E
Ece1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #5.941
arkadaşlar herkese merhaba,yazacak bişeyim olmadığı için aranıza pek katılamıyorum.uzun uğraşlardan sonra serçeden ancak orta parmağa gelebildim.egzersizleri fazla yapamıyorum o yüzden bu kadar uzun sürdü,orta parmağın bir boğumunu alıyordum.ve bugün ilk kez eşimle denedik onunda parmağını aldım ama çok zor oldu,çok kastım hissediyodum kasıntılarımı bir bir buçuk boğum kadar oldu.p...i denedik ama malesef bacaklarımı bile açamadım.bu arada kendi parmağımda daha rahatım bu kadar kasmamıştım.daha sonra yine kendi parmağımla denedim bir boğum ancak oldu fazlası olmuyo arkadaşlar,orda bi şey var ileriye gidemiyor ne yapacam ben.
cara hani söz vermiştin aksatmıycaktın egzersizleri
Bence çok süper gidiyorsun. Eşinle kasılman çok normal ben de ilk kez kendi parmağım hariç parmak almaya çaliştiğimda 5 dakikada ancak olmuştu ve şıpır şıpır heryerimden terler damlıyodu kurbanlık koyun olsam bu kadar titremezdim. Buraya kadar çok iyi ama neden hemen penis denediniz ki. Daha var penis denemene. 2 3 parmaktan sonra denemen lazım. Egzersizleri düzenli yapsan şimdiye iki parmaga rahatlamiştin. Hadi ama bak sırada sen varsın opuyorumnanaktan