- 13 Mayıs 2011
- 1.422
- 5
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #60.461
Kızlaaaaaar cumartesi günü oldu, olduğuna inanamayıp her halde bir daha yapamam deyip size haber vermedim ve dün gece yine denedik ve yine tam anlamıyla oldu.
Hala şoktayım, sadece 3 haftalık egzersiz sonunda bu illetten kurtardı Rabbim beni. Darısı diğer muzdarip arkadaşlarımın başına. Burada bana her aşamada destek olan bilgi ve cesaret veren arkadaşlarıma, hepinize sonsuz teşekkürler, özüm, sevcihan, jasmin, yaslandım, aykurt, akayy, venusten ve ismini hatırlayamadığım kardeşlerim, Allah hepinizden razı olsun, tüm hayır muradlarınızı versin. Hakkınızı helal edin, üzerimde çok hakkınız var. Bebiş ağlıyor pek iyi ifade edememiş olabilirim mazur görün.
hay maaşallah gülüm ya.. bak kendini hep umutsuz gör,yordun... her zaman söylediğim gibi herşeyin bir vakti zamanı vardır mutlaka... ALLAH ım mutluluğunu daim etsin gülüm... Rabbim huzurlu sağlıklı hayırlı bir ömür versin sevdiklerinle beraber... bebişinede bir kardeş versin inşaallah... valla çok sevindim tatlım... yeni yeni umutlar doğuyor tüm kızlara... bizede çok tebrik ederim... Rabbim birdaha yaşatmasın gülüm