Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

tatlım herkesin vücut yapısı farklı oluyo... kimizi hiç bişi hissetmiyo.. kimizi yanıyo kendini gevçetince hiç kalmıyo... kimisi yanma biraz sürüyo... yapısal bişi yani... ama bulutların da dediği gibi... ilk başta alışması lasım... belki zevkde alamayacaksın... sonrada eski arkadaşların dediği gibi şekilden şekile (pozisyon olarak) gireceksindir... ahhhhhhhhhhh ah bende öööööööle umutlardayım... ama ben uyuşuğum yav... bi yapıyom çok seviniyom o sevinç bana rahat 3-4 gün gidiyo...:KK37: çok uyuşuğum hakkaten...

:KK3: bende öyleydim canım yapmiycam diyodum kaçıyodum istemiyorum diyodum olduya bi kere yeter diyodum:KK60: hatta regl im bittiğinde söylemedim bittiğini biraz daha kaçmak için ama sonra eşimin yüzündeki ifadeyi görünce yapmaya karar verdim sen ne durumdasın canım ben yeni üye oldum gerçi daha önceleri okuyodum burayı

cumartesi günü itibariyle parmak egzersizlerine son verdim... çünküüüüüüüüü.......... artııııııııııııık...... gerek yooooooook !!:))

:KK62::KK66::KK64::KK66::KK66::KK66::KK66::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK62::KK62::KK62::KK62::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::21::21::21::21::21::21::92::92::92::92::92::92::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36:

Tebrik ederimmm:nazar: çok sevndm adına canım rabbim mutluluğunu daim etsinnn... ne güzel birgünn güzel haberler
:KK62::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64:

Kızlaaaaaar cumartesi günü oldu, olduğuna inanamayıp her halde bir daha yapamam deyip size haber vermedim ve dün gece yine denedik ve yine tam anlamıyla oldu.:KK66:
Hala şoktayım, sadece 3 haftalık egzersiz sonunda bu illetten kurtardı Rabbim beni. Darısı diğer muzdarip arkadaşlarımın başına. Burada bana her aşamada destek olan bilgi ve cesaret veren arkadaşlarıma, hepinize sonsuz teşekkürler, özüm, sevcihan, jasmin, yaslandım, aykurt, akayy, venusten ve ismini hatırlayamadığım kardeşlerim, Allah hepinizden razı olsun, tüm hayır muradlarınızı versin. Hakkınızı helal edin, üzerimde çok hakkınız var. Bebiş ağlıyor pek iyi ifade edememiş olabilirim mazur görün.

ayyyyyy canım inanki çok sevindimmm ya adına :KK62: Tebrik ederim:nazar: Rabbim bundan sonrasında başka dert vermesin inşallah..

:KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64:

sağol canım ama ben hergün yapmıyorumki.. biş yapsam zaten biterdi çoktan... ben yavaş yavaş gidiyom... sindire sindire... daha kaç kere yaptım...5kez felan... 3ü tek başıma 2si eşimle... 2parmaktan zorlandım eşimnle... ama daha deneyemedim gülüm... akşam geç gidiyom evime... yorgunluk vs.. mazeret açıkçası... ama bugünde denemek istiyıorum tatlım gaza ihtiyacım var gaz verin:KK55:
Aaaaaaaa 15 20 gündür burdasın ama 5 kere egzrsz yapmışsın, egzrszlere ara vermeden her gün düzenli yaparsan birkaç haftaya yeneceksin diyorum daha ne olsun, yatmadan hemen önce sadece 10-15 dk nı ayırsan yeter, ben bazen 45 dk bazense 15 dk yapıyordum. illa ki uzun süreli yapmana gerek yok. Bugün düzenli egzrsize başlama günün olsun, tamam?:87:

yanmalar normal mi yani bende düşünüp duruyorum bi problem mi var diye gitgel yapamıyoruz çünkü yanıyo :KK50: tşk ederim canım ilgilendiğin için ayrıcada tebrik ederim:KK66:

maşallah canım rabbim senide kurtardı çok şükür tebrik ederim.. yanmalar genelimizin yaşadığı bir durum başlarda olurmuş .. hiç takma kafana alışmaya çalış bence.. :KK61: halayını çekelim seninde :KK64::KK64:

maşallah canım rabbim senide kurtardı çok şükür tebrik ederim.. yanmalar genelimizin yaşadığı bir durum başlarda olurmuş .. hiç takma kafana alışmaya çalış bence.. :KK61: halayını çekelim seninde :KK64::KK64:

yarım saat sürdü yanması uyuyamadım bende ama bunun yolu buysa yapacak bişey yok çok tşk ederim canım sen yenenlerden misin ben yeni katıldımda bu akşamda deniyim eğer yine olursa halay çekelim hala içimde bi korku var ya olmazsa diye :KK50:

ayyyyyy canım inanki çok sevindimmm ya adına :KK62: Tebrik ederim:nazar: Rabbim bundan sonrasında başka dert vermesin inşallah..

:KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64:
Canım Allah razı olsun amin cümlemize. Nereden nereye geldim hala inanamıyorum başarabildiğime. Senin desteğini cesaret verişini unutamam Allah razı olsun, kolay doğum hayırlı evlat versin. :87:

yarım saat sürdü yanması uyuyamadım bende ama bunun yolu buysa yapacak bişey yok çok tşk ederim canım sen yenenlerden misin ben yeni katıldımda bu akşamda deniyim eğer yine olursa halay çekelim hala içimde bi korku var ya olmazsa diye :KK50:

Tamam canım o zaman senin isminide yarın yazıyorumm :KK61: hiç üzülme oluyor yanmalar bende de olmuştu.. eğer devam ederse doktora gidersin enfeksiyon falan varmı diye... benimde şubatta oldu çok şükür şimdi hamileyim rabbime şükürler olsun.. sende korkma hiç canım olduysa bir kere gene olur neden olmasın.. şimdiden sonra alışmaya çalış bence ara vermeden gitgel falan insan hemen yapamıyor zamanla alışıyorsun..

nasilsin canim özledim kiz:KK70: bebis nasil ne yapiyor.:KK52: hamislik nasil gidiyor ne kadar oldu:KK49:

iyiyim çok şükür canm bende özledimm ya :KK70: . bugün 16 haftalık oldu . iyi gidiyor çok şükür iki hafta sonra doktora gidicem cinsiyetine kıza benziyor dedi ama kesin birşey diyemem demişti bu gittiğimde inşallah tamamen belli olur.. :KK61: sen nasılsın nasıl gidiyor hiç görüşemioz

X