ya ben anlamiyorumki, sen niye bu kadar hamilelik muhabbetine karsisin. 1.yönden seni anlamaya calisiyorum icimizde cok hassas bebek hasretiyle özlemiyle, yanan arkadaslar,var,bende dahilim onlara:eger onlari düsünerekten böyle tepki veriyorsan, 1sey diyemem. ama sunuda unutma biz sende dahil hepimiz burda arkadasiz. biz burda birbirimizin derdini sevincini üzüntüsünü herseyini paylasmayi sectik. kimse kimseyi brakmiyor, ayrim yapmiyoruz. 1.de bu konuyla ilgili sen dahil tüm arkadaslara duygu düsüncelerimi paylasmak istiyorum. bende bebek özlemiyle hasretiyle yanip tutusan, 1.riyim. ama hamile muhabbeti, yada 1.anneyle seve seve muhabbet ediyorum. ha! duygularim psikolojim etkilenmiyormu etkileniyorum, her zamanda hamilelik bebek muhabbeti yaparken agliyorum, irmak gibi, sel gibi, deniz gibi, akitiyorum gözümden suan oldugu gibi hem agliyorum hemde ic cekiyorum. ama seve seve.de muhabbet ediyorum, 1.de arkadaslik dostluk var: ben kendi adima hamile arkadar 1.gün gelmeseler merak ediyorum, diger tarafda 1sorunu olan arkasimda gelmese onuda merak ediyorum.