıkırler edınmıssın tek bır olayla sevcıhanı degerlendırmıssın, sen madem ınsanlara bu kadar yardımcı olmak ıstıyordun 6 aydır nerdesın yardım ıcın vajınusmusu yenmek gerekmıyor kı arkadasım burdakı melese bırbırıne destek olmak argosu gaza getırmek, yok ben drla yendım yardımcı olamam dıye bı durum yok en azında zor deıl gıbı laflarla ınsanları sakınlestırırsın. 13 cevap yazıp ınsanlara satasmaya hakkın yok. bu arada eskılerden cevap gelmedı dıye mıllete cephe alıp duracagınıza gecmısı okuyun bu kadarını dusunemıyor musunuz? ınsanlar ısın hep kolayına kacıyor gecmısı nıye okuyacak kı bılmem kac sayfa ınsanlar ona cevap vermekle yukumlu nasılsa...ben vajıyı yenene kadar mıllet cevap versın vermesın her gun en az 50-100 sayfa okuyordum(hatta gozlerım bozuldu abartı degıl)kı o zamanlar mıllet burda kaynıyordu o kadar cevap verecek adam vardı kı... hep hazır ıstıyorsunuz soruya cevap almak okumak daha kolay ınsanlara cevap yazmadı dıye sınırlenmekte kolay nasılsa halbukı gecmısı okusanız hep aynı sorular hep aynı cevaplar donuyor merak etmeyın uzaydan ınmıs bı hastalık yasamıyorsunuz yenı soruları olan...

ben sizin sayenizde çok ciddi ilerleme kat ettim,burada tecrübelerini ve uyguladığı tedavileri,egzersizleri paylaşan hderkeseçok amaçok teşekkür ederim... henüz tamanlamıyla başarmış değilim ama egzersizlerde her gün daha iyiyim ve bu sorunu aşacağıma inanıyorum artık:)

bugün mumegzersizi denedim ilk kez... çok zorlandım... zorlanarak 2 kere alabildim içime... mumu soktuğumda ne yöne kavis verip ilerleyeceğimi kestiremiyorum...

düz sokmican canım, popo yönüne doğru kavis vereceksin :)

nasilsin canim:KK70: neler yapiyorsun hersey yolundami.

sağol canım benim özelden de yazdım şimdi,iyiyim çok şükür yendik hızlandırıp ilerletmeye çalışıyoruz allahın izni ile.bütün arkadaşlara dua ediyorum sürekli burayı takip ediyorum lütfen ihtiyacınız olduğunda yazın buraya,herkes elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyo kimsenin bundan şüphesi olmasın.kader birliği etmiş kardeşleriz..

düz sokmican canım, popo yönüne doğru kavis vereceksin :)

parmağımı içeriye soktuğumda J harfine benziyo gibi geliyo,yani hafif bikavis var sanki? makat yönüne doğru ittirecem tamam:)
ben artık işaret ve orta parmağımı ayrı ayrı çok rahat alabiliyorum ama ikisiberaber denerken zorlanıyorum yine de bugün mumu denedim ama kalınlaştırmadan denedim. mumu rahatça alabilene kadar eşimle denememem daha mı doğru olur?

parmağımı içeriye soktuğumda J harfine benziyo gibi geliyo,yani hafif bikavis var sanki? makat yönüne doğru ittirecem tamam:)
ben artık işaret ve orta parmağımı ayrı ayrı çok rahat alabiliyorum ama ikisiberaber denerken zorlanıyorum yine de bugün mumu denedim ama kalınlaştırmadan denedim. mumu rahatça alabilene kadar eşimle denememem daha mı doğru olur?
parmağı geçtiysen Alttaki yazıyı iyi oku canım..

* Malzemeler :
1- 3 adet beyaz mum (bakkaldan al)
2- streç film
3- ameliyat eldiveni
4- prezerv..tif
5- pamuk
6- ultrason jeli (medikalciden al)

* Hazırlanışı :)
öncelikler beyaz mumlardan birine ameliyat eldivenini geçir bi kenara koy. ikinci beyaz mumu al çok az pamuk sar üstüne streç film geçir iyice sarıp sarmala üstüne prezerv.tif geçir kenara koy. üçüncü beyaz mumu al üstüne ikinciden biraz daha fazla pamuk sar üstüne streç film sarıp sarmala (pen..s boyutunda olsun) üstüne prezerv.tif geçir kenara koy. bunları bi kaba al.... yanına da ultrason jelini koy. (kullanmak üzere)

* Yapılışı :)
Malzemelerimizi hazırladık şimdi egzersizle başlıyoruz... Birinci gün ilk mumla çalışmaya başla ultrason jeli sür ve vajina ağzına götür bekle rahat olduktan sonra yavaşça ittir bununla 3 gün falan çalış sonra ikinci mumu eline al aynı şekilde jelle aynı egzersizi 3 gün yap sonra üçüncü mum yani p...s boyutu mumu al bunda biraz zorlanabilirsin ama sakın pes etme ve bunu da içine rahat aldıktan sonra pen..s e geçeceksin canım.......

BU KADAAAAR.....

bunları kolaylıkla yaptıktan sonra p...s neden olmasın ki değilmi ama ?

sen bu egzersizler sonucunda p...s boyutunda bi aparatı almış olmakla işi %90 başarmış olacaksın canım ve sonra p...s e geçeceksin...... egzerisz yaparken sakın p...s deneme ....

* Malzemeler :
2- streç film
3- ameliyat eldiveni
4- prezerv..tif
5- pamuk

öncelikler beyaz mumlardan birine ameliyat eldivenini geçir bi kenara koy. ikinci beyaz mumu al çok az pamuk sar üstüne streç film geçir iyice sarıp sarmala üstüne prezerv.tif geçir kenara koy. üçüncü beyaz mumu al üstüne ikinciden biraz daha fazla pamuk sar üstüne streç film sarıp sarmala (pen..s boyutunda olsun) üstüne prezerv.tif geçir kenara koy. bunları bi kaba al.... yanına da ultrason jelini koy. (kullanmak üzere)

Malzemelerimizi hazırladık şimdi egzersizle başlıyoruz... Birinci gün ilk mumla çalışmaya başla ultrason jeli sür ve vajina ağzına götür bekle rahat olduktan sonra yavaşça ittir bununla 3 gün falan çalış sonra ikinci mumu eline al aynı şekilde jelle aynı egzersizi 3 gün yap sonra üçüncü mum yani p...s boyutu mumu al bunda biraz zorlanabilirsin ama sakın pes etme ve bunu da içine rahat aldıktan sonra pen..s e geçeceksin canım.......

BU KADAAAAR.....

sen bu egzersizler sonucunda p...s boyutunda bi aparatı almış olmakla işi %90 başarmış olacaksın canım ve sonra p...s e geçeceksin...... egzerisz yaparken sakın p...s deneme ...

....

UNBALANCED tarifim nasıl ama :KK66: yendim bende ; msn arkadaşın neslihan ben :KK66:

kızlar bu tarifi kimler uyguluyor bakalım anlatın çabuk döverim heeeeeeeeeeee
:KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47:

Son düzenleme:
eskılerın gelmesıyle gelmemesıyle ugrasan arkadasları hıc anlamıyorum kımse buraya gelmek yardım etmek zorunda degıl buraya gelen gonullu yapıyor bu ısı, geldı gelmedı dıyede sıtem etmeye hakkınız yok ayrıca...bu ne bencıllıktır ya Rabbım bu ne zıhnıyettır eger eskılerden az kaldıysa bu cogu yenen kısılerın buraya bı daha gelmemesındendır cogu kısı yenene kadar bıde yendıkten sonra 3-5 gun kutlama yapmak halay cekmek ıcın burda sonra cogu vınnnnnnnn hımmm hıc mı kkya ugramıyorlar yoooo cokta guzel baska konularla ılgılenıyorlar helede hamılelık topıklerınde gezıyorlar ben burda kımlerı gordum hepsı de ben bı yeneyım burayı hıc bırakmıcam herkese yardım edecem turkusu soyleyen...neyse benım kızdıgım surda bı avuc kısı var aylardır gelen sızın deyımınızle eskılerden onlarada satasmaya calısıyorsunuz ya pes dıyorum dogrusu acaba gelmemek daha mı akıllıca dıye dusunuyor ınsan...sevcıhana satasan arkadas sadece gormek ıstedıklerını gormussun ıstersen cevap lıstesını ac bak kac kısıye vajıyle ılgılı yardım mesajı yazmıs bu arada tek derdı hamılelıkten konusmak olsa bı ton hamılelık konusu var dıledıgıne gırer konusur burda kac aylık arkadaslık var bılmem anlar mısın bıde hanı herkes hakkında fıkrın varmıs ya yanlıs fıkırler edınmıssın tek bır olayla sevcıhanı degerlendırmıssın, sen madem ınsanlara bu kadar yardımcı olmak ıstıyordun 6 aydır nerdesın yardım ıcın vajınusmusu yenmek gerekmıyor kı arkadasım burdakı melese bırbırıne destek olmak argosu gaza getırmek, yok ben drla yendım yardımcı olamam dıye bı durum yok en azında zor deıl gıbı laflarla ınsanları sakınlestırırsın. 13 cevap yazıp ınsanlara satasmaya hakkın yok. bu arada eskılerden cevap gelmedı dıye mıllete cephe alıp duracagınıza gecmısı okuyun bu kadarını dusunemıyor musunuz? ınsanlar ısın hep kolayına kacıyor gecmısı nıye okuyacak kı bılmem kac sayfa ınsanlar ona cevap vermekle yukumlu nasılsa...ben vajıyı yenene kadar mıllet cevap versın vermesın her gun en az 50-100 sayfa okuyordum(hatta gozlerım bozuldu abartı degıl)kı o zamanlar mıllet burda kaynıyordu o kadar cevap verecek adam vardı kı... hep hazır ıstıyorsunuz soruya cevap almak okumak daha kolay ınsanlara cevap yazmadı dıye sınırlenmekte kolay nasılsa halbukı gecmısı okusanız hep aynı sorular hep aynı cevaplar donuyor merak etmeyın uzaydan ınmıs bı hastalık yasamıyorsunuz yenı soruları olan...
valla gözlerimden uyku akıyo ama yazmadan edemicem. birdaha yazdıklarıma yorum yapmazsanız hiçbirinize cevap vermeyide düşünmüyorum zaten. yani biraz beyniniz varsa cevap yazmazsınız artık . ama midye isimli arkadaş araya başka arkadaşıda alımışsın olurmu hiç öle o kızın günahı ne. şikayet eden sadece bendim başkasınıda idam etmeyin. gerçekten koyun gibi olmuşsunuz burda çobanlarınızda madalyanızı takarlar gelince olurmu. bu üstün avukatlık gayretleriniz ödülsüz kalmamalı dimi ama. zavallısınız yaaaa ne diyim başka.

* Malzemeler :
2- streç film
3- ameliyat eldiveni
4- prezerv..tif
5- pamuk

BU KADAAAAR.....

sen bu egzersizler sonucunda p...s boyutunda bi aparatı almış olmakla işi %90 başarmış olacaksın canım ve sonra p...s e geçeceksin...... egzerisz yaparken sakın p...s deneme ...

....

UNBALANCED tarifim nasıl ama :KK66: yendim bende ; msn arkadaşın neslihan ben :KK66:

kızlar bu tarifi kimler uyguluyor bakalım anlatın çabuk döverim heeeeeeeeeeee
:KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47:

çok süper vallahi :KK64: , yenemeyen arkadaşlar parmak egzersizini geçtikten sonra bunu okuyarak denemeli kesin..

Merhaba
Iyi niyetle MSN adresinizi veriyorsunuz ama bu basligi takip eden it kopugu sanirim hesaba katmiyorsunuz ? MSN adresini acik acik yazan uyelere 30 puan ceza verilmistir.

Bilginize

Not : Mail adresiniz size ozeldir acik acik bu sitede paylasamassiniz !

X