Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ay biraz açık olcak ama konu belli kasmamak lazım kusra bakmayın:KK1: ben dün başladım egzersize ayna karşısında ıkınırken o deliği yeni farkettim..:KK1: ayy ne cahilim ıkınırken aÇILAN DELİGEMİ YERLEŞİYO PENİS:KK1:

evet tatlımmmmmmmm o deliğe... ama makata doğru yani direkt değil arkaya doğru meyilli... tatlım bak bence dene bi emin ol kendine güvenin gelecektirrrrrrrrrrr...

arkadaşlar eskidende şahit olduğumuz gibi yeni evli arkadaşlar illede vajinizmus diyemeyiz... bazen sadece alışma sürecinde oldukları için kasıyorlar... vajinismus oldukları tam teşhis olmadığı sürece bence vajinismus değilsinizdir diyorum... kendinizi hasta gibi düşünmeyin... alışkın olmadığınız bişey olduğu için kasıyorsunuzdur... yada bazen aklınızda bişey takılıdır... borçlar.... ocuk istekleri... mesela bende vardı bikaç korku... ya hemen hamile kalırsam diye düşünüp duruyordum... aynı şekilde biraz klasik olacak ama kızlık bozulunca yürüyemezmişsin... üşütürsen karnın şiş kalırmış.. kendini sıcak tutacakmışın... vay dondurma yeme üşütürsün... vay çok kanayacak... vs... vs... daha neler neler.. ama ne önemlisi bende hemen hamile kalma korkusu oluyor... arkadaşlar... size tavsiyem tam doktor teşhisinde vajinismus olarak çıkmadıysanız.... sadece bazı korkulardan olabilir... bakın burda birçok kez anlatılıyor... kegel egzersizleri yaparak kasları kontrol etmeyi öğreniyorsunuz ve istediğiniz zaman kasıp istediğinizde serbest bırakmayı öğreniyorsunuz arkadaşlar... hem ıkınınca vaji acayip açılıyor... bizzat denedim :KK37: birde ıkındıkça vaji içine çekiyor kısslar bu bir gerçek... arkadaşlardan doktora gidenler söylüyor hep vajinin normal boyutu zaten 2 parmak genişliğindeymiş... tak kapalı gibi durmasının sebebi girişteki kas... arkası çok geniş emin olun... bunu öğrenmek için bi parmak denemeniz yeterli... şaşıracaksınız... hem vaji tamamen pe...s için uygun olan bi yapı... kıslar ricam şudur daha 1 aylık bile evli olmayan arkadaşlar... burayı buldunuz çok şanslısınız... vaji bir erteleme hastalığıdır... vaji iseniz yada değilseniz farketmez... kendinizi gevşetin... ıkının... jel kullanın... ALLAH ım yardımcınız olsun... ama sakın ben hastayım diye düşünmeyin... bu bir hastalık değil tamamen psikolojik...

peki oraya ayna karşısında bakarakmı parmagı sokcz..

evet tatlım ayna karşısında daha rahat olur... bak şöle...bi tane kayganlaştırıcı jel bulunsun yanında... birde ameliyat eldiveni... birde ayna... hafif oturur yatar gibi arkana yastık koy mesela... eline eldiveni tak... parmağına jel sür... ve o jeli vajiye sürmeye çalış deliğe kenarlarına vs... sonra aynanın karşısında ıkın biraz o delik hafif açılacaktır.. minnacıkta açılsa yeter merak etme o açılacaktır attlım... sonra parmağını deliğe değdir... ilerletme hemen... dokun sadece... birkaç dk durabilirsin maksat alışması.. sonra ıkınarak hafif iletletmeye çalış... sızlama felan olursa korkma hepimizde oluyor o... ilk girişte bi kas var onu hissedersin ama ıkındıkça o kas açılır merak etme... hafif hafif ittir... milim milim bile olur... bi bakarsın hepsi girer... belkide hazır değildir girmez... hemen pes etmek yok ama... eğer girerse çok şaşırtıcı bir keşif seni bekliyor... o kası geçince arkasında geniş bi yer var... birde yanlardan yumurta gibi bişiler baskı yapıyo sanabilirsin... korkma onlar vajinin iç yapısıymış... herkeste olmayabilir ama... bu arada ilk önce tuvalete git canım... çünkü bunları yaparken çişin geliyo hissi çok oluyo hehe:KK37:

evet tatlım ayna karşısında daha rahat olur... bak şöle...bi tane kayganlaştırıcı jel bulunsun yanında... birde ameliyat eldiveni... birde ayna... hafif oturur yatar gibi arkana yastık koy mesela... eline eldiveni tak... parmağına jel sür... ve o jeli vajiye sürmeye çalış deliğe kenarlarına vs... sonra aynanın karşısında ıkın biraz o delik hafif açılacaktır.. minnacıkta açılsa yeter merak etme o açılacaktır attlım... sonra parmağını deliğe değdir... ilerletme hemen... dokun sadece... birkaç dk durabilirsin maksat alışması.. sonra ıkınarak hafif iletletmeye çalış... sızlama felan olursa korkma hepimizde oluyor o... ilk girişte bi kas var onu hissedersin ama ıkındıkça o kas açılır merak etme... hafif hafif ittir... milim milim bile olur... bi bakarsın hepsi girer... belkide hazır değildir girmez... hemen pes etmek yok ama... eğer girerse çok şaşırtıcı bir keşif seni bekliyor... o kası geçince arkasında geniş bi yer var... birde yanlardan yumurta gibi bişiler baskı yapıyo sanabilirsin... korkma onlar vajinin iç yapısıymış... herkeste olmayabilir ama... bu arada ilk önce tuvalete git canım... çünkü bunları yaparken çişin geliyo hissi çok oluyo hehe:KK37:

denicem yine senin dedigin gibi :18:

yenmeden çocuk imkansız heralde..ya bu 2 3 çocugu olan vajili hanımlar varmış böle bişeyin oldugunuda yeni ögrendim..çocuk sonrasındamı başlamış acaba

ya bende öyle duydum ve çok merak ediyorum bu durumu daha öncede sordum ama kimse cvp vermedi bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varsa ltfen bizide bilgilendirin. ben kesin vaji değilim artık onu öğrendim ama yapamıyorum işte korkuyorum :S ama deli gibide çocuk istiyoruz.

ya bende öyle duydum ve çok merak ediyorum bu durumu daha öncede sordum ama kimse cvp vermedi bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varsa ltfen bizide bilgilendirin. ben kesin vaji değilim artık onu öğrendim ama yapamıyorum işte korkuyorum :S ama deli gibide çocuk istiyoruz.

nası yani yapamıyo korkuyosun vaji deilsin nezmandır yapamıyosun ala ala kafam karıştı şimdi vaji olmadgını nası nerden ögrendin peki

kızlar bnde 6 ay vajiyle savaştım ve sonunda yendm 2 ay önce korkumdam ölüyodum nerdeyse o sırada ama baktım artk olmyor mutlu değilim kendimi kasmayı bıraktım eşimde kastığm zamn uyardı ve başardımmmm. şu an herşey çok güzel değermiş o hafif acıyı yaşamaya mutlu olmak

o arkadaslar eslerı vajının ustune bosalıyor bı kısmı ıcerıye gırıyor. bıraz zayıf bı ıhtımal ama ımkansız dıye bısey yok. bıde genelde deneme yaparken bı kac santımde olsa gırınce o esnada bosalınca gebe kalanda cok

Benim vajinismusken bebeğim oldu eşim zorla p...sin baş kısmını girdirdi birkaç kez bu şekilde yaptık ve hamile kaldım, ayrıca vaji. sadece cinsel birleşme yaşayamama değil birleşme olsa da çok acılı ağrılı eziyet verici olması, mesela benim annem ikinci tip vajinismusmuş, her ilişkide kendini kastığından dolayı çok acı çekiyormuş, ama biz 4 kardeşiz, 4 tane çocuğu olmuş yani, hem de normal doğumla. İşte cahillik eski zamanlarda vajinismusun adı sanı yokmuş kadıncağız çok çile çekmiş, hamdolsun ben geçen cmt şifa buldum, bu forumu takip edip arkadaşlarla mesajlaşarak. Darısı başınıza inş. :nazar:

bu arada vajıyı yenmeden cocuk ıstemek cok buyuk hata kızlar aman dıyeyım cunku alttan muayene falan cok buyuk sorun olur, bı de hamılelık kolay bı surec degıl vajı meselesını hamılelıktı dogumdu cocuktu derken en az 1-2 sene ertelersınız o zamanda ıyıce kemıklesır bu sorun. vakıt daha erkenken egzersızı yapıp 1-2 haftada kurtulmak varken bu ısten...ben bunları vajıyı yenmeden tup bebek denemıs ve omrunden omur gıtmıs bırı olarak yazıyorum

Benim vajinismusken bebeğim oldu eşim zorla p...sin baş kısmını girdirdi birkaç kez bu şekilde yaptık ve hamile kaldım, ayrıca vaji. sadece cinsel birleşme yaşayamama değil birleşme olsa da çok acılı ağrılı eziyet verici olması, mesela benim annem ikinci tip vajinismusmuş, her ilişkide kendini kastığından dolayı çok acı çekiyormuş, ama biz 4 kardeşiz, 4 tane çocuğu olmuş yani, hem de normal doğumla. İşte cahillik eski zamanlarda vajinismusun adı sanı yokmuş kadıncağız çok çile çekmiş, hamdolsun ben geçen cmt şifa buldum, bu forumu takip edip arkadaşlarla mesajlaşarak. Darısı başınıza inş. :nazar:

canım yenmıssın bu ılletı tebrık ederım emın ol evlılık sımdı baslıyor tadını cıkarmaya bak

X