-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #60.681
benim galiba işaret parmak bi boğum olduuu aaaaaaaayy bayılcam içim bi tuhaf oldu acayip hissettim tiksintide deil çok heycanlandım
bu arada vajıyı yenmeden cocuk ıstemek cok buyuk hata kızlar aman dıyeyım cunku alttan muayene falan cok buyuk sorun olur, bı de hamılelık kolay bı surec degıl vajı meselesını hamılelıktı dogumdu cocuktu derken en az 1-2 sene ertelersınız o zamanda ıyıce kemıklesır bu sorun. vakıt daha erkenken egzersızı yapıp 1-2 haftada kurtulmak varken bu ısten...ben bunları vajıyı yenmeden tup bebek denemıs ve omrunden omur gıtmıs bırı olarak yazıyorum
kıs hepimiz öleeeee olduk... bende manyah heyecan yapmıştım ağlıycaktım parmağım oldu diye hehehehehafif bi iç gıdıklanması gibi bişiiiiii
bu arada vajıyı yenmeden cocuk ıstemek cok buyuk hata kızlar aman dıyeyım cunku alttan muayene falan cok buyuk sorun olur, bı de hamılelık kolay bı surec degıl vajı meselesını hamılelıktı dogumdu cocuktu derken en az 1-2 sene ertelersınız o zamanda ıyıce kemıklesır bu sorun. Vakıt daha erkenken egzersızı yapıp 1-2 haftada kurtulmak varken bu ısten...ben bunları vajıyı yenmeden tup bebek denemıs ve omrunden omur gıtmıs bırı olarak yazıyorum
ben vajiyi yenenlere ilk günlerini ya da aylarını sormak istiyorum..bir kere girdikten sonraki günler normal mi geçti??ben yendiğimi zannediyordum ama hala girdiğinde cok acıyor ve zevk almıyorum??nasıl olacak daha öncede yazdım alışma dönemi var dediler ama niye hala zevk alamıyorum 1 buçuk ay oldu offffffffffffffff
canım yenmıssın bu ılletı tebrık ederım emın ol evlılık sımdı baslıyor tadını cıkarmaya bak
ben vajiyi yenenlere ilk günlerini ya da aylarını sormak istiyorum..bir kere girdikten sonraki günler normal mi geçti??ben yendiğimi zannediyordum ama hala girdiğinde cok acıyor ve zevk almıyorum??nasıl olacak daha öncede yazdım alışma dönemi var dediler ama niye hala zevk alamıyorum 1 buçuk ay oldu offffffffffffffff
merhaba hanımlar.vajiyi bende bu topikte yendim geçen eylül ayı başında.2- 3 ay gibi egzersiz dönemim oldu çok şükür kurtuldum.dün akşam hamile olduğumu öğrendim çok sevinçliyiz.vajiyi yendiğimde 10 aylık evliydim o 10 ayım karamsar olarak geçmişti ama şimdi geldiğim nokta beni şaşırtmıyor değil.
umarım sizlerde egzersizlerinizi bir an önce tamamlarsınız.[/QUtebrikleeeer çok güzel haber darısı bizim başımıza inşallaaaaahh vajiyi yenen arkadaşlar bol bol dua edin bize çok içten bu mübarek aylarda makbule geçerrrrrrr :79:
Ne diyorsun canım, mahvoldum resmen, vajinam duvar gibi kendini açmaz iken dr ler normal doğum için iki güne bir ellerini sokup rahme kadar bakıyorlardı, aşırı acı çekiyordum bağırıyordum ve çok ta kırmızı geliyordu.canım sana bi sorum olacak... sen vajili iken hamile kalmışsın midyenin de dediği gibi alttan muayene vajili iken zor olmalı ? sana alttan muayene falan yaptılar mı ? eğer yaptılar ise sorun yaşadın mı ? yani bu hamilelik dönemini vajili iken nasıl geçirdin ?
canım nasıl yani ? Sen tüp bebekle çocuk mu yaptın durumun ne şimdi ? Anlatabilir misin ?
canım ben yeni yendim.... ben klitoral orgazmdan sonra ilişkiye giriyorum sanırım o yüzden zevk alamıyorum... diğer türlü hiç denemedim ama sanırım onda da zevk alamam çünkü zamanla alışmamız lazım bu duruma.... bir buçuk ay olmuş bir buçuk ay da ne kadar süre ile ilişkiye giriyorsunuz ?
Ben 3 kez yaşadım ilkinde hiç acı hissetmedim ama diğer ikisinde girerken acıdı, sonra nefes alıp vererek kendimi rahatlatınca içimdeyken acı yok oldu, ve zevk te alıyorum ben maşaAllah ama orgazm olamıyorum ne yazık ki. Ben böyleyim ama çoğu kişi birkaç ayda acının gidip zevkin geldiğini söylüyor inş sen de yakında normale dönersin.
Ne diyorsun canım, mahvoldum resmen, vajinam duvar gibi kendini açmaz iken dr ler normal doğum için iki güne bir ellerini sokup rahme kadar bakıyorlardı, aşırı acı çekiyordum bağırıyordum ve çok ta kırmızı geliyordu.