Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

başlayıp pes etmek istemiyorum..ama bi dokunuyorm olmuyo bırakıyorum hemen...dinlenme aşamasında tek parmak egzersizini dvm ettir bence..

evet dün başladım egzersize.. 1 ay oldu burayı takip edyorum..

valla ben yaşlı olduğum halde vajiyi yendim ya, kendimi 18lik çıtır gibi hissediyorum :). çocuk başkasının lafıyla yapılacak birşey değil, ayrıca da hayatın olmazsa olmazı hiç değil. çocuk için çok çok iyi düşünmek gerek. pet shoptan alınan bir köpek değil ki beğenmeyince ya da sıkılınca atabileceğin. hem etrafta dır dır edenler mi bakacak çocuğunuza.
biz çocuk düşünmüyoruz yaşımıza rağmen. baskı yapan da yok çok şükür, olmaz da bizde. olursa da artık birimiz kısırım deriz. görün bakalım ağızlarını açacaklar mı :).

başlayıp pes etmek istemiyorum..ama bi dokunuyorm olmuyo bırakıyorum hemen...dinlenme aşamasında tek parmak egzersizini dvm ettir bence..
dinlenme dediğim bikaç gündü tatlım... dün deneyecektim kaytardım ne yalan sölim... buügn deneyebilirim bakalım hayırlısı... ama bak san nediyim senin gibi çok kişi geçmiş burdan... hatta delik yok diyenlerde çokmuş... hatta bende diyordum ya minnacık delik nasıl gircek diye... tatlım doktorların bazıları sadece 1 hafta sadece vajiye bakmayı tavsiye ediyor... ıkındıkça açılıyor onu incele diyorlarmış... sonra sadece parmağını oraya koy ilerletme... biraz parmağına alışsın vaji... sonrada bi cesaret geli
rse deliğe doğru hafiften bi ittir... ama ittirirken ıkın... o delik açılıyor... bide böyle dene bakalım hemen cuk diye olacak diye düşünme... herkesin yapısı farklı... bi de bi anı bi anını tutmuyor insanın...

başkasına göre hareket edicek bi yapıya sahip deilim çok şükür...1 senem doldu dolu dolu geçti yaşımda 26 zamanı geldi sanki die düşünüyorum ama vajinismus izin vermiyoo malesef..

kızlar su cem kecenin kitabından cok bahsediliyor bu baslıkta .. acaba bi yandan da onu mu okusk alıp diyom ama kitap sadece bilgi verir yenmek için bir arac degildir sanırsam ? ne dusunuyosunuz?

yenmek için de bir araç. benim psikologumu bırakmamın nedenlerinden biri de buydu. kadın kitabı ezberlemiş aynısını bize söyleyip durdu, kelimesi kelimesine. benzetmeler, espriler bile aynı. insan biraz özgün olur.

İnşallah canım, doktorum sağolsun çok iyi motive ediyor. Şu an kullanıdığım aparatın çapı 2 cm kadar. onu başarınca gerisi gelecek inşalalh:)) Ben de çok umutsuzdum o nedenle de bir an önce doktora gitmem gerek diye düşündüm. İlk seansta aparatı iime alınca inanamadım orada bir yol olduguna, çok trajikomikti benim için :))

evet gayet mantıklı konuşuyorsun tatlım... ya ben istiyorum istemiyoır değilşim ama şuan büssürü borç harç var... yetişemiyoruz bile... birde bana tavsiye edenlerin çoğu bi hayatınızı yaşayın diyor... ya evliliğin tadını bile alamadıkki vajiden dolayı... bi atlatsakta şunu bi tadına baksak artık ya... neyse kısmet zamanı gelince olur... ya hep baskı hep ısrar ama dediğin gibi çocuk doğuncaya kadar... sonra? doğurduysan büyüt diyip çıkacaklar... kendine güvenmiyorsan doğurmasaydın vs... dediğin gibi bi hayvanın bile büssürü sorumluluğu var... ya yavru farklı bişey canından can parçası... bebişleri gördükçe imreniyorum ama bide düşününce bukadar borcun içine doğursam ne olacak... hadi bebişimle fazla ilgilenemezsem... yada bebişle ilgilenelim derken daha çok borç harç olursa... offffffffffffff düşündükçe bunalıyorum inan...herşeyin hayırlısını Rabbim bilir... ALLAH ım bize ne zaman kısmet ettiyse o zaman olur... soranlara zaten artık hep hayırlısı diyorum... çünkü ne kadar açıklama yaparsan yap an-la-mı-yor-larrrrrrrrrrrr... önerin içinde teşekkürler tatlım... artık kafan rahattır inşaallah.. üzerinden büyük bir yük kalkmıştır sanırım tatlım... bundn sonra hep mutlu olun...

burdaanlatılanların hepsi bende var :) ama demek 1 hafta egzersiz yetiosa bende yaparım kendime 1 hafta veriyorum kzlar .. goreceksiniz benim adımda yazacak burada

yenersin miss figo. tabi benim şu var, acımasının nedeni ben ve eşimin hatasıydı anlattığım gibi. kucağına oturarak denediğimizde inan bana zerre kadar acı yoktu.
bana kalırsa ilk denemelerde pozisyon da çok önemli. mesela misyoner pozisyonu bence başlangıç için sakat. çünkü vajina deliği makata doğru kıvrılarak ilerliyor. eşinin üstüne oturarak da bana sakıncalı geliyor ama ters oturmak mantıklı. 2 parmak ve 3 parmakla egzersizi deneyince gaza gelmiştim ben. 3 parmağın sadece ilk boğumu olduğu halde.
senin de bu hafta yeneceğine inanıyorum.

Her kim olursa olsun, insanların başkalarının hayatlarına burunlarını sokmalarından nefret ediyorum. DAha 1 aylık evliyim şunun şurasında,"uzatmayın cocuk cok güzel bişey vs," gibi laflar sinir ediyo beni. Sanki onlar bakacaklar dediğin gibi. Önce evliliğin tadını çıkaralım bi. Kocişlerimizle birbirimize biraz doyalım, cocuk gelince zaten, artık tamamen ona odaklanıyosun, cinsel hayatın bile cocuga endeksleniyo. Ben vajinismusu yenmek için bu kadar sıkıntı çekecem, 2-3 ay sonra hamilelik, vs diye hydeee, yeniden sekteye ugrasın hayatım. Yok yaa

ay biraz açık olcak ama konu belli kasmamak lazım kusra bakmayın ben dün başladım egzersize ayna karşısında ıkınırken o deliği yeni farkettim.. ayy ne cahilim ıkınırken aÇILAN DELİGEMİ YERLEŞİYO PENİS

bencede canım bizim daha bi ay bile olmadı görümceler dua ediyolardı ilk geceden hamile kalırsın inş diye ama boşa etmişler bişey olamadı ilk bi kaç gece :))şaka bi yana insanın yaşıyla değil hazır hissetmesiyle ilgili ben hiç hazır değilim kendime zor bakıyorum bide çocuğa bakamam şu an :)

:)) ben daha bakamadım bile canım sen yine iyisin merak ettim eve giidnce bende bakim

kızlar bu arada parmak egzersizleriyle birlikte kegel egzersizlerini de mutlaka yapın. sabah 25, öğlen 25, akşam 25 kez. pc kaslarınızı sıkın, 5-10 saniye sıkılı tutun, sonra yavaş yavaş bırakın, 5-10 saniye bekleyin ve tekrar yapın. yavaşca bırakmak başta zor geliyor insana ama zamanla alışıyorsunuz. 25 kez bu egzersizi yaptıktan sonra da 10 kez hızlı bir şekilde kasıp bırakın.

bu egzersiz bana gereksizmiş gibi geliyordu ama hiç değil. kendinizdeki ilerlemeyi birkaç günde farkedersiniz. hatta eşiniz de yapsın. ilerde erken boşalma, prostatit gibi rahatsızlıklara karşı onları korur.

bana eşimin söylediği bir söz var: bu kadar zamandır egzersiz vs uğraşıp çalıştın, mükafatını aldın. ağrısız, kansız, sorunsuz, olması gerektiği gibi bir ilişki yaşadık.

siz de biraz daha çaba harcayın kızlar. gözünüzde bu olayı hiç büyütmeyin. parmaklar girdikten sonra penis de gayet rahat girer. şu an için belki zordur ama yine de sevdiğiniz erkeğe ait bir parçanın size çok yakın bir yerde bulunmasının tadını çıkarın. elini tutmak, öpüşmek gibi birşey diye düşünmeye çalışın. bir de clitorisinize dokunun. hatta eşiniz dokunsun, mastürbasyon yapsın size. bunun da zevkli olduğunu anlayın.
ve asla ama asla vajinismusu yenmeden bebek düşünmeyin. benden sizlere abla tavsiyesi :).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…