- 24 Ekim 2008
- 959
- 0
- 38
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #60.921
bak canım şimdi öncelikle bize hangi aşamada oldugunu yani birleşme sırasında ne oldugunu anlat... umarım yardımcı olabilirz
ilk sefer de canım yanınca geri çekildi, sonra ki denemelerde deli gibi titrediğim için yaklaşamadı bile
şimdi titreme geçti ama her denemede birleşme sırasında o gelirken ben dayanamıyorum geri kaçıyorum
böyle berbat bir durumdayım yani
valla kızlar ben ne diyoruuuum tamburam ne çalıyo. aynen o hesaba dönmüş. gerçekten anlamakta sıkıntımı çekiyosunuz yoksa benmi anlatamıyorum. şöyle anlatim ben tamamen yardım amaçllı üye oldum buraya. allahıma şükürler olsun ben yendim. egzersiz konusunda yardım edemem belki ama başaranlara sonrasıyla ilgili yardımcı olabilirsem ne mutlu bana diye düşünerek üye oldum. gerçekten çok basit nesini anlamadınız valla bende bunu anlamadım. bir kişinin üstüne saldırmak çok kolaydır herzaman. noldu niye saldırıya geçtiniz hemen. ben size diyorumki belki 6 aydan fazladır takip ediyorum burayı üye olmadan. herkesi tanıdım. kime nasıl cevaplar verildiğine şahit oldum burda. kimlerin nasıl kırıldığına şahit oldum. özümün adı geçmiş onuda tanıyorum.hatta biliyorum umreye gittiğini. sağlıkla dönsün işallah bebeğiyle. o kız burdakilere bizim hamilelik muhabbetimize bozuluyosanız yapmayız inceliğini gösterecek kadar kendini bilen biri ama bazıları öyle değil işte. burdaki herkes hakkında bir fikrim var. buna karşı çıkmakta sizlere düşmez. 3-5 yaş grubu cevaplar vermektende vazgeçin artık. biliyorum o kadar da küçük değilsiniz.
ya ben anlamiyorumki, sen niye bu kadar hamilelik muhabbetine karsisin. 1.yönden seni anlamaya calisiyorum icimizde cok hassas bebek hasretiyle özlemiyle, yanan arkadaslar,var,bende dahilim onlara:eger onlari düsünerekten böyle tepki veriyorsan, 1sey diyemem. ama sunuda unutma biz sende dahil hepimiz burda arkadasiz. biz burda birbirimizin derdini sevincini üzüntüsünü herseyini paylasmayi sectik. kimse kimseyi brakmiyor, ayrim yapmiyoruz. 1.de bu konuyla ilgili sen dahil tüm arkadaslara duygu düsüncelerimi paylasmak istiyorum. bende bebek özlemiyle hasretiyle yanip tutusan, 1.riyim. ama hamile muhabbeti, yada 1.anneyle seve seve muhabbet ediyorum. ha! duygularim psikolojim etkilenmiyormu etkileniyorum, her zamanda hamilelik bebek muhabbeti yaparken agliyorum, irmak gibi, sel gibi, deniz gibi, akitiyorum gözümden suan oldugu gibi hem agliyorum hemde ic cekiyorum. ama seve seve.de muhabbet ediyorum, 1.de arkadaslik dostluk var: ben kendi adima hamile arkadar 1.gün gelmeseler merak ediyorum, diger tarafda 1sorunu olan arkasimda gelmese onuda merak ediyorum.
hayır canım hiç olmadı
bukadar üzme kendini sakin ol akışına bırak biraz..bak başta titriyomuşsun geçmiş titremen herşey sırasıyla dvmıda gelicek elbet yavaş yavaş..egzersizlere başlamalısın..ne kadarlık evlisin..
hmmmmmmmmmm sorsakmı acebaaaaaa?şimdi sorsak bizim protestoya yada greve bişi olurmu?:37... ayyyyyyyy sinirim bozuk canımcım.. neyse sabır... tatlım ben şu iki parmakta kaldım ıkınıyom ıkınıyom azcık giriyo bide sızlıyo ne yapsamki? eşimle birde p...s başı denedik... 2cm felan oluyo... gerisi sızlıyo... hazır değilim galiba...
1 aylık evliyim
inşallah teşekkür ederim canımhayır kötü durumda deilsin gayette rahat aşarsın tabikide bukadar üzülme nolmuş dünyanın sonu deilya bak bende 1 senelik evliyim hiç yapamam asla yapamam dedigim egzersize başladım baya yol katettim sırasıyla herşey düzelicek inşallah elifcim
ooo 1 aylık daha çok yeni bu kadar bırakma kendini şekerim biz ölelim ozaman napalım biraz rahat ol eskiyi oku biraz egzersizlere başla takip et burayı inanki aşıcaksın ben inanıyorum..
herkese merabalar,
okuduğum şeyler beni hem üzdü hem sinirlendirdi.yardım amaçlı buraya gelen arkadaşlar genelde burda tartışma çıkarmazlar,ona buna sataşıp laf dalaşına girmezler.sıkıntı çıkaran kişinin yazıları yardım etmekten çok eleştiri kavga çıkarmak için uğraşmış gibi görünüyor.burdaki yenen arkadaşlar egzersiz yöntemini tavsiye ediyoruz ki(doktor ile paylaşım sayfası var orda kim dr a ihtiyacı varsa ona yarıdmcı olabilirsiniz)herkesin bu büyük paraları ödeme güçlüğü var malum,buranın zaten belli bir başarısı var venüsten burda olduu zamanlar sağolsun listeyi günceller bizde başaranları görürürz tebrik ederiz.demem o ki buranın zaten oturmuş bir sistemi var,arkadaşlar hangi muhabbetlerin burda dönüp dönmiyceğini bilir,bu açıdan kimsenin bir sıkıntısı yok.siz rahatsız olduysanız hiç girmezsiniz bizim bu sohberimizi okumazsınız.diğer topic te dileyen kişilere yardım eder dualarını alırsınız inşallah.burası zaten dertli bir köşe madem bu sıkıntıyı çekmişsiniz bizi de iyi anlarsınız,bizim tartışmaya giricek ne zamanımız ne halimiz var,herkes burda mutluluğu yakalamanın peşinde.
bu rahatsızlık için çok ünlü bir doktor : "bana kanserden sonra bir aileyi en büyük etkileyen bir hastalık sorsalar bu hastalığı derdim.ama tedaviside bi okadar kolay...."
hadi yah öylemiymiş
evet hayatımızı cehennem eden hastalık