- 17 Haziran 2011
- 1.826
- 29
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #60.661
bakıyorum ben orda sorun yok bakmadanmı egzersiz yapıyosun..:)) ben daha bakamadım bile canım sen yine iyisin merak ettim eve giidnce bende bakim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bakıyorum ben orda sorun yok bakmadanmı egzersiz yapıyosun..:)) ben daha bakamadım bile canım sen yine iyisin merak ettim eve giidnce bende bakim
biraz yaptım fazla değil cnm işaret parmağını 2 boğum alıyorumm okadarr işte bu akşam ama pe...s denemek istiyorum yaa :18:
bakıyorum ben orda sorun yok bakmadanmı egzersiz yapıyosun..
ben egzersiz yapmıyorumki
ay biraz açık olcak ama konu belli kasmamak lazım kusra bakmayın ben dün başladım egzersize ayna karşısında ıkınırken o deliği yeni farkettim.. ayy ne cahilim ıkınırken aÇILAN DELİGEMİ YERLEŞİYO PENİS
napıyosun peki hangi aşamadaydın..
evet tatlımmmmmmmm o deliğe... ama makata doğru yani direkt değil arkaya doğru meyilli... tatlım bak bence dene bi emin ol kendine güvenin gelecektirrrrrrrrrrr...
peki oraya ayna karşısında bakarakmı parmagı sokcz..
evet tatlım ayna karşısında daha rahat olur... bak şöle...bi tane kayganlaştırıcı jel bulunsun yanında... birde ameliyat eldiveni... birde ayna... hafif oturur yatar gibi arkana yastık koy mesela... eline eldiveni tak... parmağına jel sür... ve o jeli vajiye sürmeye çalış deliğe kenarlarına vs... sonra aynanın karşısında ıkın biraz o delik hafif açılacaktır.. minnacıkta açılsa yeter merak etme o açılacaktır attlım... sonra parmağını deliğe değdir... ilerletme hemen... dokun sadece... birkaç dk durabilirsin maksat alışması.. sonra ıkınarak hafif iletletmeye çalış... sızlama felan olursa korkma hepimizde oluyor o... ilk girişte bi kas var onu hissedersin ama ıkındıkça o kas açılır merak etme... hafif hafif ittir... milim milim bile olur... bi bakarsın hepsi girer... belkide hazır değildir girmez... hemen pes etmek yok ama... eğer girerse çok şaşırtıcı bir keşif seni bekliyor... o kası geçince arkasında geniş bi yer var... birde yanlardan yumurta gibi bişiler baskı yapıyo sanabilirsin... korkma onlar vajinin iç yapısıymış... herkeste olmayabilir ama... bu arada ilk önce tuvalete git canım... çünkü bunları yaparken çişin geliyo hissi çok oluyo hehe
yenmeden çocuk imkansız heralde..ya bu 2 3 çocugu olan vajili hanımlar varmış böle bişeyin oldugunuda yeni ögrendim..çocuk sonrasındamı başlamış acaba
ya bende öyle duydum ve çok merak ediyorum bu durumu daha öncede sordum ama kimse cvp vermedi bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varsa ltfen bizide bilgilendirin. ben kesin vaji değilim artık onu öğrendim ama yapamıyorum işte korkuyorum :S ama deli gibide çocuk istiyoruz.
denicem yine senin dedigin gibi :18:
ya bende öyle duydum ve çok merak ediyorum bu durumu daha öncede sordum ama kimse cvp vermedi bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varsa ltfen bizide bilgilendirin. ben kesin vaji değilim artık onu öğrendim ama yapamıyorum işte korkuyorum :S ama deli gibide çocuk istiyoruz.
Benim vajinismusken bebeğim oldu eşim zorla p...sin baş kısmını girdirdi birkaç kez bu şekilde yaptık ve hamile kaldım, ayrıca vaji. sadece cinsel birleşme yaşayamama değil birleşme olsa da çok acılı ağrılı eziyet verici olması, mesela benim annem ikinci tip vajinismusmuş, her ilişkide kendini kastığından dolayı çok acı çekiyormuş, ama biz 4 kardeşiz, 4 tane çocuğu olmuş yani, hem de normal doğumla. İşte cahillik eski zamanlarda vajinismusun adı sanı yokmuş kadıncağız çok çile çekmiş, hamdolsun ben geçen cmt şifa buldum, bu forumu takip edip arkadaşlarla mesajlaşarak. Darısı başınıza inş.