Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

inşallah canım ne kadar iyisin teşekkür ederim rahatlattığın için oyyyyyy bebiş geliyo desene ne güzel hayırlısıyla doğurmayı nasip etsin allahım..

inşallah canım ne kadar iyisin teşekkür ederim rahatlattığın için oyyyyyy bebiş geliyo desene ne güzel hayırlısıyla doğurmayı nasip etsin allahım..

bilmem ki tatlım ne 15 20 günü 2 aydır burdayım yavru... ama uyyuşuğum işte naparsın... tatlım araya büssürü büssürü şey girdi yaaaaa... ramazan gelmeden halletmek istiyorum... balk maaşallah sen yendin annene ve ablanada örneksin tatlım darısı bizim ve onların başına... sıkıldım artık yapsam diyorum... gaza getirin beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii... canım bu arada eşim bikaç gündür hasta birazda ondan

Canım Allah razı olsun amin cümlemize. Nereden nereye geldim hala inanamıyorum başarabildiğime. Senin desteğini cesaret verişini unutamam Allah razı olsun, kolay doğum hayırlı evlat versin. :87:

amiiinnnnn canmm Rabbim senden de razı olsun duaların içinnn teşk ederim
insan şoka giriyor demi aslında boşuna bunca zaman korkmuşum diyorsun.. iyiki tekrar geldin sayfaya doktora gerek kalmadan aştın bu durumu çok sevindim inanki adına canım..

Ben bu sorunu aşamadan hamile kaldım ama tavsiye etmiyorum başkasına. Çünkü bu sorun içimde yara olduğu halde nasıl olsa hamileyim dedim, sonra doğum yaptım lohusayım sonra hormonlarım altüst oldu vs. deyip deyip erteleyip durdum ama hep aklımdaydı vajinismus, 1.5 sene böyle devam etti. Ayrıca hamilelikte çatı muayenesi, yine son haftalar alttan ne muayeneler yapıyorlar, vajili biri olarak defalarca muayene olmak zorunda kaldım, o kadar büyük acılar çektim ki anlatamam, bu illeti yenmeden hamile kalmayın...

Aaaaaaa 2 ay mı? Bu kadar da uyuşukluk iyi değil ama, eşin hastaysa hasta onu uyut gece , sonra başka bir odaya geçip 10 dk yap sadece. MaşaAllah annemle ablamın da vaji. olduğunu nasıl da hatırladın, annem 4 normal doğum yapmıştı geçen de sordum nasılsın iyileşeyim sana da egzrszleri anlatıcam dedim ben artık iyiyim gerek yok dedi. İyi bari. Ablam ise çok heyecanlandı, bugün hep beraber tatile çıktılar dönsünler konuşucam ablamla. Çok çekti kızcağız, bu haliyle normal doğuma niyet etti haliyle mahvoldu.

oda olacaktır rabbimin izniyle canımm.. ama bak bir başla geriside geliyor.. kesinlikle kabul ediyorumki egzersize başlamak gerçekten çok itici ve zor geliyor ama aslında başladıktan sonra sanki ne varmış bunda diyorsun.. bende başlayamıyordum yapamam sanıyordum ama oluyor inanki cesaretini toparla biraz bu sorunu tamamen aşmak istiyorsan sorunun üzerine git ve bırakma peşini.. hiç kimse severek yapmamıştır egzersizi sende başarabilirsin neden yapamıcaksın..

amiiiin inşallah canım teşk ederimm duan içinn

ben yaklaşık 2 aydır evliyim. eşimle 3 senedir beraberiz ve yanında inanılmaz rahat olduğum halde ilişkiye girememiştik. parmak egzersizlerine başladım ama gaza gelip yine bazen denemeler yapıyorduk, olmuyordu tabi. en son artık eşimle egzersizlerim bitmeden denememe kararı aldık.
2 parmağı küs işareti şeklinde sokamıyordum, ancak yanyana girebiliyordu uzun zamandır. cuma akşamı eşim uyuduktan sonra salonda tv karşısında egzersiz yaptım. 2 parmağı küs şeklinde soktum ama yine çok rahat hareket etmedi içerde. sonra 3 parmak denedim. ilk boğum zar zor girdi. bunu görünce penis denemesi için hala hazır olmadığımı düşündüm.
ertesi gün saçımı eşimle ilk tanıştığımız günkü gibi kestirdim :). bir anda, esti öyle. sürpriz olacaktı. saçımı o halde görünce, duygulandım. ilk tanışmamız, cilveleşmelerimiz, vs aklımdan geçti. sonra 3 parmak az da olsa girdiğine göre, canım yansa da akşam denemeye karar verdim ama bunu eşimle paylaşmadım. sonu yine hüsran olursa kendini çok hazırlamasın diye.
akşam dvd izledik. film bitti (salondayız) ve eşimi baştan çıkarmaya başladım :). gidip kayganlaştıcıyı ve bebek yağını getirene kadar eşim o işi deneyeceğimi düşünmemişti hiç.
çoğunuzun dediği gibi üstte denedim, olmadı. yapamadık. sonra bir gece önceki egzersiz pozisyonunu aldım. eşim bunun yanlış olduğunu, canımı daha çok yakacağını söyledi ama dinlemedim. koltuğa yaslandım, kalçam koltuğum uç kısmına gelecek şekilde oturarak, ayaklarım da koltukta kalacak şekilde bacaklarımı kırdım ve açtım açabildiğim kadar. eşim penisine yağ sürdü, ben de kayganlaştıcı sürdüm kendime. yavaş yavaş denemesini söyledim. denedi, bir yere gelince canım yandı ve dur dedim. aslında dayanamayacak kadar yanmadı ama ben gene de durmasını söyledim. eşim %90 içerdeyim dedi ve ben inanmadım. hatta fotografını çek dedim, çekmedi tabiki de :)))).

kardeşim geldi, devamını anlatırım birazdan:)))

cok sevindim 2.kinizinde iyi olmasina. bende iyim sükür reglimin bitmesini bekliyorum. biter bitmez siki 1.siki 1.bebis calismalarina baslicaz. esimede dedim, bak dedim: bu sefer iyi calisalim söyle yapalim böyle yapalim dedim, oda tamam dedi.

saolsun esim hep yorgun oluyor, yada beni 1.seylere sinirlendiriyor, ben yüz vermiyorum, böyle oluncada bebisi yakalayamiyoruz.

Ben de 1 ay öncesi aynı senin gibiydim. İstersen önceki sayfalardan msjlarıma bakabilirsin, dr ye gidecektim çünkü dr nin egzersizsiz tedavi ettiğini zannediyordum sonra jasmin ve diğer arkadaşlardan vajinismusun tek tedavi metodunun egzersz olduğunu öğrendim. Dr saygın Dr süleymen vs. milyarlarını alıp parmak yerine dilatör denen aparatları vajinaya yerleştirerek tedavi ettiklerini öğrenince kararımı verdim, egzersizlere başlayacaktim. İlk olarak serçe parmağıma kayganlaştırıcı sürüp vajinamdan içeriye yavaşça ittirdim ve tamamı içime girdi o kadar sevindim ki o an. 4,5 gün serçe egzrszinden sonra yüzük, birkaç gün sonra orta, daha sonra 2 parmak, sonra 3 parmak, sonra kalın bir mum ve en sonunda da p...s boyutunda mum alıştırmasının ardından bu cmt günü oldu ve girerken hiç bir şey hissetmedim. 1.5 sene boşu boşuna korkularla yaşayıp mutsuz olmuş ve eşimi de mutsuz etmiş olduğumu anladım. Hemen bugün egzersize başlayabilir misin

beni de duyun nolur

anlıyorumm inşaallah olur bu sefer hiç üzülmeyn ya rabbim veriyor zamanında .. inşallah bu ay sorun yaşamazsınız bebiş çalışmalarına başlarsınız hep bir aksilik çıkıyor zaten bizde de olurdu aksilikler tam yumurtlama günü aramız açık olurdu.. dualarımdasın her zaman dua ediyorum hepiniz içinn

canım benim çok sağol... insan kurtulunca herkesin kurtulmasını istiyor değilmi? tatlım ben ilk3 egzersizi kendim yaptım ama artık eş parmağı deniyorum ve gayet rahatım... eşimle beraber yapmak dahada motive ediyor beni... birde gırgır şamata... geçen delik yok diyodu baya güldük... ama ben 2parmakta zorlandım biraz... kendimi dinlenmeye verdim... buakşam düşünüyorum 2 parmak denemeyi ama yine eşimin yanında yapmak istiyorum daha çok cesaret geliyor bana... birde bu 2 ay süresince çok yazı okudum... kafam baya rahatladı... bişey diyimmi... hani kilitlenme diyorlarya... p...s orda kalır felan... ben hala gerçek sanıyordum onun bile sadece hayvanlarda olduğunu insanlarda yaşanmadığını burada öğrendim tatlım... gayet rahatım ama sindire sindire olmasını rahat olmasını istiyorum... belki biraz cesaret bian hemen olur... ama tam anlamıyla rahat olmak istiyorum... her deneyim yaşayan arkadaşla dahada rahatlıyorum... hayırlısı tatlım ama belki bu hafta yada nasipse en geç haftaya halletmem lazım... bide ben büyük konuştum çok iyi biliyorum ramazandan bikaçgün önce evlenenler nasıl dayanıyor yazık yeni evliler diyordumya sanırsam öyle olcam hehehehe

beni de duyun nolur

merhaba canım ; ben iki buçuk hafta üzerine düştüm hergün bir saate yakın yapmıştım mutlaka.. bir hafta bir parmak alışınca bir haftada iki parmak çalıştım benim 4. denememde olmuştu ilk sadece başını alabilmiştim.. bazısının hemen oluyor o anki senin rahatlığına da bağlı.. egzersizlerde de rahat olunca bir sonrakine geçiyorsun.. bir haftada halledende var bir ayda halledende biraz da sana bağlı birdurum.. cesaretini toparla bence canım ben regl olduğum zaman cesaret almıştım hep burda yazıları okuyup bitince başlıcam deyip başladım çok şükür devamıda geldi..

evet başlayablrm kayganlaştırıcıda aldım deneyip bıraktım hemen miğdem bulanyo başım dönüyo..ooff bi parmak 2 parmak ovs. okuyunca fena olyorum direk penisle olma olasılıgı nedir

başlıcam bugün inşallah yılmıcam sürekli gelemiyorum buraya bidahaki gelişimde inşallah oldu başardım derim...

Kızlar, cumartesi gecesi p....s denemesi yapalım dedik, ama sadece başı girdi ve o dar geçit p...s in geçmesine izin vermedi. Sonra p...s boyutu mumla egzrsz yaptım defalarca, ve ardından denedik yine sadece başı girdi ben mekanik olarak nefes alıp verip ıkınarak zorladım girmesi için ama olmadı. Eşim baştan beri hiç beni dinlemedin hep korkularını dinledin bir kere de beni dinle dedi ve orayı düşünmeyi bırakıp sev...meye bak dedi sonra s...şrken hiçbir şey anlamadan bir baktık ki sonuna kadar girmiş. İnanamadık. Yani biraz da egzrsz yapıyorum gibi düşünmeyip kendinizi zevk almaya odaklanmanız gerekiyor diyebilirim. Zevk te aldım ayrıca, ama kontrol hep bendeydi eşimin hareket etmesine izin veremedim. Pozisyon olarak ta eşim ayaklarını uzatıp otururken ben de üzerine dizlerimi büküp oturdum.

mukixxxxxxxxxxxxxxxxxxx tatlım mesaj kutun dolmuş... biliyorum benişm mesajlarımı silemiyorsun çok kıymetli hehehehe... tatlım mesaj kutunu biraz temizle mesaj atamıyom sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…