Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

selam canım bende evleneli 2 ay oldu daha .aynı sorunları bende yasadım ki hala tam analmıyla atlatmıs degililim ama burası o kadar cojk cesaret veriyor ki egzersiz vs hepsini burada oğrndim eminim basaracagız. moral bozmak yok.

ben egzersiz yapamıyorumki çok denedim yapamıyorum eşimde yaptık daha önce şimdi noldu sana diyo yanma hissediyorum girdiği zamanda git gel yapamıyoruz ve çok baskı ağrı tarzı bişey hissediyorum ve pes ediyorum gerçekten çok çaresizim :95:

"Hiç bir şey boşuna yaşanmamıştır" diye inanmazsam nasıl yaşarım ?
"Bir gün daha bitti ama yarın yeni birgün" diye inanmazsam nasıl yaşarım ?
"Bu da gelir geçer" diye inanmazsam nasıl yaşarım ?
"Her şey insanlar için, görmek öğrenmek için, bazen zor da olsa..."

merhaba

şok şok şok dün akşam burada yazılanlar sayesinde yendim bu durumu.. kendime şaşırdım dedim bumuymuş diye.. eve gittim biraz erken çıkıcaktım bugün işimi iptal edip eve gittim. şöyle bi cici oldum ama sizin bu parmak egzersizlerini önceden yazıcıdan çıkarmıştım ayna ile dediklerinizi yapmam 5 dk mı bile almadı. meğer yapamama sebebim kendimi tanımıyor olmammış.. şaşırdım. e eve geldi benimkide şaşırdı. genelde sırf bu konuda yine başarısız olacağımız düşüncesiyle isteksizliğim vardı. eşim noluyoruz der gibiydi :) ama hoşuna gitti.. ilk denememizde 2 3 cm girdi istemsiz kasılmam ve yavaş diye ufak telkinlerim yüzünden geri çekti.. sonra 5 dk sonra ben hazırım dedim ve istemsiz kasılmalarımı da nefes alaak azalttım ve girdi.. diyorumki oldumu dior oldu :) kendimi sizinde söylediğiniz gibi yeni gelin hissettim. ancak şu konuda bilgi almak istiyorum. regl imin son günü diye banyo yapmıştım sonra parmak egzersizlerini yaptım 2 parmak 2 boğum yaptığımda sanırım sonuna kadar girebildim ve parmak ucuma çok az kan geldi onuda peçeteye sildim ama çok az.. ama ben birşeyi aşmışım gibi gelmedi yani. neyse sonra ben eşime parmak egzersizini söyledim morali bozldu,ve benimde moralimi bozdu.. ne bileyim kan niye gelmicekmi yani bilmem bi sürü şey. ama ben egzersiz yaparken o zar dediğiniz şeyin elimle hissetmem gerekn bişey olduğnu düşünyorum ve hissetmedim.. acaba daha da geride olabilirmi ? çünkü çok hızlı ve belkide yavaş yavaş yaptığımız için daha geride kalmış olabilirmi? egzersizden sonra içimde hafif yanma hissettm , ilişki de de öyle oldu. ama inanın acımıyormuş arkadaşkar.. egzersizle kendinizi tanıyınca herşey çok kolaymış. şaka gibiyim ama belkide biliçsizdim.. 2 yıl yaaa .. internette sizi bulmak bu zamana kısmet oldu halbuki ben yıllardır umutsuzlandığım her an tedavi için nete bakıyorum.. sizi buldum süpersiniz.. burda benim gbi insanların oldğunu ve paylaşılabildiğini görmek güzel. bebek düşünmüoruz bi süre daha ama onun zamanında da haber vereceğim..

BENİDE YENİ GELİNLERE YAZINNNNNN Bİ DE KENDİMİ KUTLUYORUM VE KENDİME HALA ŞAŞIRIYORUM 1 GÜNDE VE NASIL YENDİĞİME :) zevk almadım ve bunu sizlerin tecrübeleriyle de pek beklediğim söylenemez... zamanla önce bu duruma sonra ilerlemeye başlayacağım :)

iyiki varsın kk :)

evet tatlım... canım üzüldüm ya... ama neden ek besşn verdin... yetmiyormu sütün?

Sağolasın, sütüm baştan beri sorunlu ne yazık ki, bir ara biberonla mama içmeye alışıp memeyi terkedecek gibi olunca erkenden mamayı kesip ek besine başladım, hala da devam ediyorum tabi ama dr çok kızıyor 6 aydan önce verilmesine, o nedenle ben de saklıyorum.:63:

merhaba kızlar nasılsınız artık giremiyorum biliyosunuz ama fırsatım oldukça yazacağımıda söylemiştim dediğim gibi oldu egzersizler yapamıyorum vakit yoksulluğundan bide eşimde problemler var ama az kaldı kızlar yenicem belki yarın belki yarından daha yakınn yenincede hemen gelip burda halay çekişcemmmmmmmmmmmm

merhaba kızlar nasılsınız artık giremiyorum biliyosunuz ama fırsatım oldukça yazacağımıda söylemiştim dediğim gibi oldu egzersizler yapamıyorum vakit yoksulluğundan bide eşimde problemler var ama az kaldı kızlar yenicem belki yarın belki yarından daha yakınn yenincede hemen gelip burda halay çekişcemmmmmmmmmmmm

İnşaAllah cilan hepimiz şifa bulucaz, benim de bebişten dolayı zamanım kısıtlı oluyor ama mecbur, bir şekilde zaman bulmalıyız, aksatmamalıyız egzrszleri, sen kaç parmaktaydın.

nasilsin canim özledim seni:KK70: hic karsilasamiyoruz.iyimisin bebis nasil ne yapiyor, hamislik nasil gidiyor.
nolsun canım cok sukur ıyı gıdıyor bulantı ve kusmalara devam bakalım 1 aya gecer dıyolar. bende 3-4 gundur evde degıldım nete gıremedım dr gıttım seker hastalıgı ıcın cok sukur tahlıller ıyı cıktı dr ınsılun cesıdını degıstırdı, dıyetısyene de gıttım seker hastalıgına uygun dıyet hazırladı bakalım 3 doktorla yola devam ınsallah sorunsuz bı sekılde atlatırım bu surecı. benden haberler boyle sende ne var ne yok?bende gecmısı okumaya calısıyordum

X