ben yaklaşık 2 aydır evliyim. eşimle 3 senedir beraberiz ve yanında inanılmaz rahat olduğum halde ilişkiye girememiştik. parmak egzersizlerine başladım ama gaza gelip yine bazen denemeler yapıyorduk, olmuyordu tabi. en son artık eşimle egzersizlerim bitmeden denememe kararı aldık.
2 parmağı küs işareti şeklinde sokamıyordum, ancak yanyana girebiliyordu uzun zamandır. cuma akşamı eşim uyuduktan sonra salonda tv karşısında egzersiz yaptım. 2 parmağı küs şeklinde soktum ama yine çok rahat hareket etmedi içerde. sonra 3 parmak denedim. ilk boğum zar zor girdi. bunu görünce penis denemesi için hala hazır olmadığımı düşündüm.
ertesi gün saçımı eşimle ilk tanıştığımız günkü gibi kestirdim :). bir anda, esti öyle. sürpriz olacaktı. saçımı o halde görünce, duygulandım. ilk tanışmamız, cilveleşmelerimiz, vs aklımdan geçti. sonra 3 parmak az da olsa girdiğine göre, canım yansa da akşam denemeye karar verdim ama bunu eşimle paylaşmadım. sonu yine hüsran olursa kendini çok hazırlamasın diye.
akşam dvd izledik. film bitti (salondayız) ve eşimi baştan çıkarmaya başladım :). gidip kayganlaştıcıyı ve bebek yağını getirene kadar eşim o işi deneyeceğimi düşünmemişti hiç.
çoğunuzun dediği gibi üstte denedim, olmadı. yapamadık. sonra bir gece önceki egzersiz pozisyonunu aldım. eşim bunun yanlış olduğunu, canımı daha çok yakacağını söyledi ama dinlemedim. koltuğa yaslandım, kalçam koltuğum uç kısmına gelecek şekilde oturarak, ayaklarım da koltukta kalacak şekilde bacaklarımı kırdım ve açtım açabildiğim kadar. eşim penisine yağ sürdü, ben de kayganlaştıcı sürdüm kendime. yavaş yavaş denemesini söyledim. denedi, bir yere gelince canım yandı ve dur dedim. aslında dayanamayacak kadar yanmadı ama ben gene de durmasını söyledim. eşim %90 içerdeyim dedi ve ben inanmadım. hatta fotografını çek dedim, çekmedi tabiki de :)))).
kardeşim geldi, devamını anlatırım birazdan:)))