- 18 Haziran 2011
- 136
- 0
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #60.701
cocuk yapamadık cunku negatıf sonucu aldık canım gecen yaz yaptırdık esımde sorun oldugu ıcın mecbur kaldım normal yollarla olmaz dedı drlar esımde ılıskıden umudunu kestı(3 yıl olmustu gecen yaz) bu yola basvurduk ama olmadı neler cektım anlatamam...Rabbıme sukurler olsun subatta 3,5 senelık evlıyken yendım bu ılletı egzersız yaparak ve yendıkten hemen sonrakı ay hamıle kaldım dusuk oldu malesef veee bı mucızel daha oldu dusukten hemen sonra yıne hamıle kaldım cok sukur bu hamılelıgım ıyı gıdıyor bakalım ınsallah saglıcakla dogar bebegımyaaa ıste oyle cok buyuk salaklıklar yaptım basta 3 sene kendılıgınden olur dıye bekleyerek sonrada tup bebek(gercı vardır bı hayır..) derken keske bunlarla ugrasacagıma egzersızlerı yapıp kurtulsaymısım...sımdı erteleyenlere o kadar kızıyorum kı nolursunuz ertelemeyın vakıt gectıkce daha zorlasıyor care sızsınız...
ayyy canım benim yaa... resmen bi mucize yaşamışsın sen.. Allah'ın takdiri ilahisi işte... çok sevindim senin adına... 3,5 yıl dile kolay geliyor ama çok uzun bi süre gerçekten.. evet ertelememek lazım bir de sanırım vajiyi atlattıktan sonra bi zaman çocuk düşünmemek en doğrusu değilmi ?