Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Eşimle ilişkiye giriyoruz ama giriş aşaması canımı çok yakıyor.Buna dayanıyorum girdikten sonrası zaten problem olmuyor.Ama hal böyle olunca ben hep kaçıyorum ilişkiye girmekten.Şimdi ben vajinismus muyum?

bence değilsin tatlım sadece girişte acıyorsa kası kontrol edemediğindendir... kegel egzersizleriyle kaslarını kasmayı gevşetmeyi öğren bence... birde ıkınınca çok rahatlarsın... birde jel tavsiye edebilirim acizane...

Ne demek teşekkür ederim.Bişey daha sorucam ıkınınca derken ? ilişkiye girerken mi?

ben bi süredir sessizce takip ediyorum... bu süre içinde parmak egzersizlerine başladım... işaret ve orta parmağımı içime alabiliyorum ama sağa sola hareket ettiremiyom yine de 3 gündür 2 parmak çalışmalarına başladım ama iki parmağı sokamıyorum... canım acıyo gibi oluyo (büyük bi acı değil) ama ben kendi kendimi bozacağımı falan sanıp kasılıyorum ve vazgeçiyorum, yapamıyorum... iki parmağın (orta parmağın ve işaret parmağının) biri uzun biri daha kısa olduğundan nası sokacağımı bilemiyorum... bu egzersizleri yapan ve başaranlardan yardım bekliyorum nası yapmalıyım anlatın lütfen...

vajiyi yendikten sonra ilişkide zevk alan arkadaşlarım ; daha önce klitoral orgazm olup ta vajiyi yendikten sonra bunu bırakıp p...sin içerde gel git yapmasından dolayı mı zevk alıyorsunuz ?yani bu zevk dedikleri şey p..s in içerde gel git yapmasından mı kaynaklanıyor ?

Son düzenleme:

parmaklarini küs yaparmis gibi ust uste getir oyle sokmaya calis.biri uzun birisi kisa oldugundan zor olyuor biraz.ben bu yuzden isaret parmagmi orta parmagin uzerine koyardim asagidaki parmak daha uzun olunca daha rahat oluyordu.ama oyle yapamazsan once bir parmagini sok bir bogum kadar falan sonra obursunu yanindan iceriye almaya calis.ama bunlari yaparken tek parmagi rahatca sokup icerde git gel yapabildikten sonra yap.iyice alistir kendini.beyninde alissin buna.daha sonra iki parmaga gec.tek parmagi da sokunca icerde tut oyle kalsin.aklini baska yerlere ver.icinde beklet sonra azicik oynatmaya calis.haydinnn kolay gelsinnn

bu forumu takip ederek şifa buldum demişsin, hayırlı olsun darısı bizim başımıza:) ben bi süredir egzersiz yapıyorum, işaret ve orta parmağımı içime alabiliyorum ama iki parmağı sokamıyorum... canım acıyo gibi oluyo (büyük bi acı değil) ama ben kendi kendimi bozacağımı sanıp kasılıyorum ve vazgeçiyorum, yapamıyorum... iki parmağın (orta parmağın ve işaret parmağının) biri uzun biri daha kısa olduğundan nası sokacağımı bilemiyorum... nası yapmam gerektiğini anlatır mısın lütfen... yeni üye olduğum için özelden mesaj da atamıyorum...

canım ben hiç iki parmağı yan yana almadım..... hatta 1 parmakta bile çok zorlandım.... ben mumlarla çalıştım.. p...s byutu muma kadar 3 mum hazırladım ve bunlarla egzersizimi yaptım

tek parmağımı soktuğumda içerde tutabiliyorum ama oynatamıyorum... yine de iki parmak egzersizine başladım... onu yapamıyorum... çok saol anlattığın için bi de senin söylediğin gibi deniycem,umarırım başarırım:)

dene bakalim.ama parmakta cok zorlanirsan mumla da deneyebilirsin.mumun uzerine prezervatif gecir uzerine de bolca jel sur oyle de deneyebilirsin.
kendini kasamamaya calis.en onemli etken bu rahat birakinca hersey daha kolay oluyor.o anda bunun kolay bisey oldugunu yapabilecegin birsey oldugunu dusun.allah yar ve yardimcin olsun insallah.

tek parmağı sorunsuz bir şekilde, zorlanmadan içeri sokup, içerde oynatana kadar tek parmağa devam et. ince parmaktan kalına doğru aşama aşama ilerle. içerde sağa sola oynat, ileri geri hareket ettir. bir aşamayı tamamen halletmeden ötekine geçme.

ramazandan önce bu sorunu aşmak istiyorum... o yüzden acelem

bildiğimiz beyaz mumlardan değil mi? tamam dedeiğin gibi orta parmak altta işaret parmağı üstte küs şekilde deneyim eğer olmazsa mumu denerim bi de. çok çok teşekkür ederim çok yardımcı oldun inan:))

mumla nasıl oluyo?

canım bak şöyle

* Malzemeler :
1- 3 adet beyaz mum (bakkaldan al)
2- streç film
3- ameliyat eldiveni
4- prezerv..tif
5- pamuk
6- ultrason jeli (medikalciden al)

* Hazırlanışı :)
öncelikler beyaz mumlardan birine ameliyat eldivenini geçir bi kenara koy. ikinci beyaz mumu al çok az pamuk sar üstüne streç film geçir iyice sarıp sarmala üstüne prezerv.tif geçir kenara koy. üçüncü beyaz mumu al üstüne ikinciden biraz daha fazla pamuk sar üstüne streç film sarıp sarmala (pen..s boyutunda olsun) üstüne prezerv.tif geçir kenara koy. bunları bi kaba al.... yanına da ultrason jelini koy. (kullanmak üzere)

* Yapılışı :)
Malzemelerimizi hazırladık şimdi egzersizle başlıyoruz... Birinci gün ilk mumla çalışmaya başla ultrason jeli sür ve vajina ağzına götür bekle rahat olduktan sonra yavaşça ittir bununla 3 gün falan çalış sonra ikinci mumu eline al aynı şekilde jelle aynı egzersizi 3 gün yap sonra üçüncü mum yani p...s boyutu mumu al bunda biraz zorlanabilirsin ama sakın pes etme ve bunu da içine rahat aldıktan sonra pen..s e geçeceksin canım.......

BU KADAAAAR.....

bunları kolaylıkla yaptıktan sonra p...s neden olmasın ki değilmi ama ?

sen bu egzersizler sonucunda p...s boyutunda bi aparatı almış olmakla işi %90 başarmış olacaksın canım ve sonra p...s e geçeceksin...... egzerisz yaparken sakın p...s deneme ....

hadi bakalım bekliyoruz haberlerini....

Son düzenleme:
bildiğimiz beyaz mumlardan değil mi? tamam dedeiğin gibi orta parmak altta işaret parmağı üstte küs şekilde deneyim eğer olmazsa mumu denerim bi de. çok çok teşekkür ederim çok yardımcı oldun inan:))

birsey degil birazcikta olsa yardimci olabildiysem ne mutlu bana.ama dedigim gibi once tek parmakta iyice rahat ol ileri geri yap icerde oynatmaya calis ondan sonra iki parmaga gec.
guzel haberlerle gel insallah :))

:))) afiyet olsun

çok güzel anlatmışsın,yarın deniycem umarım becerebilirim:) çok teşekkür ederim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…