Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

aybice tatlım sen ne yaptın denedinmi hiç egzersiz?

sözde dün başladım. arkadaşın biri önce incele demişti. o şekilde başladım yani .bi haftalık misafirim gelecekmiş yeni öğrendim offf kafam dolu zaten bir iki gün sonra parmağa geçecektim ..misafir var hiç zamanım olmicak hiç:KK50:

sözde dün başladım. arkadaşın biri önce incele demişti. o şekilde başladım yani .bi haftalık misafirim gelecekmiş yeni öğrendim offf kafam dolu zaten bir iki gün sonra parmağa geçecektim ..misafir var hiç zamanım olmicak hiç:KK50:

gülüm takma kafanaaaaaaaaaaaaa... emin ol hepimizi öyle sıkıştırdılar misafirler felan... ben hep anlatırım... ev taşıdımmı... arkasından sınav girdimi. arkasından yatılı 1haftalık misafirim varmıydı... arkasından regl oldumu.. arkasındnan tarla çıktımı... arkasından arkadaşların düğünü çıktımı.. arkasından cenaze çıktımı...... sabır sabır sabır... bak şimdi eş parmağını çok rahat yapıyorum... bide sana tekrar tavsiyem lütfen parmakla dene... deneki içini hisseet. nerde kas olduğunu.. ıkınınca nasıl açıldığını.. içerinin çoooooooooooooook geniş olduğunu.. ve ıkınınca vaji alışınca içine parmağı kendi çekeceğini... bunların hepsini parmakla rahatça hissedersin.. şimdi eşim bana hepsini diyor... takıldığım yeri biliyor.. ıkınınca hem açılıyor hem içine çekiyor diyor.. kolayca parmak giriyor diyor... ve içerisi çok geniş gibi... içinde parmağını bi oyana bi buyana oynatıyor ama ben hiç hissetmiyorum emin ol... yani bizdeki sızlama sadece ilk girişteki kasta tatlım... gerisi çok rahat geliyor hiç. merak etme... misafirlerinde ömğürlük değilya altı üstü 1 hafta... boşverrrrrrrrrrrrrrrrr kafana bile takma... ama sen başlamışsın... başlamak bitirmenin yarısıdır demişler... serçe parmağını alırsan öyle mutlu olacaksınki anlatamam görmen lazım canım... sen misafirlerini güzelce ağırla... hem biraz sabırsızlan iyi olur daha çok heveslenirsin tatlım... öptüm...:KK33:

Kızlarrrr hepimizin kandili mübarek olsun bu gece duaların kabul olduğu af gecesi bol bol dua edelim inşallah rabbim bizi bu sıkıntılardan kurtaracaktır....bugün eve alışveriş yapmak erzak almak çok iyiymiş yıl boyu bereket olurmuş evde bi de yemek pişirmek özellikle bakliyat ve bol taneli yemekler çok sevapmış fırsatınız varsa bunları uygulayın bir de duası varmış ama bende kitap yok netten bakıcam....herkese iyi kandiller,dualarda buluşalım....

Bana mı dedin aykurt? Çok üzüldüm bebişim kabız çok fena, fitille yaptırmak isterken zorlanmaktan kanama oldu. Öğleden sonra karşımızdaki asm ye götürmem gerek, ama ek besin verdiğim ortaya çıkacak ve çok kızacaklar.

evet tatlım... canım üzüldüm ya... ama neden ek besşn verdin... yetmiyormu sütün?

Herkesin Beraat Kandili Mübarek Olsunn..

Rabbim tüm dualarımızı ibadetlerimizi kabul etsinn..

Peygamber Efendimiz bir hadis-i şeriflerinde Berat Gecesinin feyiz ve bereketini çeşitli şekillerde nazara vermektedir.

"Şâban'ın 15. gecesi geldiğinde geceyi uyanık ibadetle, gündüzü de oruçlu olarak geçirin. O gece güneş battıktan sonra Allah rahmetiyle dünya semasına tecelli eder ve şöyle seslenir:

"İstiğfar eden yok mu, affedeyim ve bağışlayayım.

"Rızık isteyen yok mu, hemen rızık vereyim.

"Başına bir musibet gelen yok mu, hemen sağlık ve afiyet vereyim.

"Böylece tan yerinin ağarmasına kadar bu şekilde devam eder."

Çünkü o gece İlâhi rahmet coşmuştur. Berat Gecesi beşer mukadderatının programı çizilirken insanlara verilen eşsiz bir fırsattır. Bu fırsatı değerlendirip günahlarını affettirebilen, gönlünden geçirdiklerini bütün samimiyetiyle Cenab-ı Hakka iletip isteklerini Ondan talep eden ve belalardan Ona sığınan bir insan ne kadar bahtiyardır. Buna karşılık, her tarafı kuşatan rahmet tecellisinden istifade edemeyen bir insan ne kadar bedbahttır.

Berat Gecesi Duası

Peygamber Efendimiz Aleyhissalâtü Vesselam bu gece Rabbine şöyle dua etmiştir:
"Allahım, azabından affına, gazabından rızana sığınırım, Senden yine Sana iltica ederim. Sana gereği gibi hamd etmekten âcizim. Sen Kendini sena ettiğin gibi yücesin."11

Berat Duası

Bazı mâna büyüklerinin de şöyle bir duası vardır:
"Allahım, şayet ismimi saîdler defterine yazdıysan, orada sabit kıl. Şayet ismimi şakiler defterine yazdıysan oradan sil. Çünkü Sen buyurdun ki, 'Allah dilediğini
siler yok eder, dilediğini de sabit bırakır, Levh-i Mahfuz Onun katındadır."12
Bu idrak ve şuur içinde ihya edeceğimiz Berat Gecesinin hepimiz için hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Haktan niyaz edelim.

Berat Gecesi Namazı -

Şaban ayının on beşinci gecesi kılınacak olan namaz ; yüz rekattır. Bu namazın her rekatında, Fatihadan sonra on kere ihlas süresi okunur. Yüz rekat kılan kişi bin defa ihlas süresini okumuş olur.
Bu namaza hayır namazı da denmiştir. Geçmiş büyükler bu namazı toplu halde cemaatle de kılmışlardır. Bu namazın çok fazileti olduğu gibi, hesaplanama-yacak kadarda çok sevabı vardır.
Hasan-ı Basri Rahmetullahı Aleyh'den gelen rivayete göre:
"Otuz sahabeden dinledim, bu namaz için şöyle dediler: "Her kim bu namazı, berat gecesi kılar ise. Allah-u Teala'nın yetmiş rahmet nazarı ona ulaşır. Her nazarda, kendisinin yetmiş ihtiyacı yerine gelir. Bunların en küçüğü, Allah-u Teala'nın mağfiretidir.

ArkadaşLar KandiLinizzz Mübarekkk oLsunn...Hayırlaraa VesiLeee oLsunn.. Rabbimmm Hepimizinnn DuaLArını Kabulll Ederr İnşşş....
AmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiNNNNNNN .......

arkadaslar dünden beri gelemedim kusuruma bakmayin egzersis yapan arkadaslar. insallah yarin sizlerle, ilgilenirim.

kizlar hepiniz okudukca amin deyin: herkesin beraatt kandili mübarek olsun. rabbim bu gece hürmetine tüm müminlerle beraber bizimde günahlarimizi affetsin.AMIN rabbim bu gece hürmetine tüm vajili arkadaslara sifa deva olsun, en kisa zamanda herkese 1.cesaret, korktuklarindan emin eyleyip bu isin üstesinden gelmeyi nasip etsin.AMIN rabbim tüm müminlerle beraber ve burda: tüm bebis isteyen arkadaslarla beraber hayirli evlat, en kisa zamnda hayirli hamislik nasip etsin ve saglikla kucaga almayi nasip etsin.AMIN rabbim tüm bebis bekleyenlerle beraber ve burda bebis bekleyen arkadaslara saglikli hamislik, ve saglikla kolay 1.dogum ile bebislerini kucaklarina almayi nasip etsin. AMIN ve rabbim kimin evinde her ne sebeble kavga tartismadan dolayi kirkinlik küslük varsa ve burda evliliklerinde zor anlar kötü günler geciren arkadaslarla beraber her 2.esede sevgi muhabbetlerini kat kat artir, evlerine huzur.iclerindeki, kizginliklari öfkeleri söndür, ve sorunlarini ortadan kaldiracak sebebler dogur, her 2.esede, aralarindaki ne eksik ise onu sen tamamla yarabbi, yarabbi: biz hata yapariz, biz esler arasinda istemeyerek yada öfkeyle isteyerek, yaptigimiz her hata sucdan dolayi bizi affet, sen bizim halimizi düzelt, bizleri sana layik olmayi nasip et. AMIN

a.s canım hoşgeldin aramıza..

sen ne durumdasın ?
[/Q

daha yeni evlendim ben canım 20 gün oldu çok zor bi ilk birleşmeden sonra kırmızı falan olmadı ama artık olmuyo canım yanıyo ilk girişi bile zor yapıyoruz noldu bi anda anlamadım zaten git gelde olmuyo moralim çok bozuk zaten balayımda mahvoldu dün denedik yine acıdığı için bıraktık durum böyle canım:KK59:

selam canım bende evleneli 2 ay oldu daha .aynı sorunları bende yasadım ki hala tam analmıyla atlatmıs degililim ama burası o kadar cojk cesaret veriyor ki egzersiz vs hepsini burada oğrndim eminim basaracagız. moral bozmak yok.

X