- 27 Haziran 2011
- 557
- 0
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #60.741
birsey degil birazcikta olsa yardimci olabildiysem ne mutlu bana.ama dedigim gibi once tek parmakta iyice rahat ol ileri geri yap icerde oynatmaya calis ondan sonra iki parmaga gec.
guzel haberlerle gel insallah :))
parmaklarini küs yaparmis gibi ust uste getir oyle sokmaya calis.biri uzun birisi kisa oldugundan zor olyuor biraz.ben bu yuzden isaret parmagmi orta parmagin uzerine koyardim asagidaki parmak daha uzun olunca daha rahat oluyordu.ama oyle yapamazsan once bir parmagini sok bir bogum kadar falan sonra obursunu yanindan iceriye almaya calis.ama bunlari yaparken tek parmagi rahatca sokup icerde git gel yapabildikten sonra yap.iyice alistir kendini.beyninde alissin buna.daha sonra iki parmaga gec.tek parmagi da sokunca icerde tut oyle kalsin.aklini baska yerlere ver.icinde beklet sonra azicik oynatmaya calis.haydinnn kolay gelsinnn
nasilsin canim neler yapiyorsun hersey yolundami
inşallah:)) hareket ettirmeye de çalışıcam bakalım:)
ben bi süredir sessizce takip ediyorum... bu süre içinde parmak egzersizlerine başladım... işaret ve orta parmağımı içime alabiliyorum ama sağa sola hareket ettiremiyom yine de 3 gündür 2 parmak çalışmalarına başladım ama iki parmağı sokamıyorum... canım acıyo gibi oluyo (büyük bi acı değil) ama ben kendi kendimi bozacağımı falan sanıp kasılıyorum ve vazgeçiyorum, yapamıyorum... iki parmağın (orta parmağın ve işaret parmağının) biri uzun biri daha kısa olduğundan nası sokacağımı bilemiyorum... bu egzersizleri yapan ve başaranlardan yardım bekliyorum nası yapmalıyım anlatın lütfen...
Halaylar eşliğinde gelmek istiyorum, bugün 2. günde doktorun verdiği aparatlar yaklaşık 350 kere egzersiz yaptım:)) bugün sadece ilk gitişteki acı vardı ama onun dışında öncesinde başka bir aparata vs. ihtiyaç duymadan yaptım, oleyy:) İnşallah herşey böyle gider:))
sana özel mesas gönderdim aldinmi okudunmu
Halaylar eşliğinde gelmek istiyorum, bugün 2. günde doktorun verdiği aparatlar yaklaşık 350 kere egzersiz yaptım:)) bugün sadece ilk gitişteki acı vardı ama onun dışında öncesinde başka bir aparata vs. ihtiyaç duymadan yaptım, oleyy:) İnşallah herşey böyle gider:))
süperrrrrrrrrrrrr coook sevindimmmm.insalllah gerisi de gelecek.yavas yavas hic acele etme.kendini rahat hissettigin her an dene.cok sevindim inanki:))))iki parmak egzersizini dediğin gibi yaptım oldu:) çok ilerleyemedim,ilk boğuma kadar yapabildim ama yaptımm:) çok mutlu oldum,çok teşekkür ederim:)
tatlım ben ilk parmaktan sonra mumla devam ettim inceden kalına doğru.elimle yapmak bana zor gelmişti.
süperrrrrrrrrrrrr coook sevindimmmm.insalllah gerisi de gelecek.yavas yavas hic acele etme.kendini rahat hissettigin her an dene.cok sevindim inanki:))))
masallah iyi gidiyorsun.o giristeki aci hisside zamanla gidecek rahat olmaya calis.mutlu son cok yakin insallah:))))
iki parmak egzersizini dediğin gibi yaptım oldu:) çok ilerleyemedim,ilk boğuma kadar yapabildim ama yaptımm:) çok mutlu oldum,çok teşekkür ederim:)
mutlu oldun demi: insan sevininiyor sasiriyor, 1.garip oluyor.egzersislere devam, hic 1.sekilde pes etmek yok. zaten bizim en büyük düsmanimiz pes etmek.
sizlerin yönlendirmelerinizin payı çok:) çok teşekkür ederim:)
bisey degil canim benim.ahhh ahhh biz de ayni yollardan gectik oyle iyi anliyoruz ki sizleri...