Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

evet başlayablrm kayganlaştırıcıda aldım deneyip bıraktım hemen miğdem bulanyo başım dönüyo..ooff bi parmak 2 parmak ovs. okuyunca fena olyorum direk penisle olma olasılıgı nedir

Bir parmak girince gaza gelip hep yapacaksın inş. Direkt p....s olma olasılığını bilmiyorum. Ama benim kendim için sıfırdı, bacaklarımı kapatıp yatakta oradan oraya kayıyordum.

üste sırtım dönük şekilde olcak gibi oluyo öyle deniyorum hep..kontrol bende oluyo ama yapamıyorum hemen pes ediyorum..

hmmmmmmmmmmmm gayet mantıklııııı... ama en azından egzersizle kafanda girmeyecek korkusunu attın tatlım... bak ne güzel eşinin söylemesi de seniş rahatlatmıştır... diğer seferlerde dahada rahatlarsın inşaallah tatlım öpüyorum...

eğer egzrsz yapmasaydım p...s i vajime yaklaştıramazdım ki.

Vajinismusu yenen arkadaşlara bişey sormak istiyorum, vajinismusu yenene kadarki süreçte eşinizin tutumu nasıldı? Uzaklaştımı sizden? Cavaplarınıza ihtiyacım var (

Vajinismusu yenen arkadaşlara bişey sormak istiyorum, vajinismusu yenene kadarki süreçte eşinizin tutumu nasıldı? Uzaklaştımı sizden? Cavaplarınıza ihtiyacım var (

Güzelim ,şahsen benim eşim benden uzaklaşmadı ama dönem dönem saçma sapan şeylerden tartışma çıkabılıyordu ben buna bağlıyordum gerginlikler olabiliyor yani karşılıklı..???? sen ne aşamadasın şuan .??*

ister istemez bi soğukluk oluyordu canım mesela son zamanlar denemek istemezdi.daha hazır olmadığımı yine hüsran olacağını düşünürdü.

Canım, ben kendim çözemediğim için doktora gitmeye başladım ama ilk seans sonrası regl oldum malesef ve hala egzersiz denemelerindeyim. Kardeş kardeş uyuyoruz, yaklaşınca yanına bana devamını getiremeyeceğimiz şeye niye başlıyoruz dedi ve dönsü sırtını uyudu (

canım seni çok iyi anlıyorum eşim melek gibi bir insan ama o bile bana kötü davranmıştı kadınlık görevini yap bile demişti ne derece kırılmıştım anlatamam sana hiç morelini bozma sakın bende yeni aştım ankarada dr. süleyman eserdağa gittim ve 3 günde aştım sen kime gidiyorsun ..????

Dr .Saygın Bey' e gidiyorum, ilk seansım da cok iyi geçt iama ilk seanstan sonra regl oldum ve egzersilzerim faal nkaldı. Sonra dün tekara egzersiz yapmayı denedim ama olmadı. Bu akşam tekrar deniycem, olmazsa tekrar Dr. a gidicem. Bir an önce yenmem lazım benim bu derdi ((

cnm regl'den sonra devam edersin sıkma canını bende daha yeni yendim seni çok iyi anlıyorum iyi bir doktora gidipte aşmayanı görmedim içiN rahat olsun kesinlikle. bu arada ne kadarlık evlisin.?

canim benim, maasallah, rabbim 1.daha yasatmasin. insallah bundan sonra hersey gönlünce olur. özel mesasin icin ayrica tesekkür ederim

canımın çok da yanmadığını farkedince devam et dedim, etti. git gel yaptırmadım. hiç bir kanama olmadı, nasıl olduğunu anlamadım bile. ben hala bu işin olduğuna emin olamadığım için yeniden denemek istedim. bu kez eşim normal bir şekilde koltuğa oturdu, ben de yüzüm eşime dönük vaziyette kucağına oturdum yavaş yavaş. aslında erkek altta kadın üstte uzanır pozisyondan farkı yoktu ama onu yapamazken bu inanılmaz rahat ve tamamen acısız oldu. yine git gel yapmadık. bu kez (işin resmen b..kunu çıkardık), yeniden denemek istedim ilk gerçekleştirdiğimiz pozisyonda. çünkü eşimin git-gel yapmasını ve içime boşalmasını istedim, gerçek karı koca gibi. eşim bunun doğru pozisyon olmadığını söylese de ben ısrar ettim onda rahatım diye. eşim haklıymış. bu kez canım yandı. eşim de hayli zorlandı, onun da duruşu tersti çünkü. canım yandığı halde bunu ona söylemedim, devam et dedim, çünkü dayanılmayacak bir acı değildi. devam ettik ve artık olduğuna iyice emin oldum :).
sonrasında yanmalar ve ağrı bir süre devam etti ama o son birleşmeden kaynaklıydı. onu yapmamalıydık diye düşündük başta ama sonradan düşündüm de iyi oldu yapmamız. sonucta yaşayabileceğim maximum acıyı da görmüş oldum ve o kadar da acılı olmadığını anladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…