• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

arkadaşlar herkese merhaba,yazacak bişeyim olmadığı için aranıza pek katılamıyorum.uzun uğraşlardan sonra serçeden ancak orta parmağa gelebildim.egzersizleri fazla yapamıyorum o yüzden bu kadar uzun sürdü,orta parmağın bir boğumunu alıyordum.ve bugün ilk kez eşimle denedik onunda parmağını aldım ama çok zor oldu,çok kastım hissediyodum kasıntılarımı bir bir buçuk boğum kadar oldu.p...i denedik ama malesef bacaklarımı bile açamadım.bu arada kendi parmağımda daha rahatım bu kadar kasmamıştım.daha sonra yine kendi parmağımla denedim bir boğum ancak oldu fazlası olmuyo arkadaşlar,orda bi şey var ileriye gidemiyor ne yapacam ben.

cara hani söz vermiştin aksatmıycaktın egzersizleri :kızgın:
Bence çok süper gidiyorsun. Eşinle kasılman çok normal ben de ilk kez kendi parmağım hariç parmak almaya çaliştiğimda 5 dakikada ancak olmuştu ve şıpır şıpır heryerimden terler damlıyodu kurbanlık koyun olsam bu kadar titremezdim. Buraya kadar çok iyi ama neden hemen penis denediniz ki. Daha var penis denemene. 2 3 parmaktan sonra denemen lazım. Egzersizleri düzenli yapsan şimdiye iki parmaga rahatlamiştin. Hadi ama bak sırada sen varsın opuyorumnanaktan

kızlar bi gece gecirdim ki sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum..ben serceden ortaya gecme asamsındaydım bugün egzersiz yapalım dedik emla ve bebe yağıyla ben üsteyken bi baktın sonuna kadar girdi şaşkınlıklar içerisindeyin ne acı ne bi kan hiç bişey yok..sonra ben alta gectim alttayken bacaklarımı sonuna kadar açamıyorum eşimde dizlerimi kırıp bacaklarımı açmamı söylüyo o şekil korkutum olmadı sonra yine ben alttayken elimle yerleştirdim ve kaymaması için tuttum oldu ama sonuna kadar değil bu sefer bi baskı ve hafif bir yanma hissettim...:kedi: ardında yine alt bozusyonda p..s içime alamadım elimi bıraktığım anda ordan kayıyor yaaakafamçokkarıştı deli olcam sonra bıraktık ben serceyi sokmaya çalışıyorum yattığım yerden eşim kalktı baktı senin parmak falan soktuğun yok çeverine hafif değdiriyosun dedi ama ben de o et dediğimiz varya onu hissedip ıkınıp ilerlemeye çalısıyorum o öyle dediği anda benim şartel attı tabi..kötükedihüso
sonra bacaklarını aç bakayım dedi açtım ya acayip küçük dedisenağlama gıcık oldum sen olup olmadığını bile anlamıyosun zara takmış durumdasın dedi sinirlerim bozuldu bi ğüzel ağladım onada küstüm bu tavırlarım yüzünmden o da bi ara umutsuz olmus bilmem nemafoldumben valla oldu mu olmadı mı cidden anlamıyorum heralde ama moralim çok bozuk yanınada gitmiyorum uyumaya sinirlerim boşaldı sizce ben ne yaşadım kızlarr:sm_confused:
canım benım uzulme olmus ....tebrık edıyorum ..benımd eılk denemelerımde hepsı olmamıstı ama ben kurtuldum dıyordum cunku kurtulmustum..
sende aynı baksana hepsı oldu dıyosun ..send een rahat hangı pozısyonda basarabılırson bır muddet oyle yap bırakma pen... denemsı yap sureklı sacma seylerı kafana takma ebnded ekan falan gelmedı ve ben hala oraya baknca ck kucuk bır delık goruyorum ama pen...d enemsınde sorun olmuyor yanı baktıgında kocaman bır delık yk ...tebrıklerrrrrr:lepi::lepi:alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Arkadalar başaranlara sonsuz tebrikler. Darısı bizlerin başına. Ben bundan 1 hafta önce emla kremle yarısına kadar almayı başarmıştım. Ama sonra korktum ve şimdide tekrar denemeye cesaretim yok. Acaba bu normalmidir? Ben de başarmak ve anne olmak istiyorum. Eşim tam 2,5 yıdır bu anı bekliyor ve daha ne kadar bekler bilmiyorum....
super ıte ck guzel yarıya kadar olması ck normal bende ılk denemelrıdme yarıya kadar yapabıldım yavas yavas hepsı oldu zaten yarıısna alısınca ılelemeye baslıycaksınız korkma devam et gene emlayla dene basarıcaksın ebn ne guzel esım bu anı beklıyor dıyorsun eeeeeee hadı bekletme artık denemeelrı bırakma gene dene yarısı olması ck normal kokrma nasıl ılkını yaptıgsan ıkıncıyıde yapabılrısın hemde daha kolay

sabah arkadaslara kahvaltıya davetliydik saat 3 te geldik egzersiz yapalım ardından p...s değdirelim dedik saat 5 tede eşim halı saha macına gidecekti arkadaslarıyla,yani 3 ile 4bucuk arası oldu herseyalkisalkisalkisbiz hazırlandk egzersizimizi yaptık ama jelimiz azalmıştı zaten parmaktan sonra p...s e sürecek jel kalmadı esimde vazelin sürelimmi dedi sürdük veee değdircektik sözde ama o an bi cesaretle iktiriverdik ben bi şekil oldum dayanıyorum hadi filan diyorum ayy kızlar basım geriye gitti cekyatın demirine sıkıstı bi sekil olduk:kedi:ben esime bagırıyorum oldumu oldumu deyip duruyorum nasıl bagırıyorum eşimde iktiriyo cekiyo bişiyler yapıo boşalmaya calışıyomuşkaydirigubbakcemile37-8 cm girdiğini sölüo eşim.ayy kızlar inanamıyorum yaaa olmus demi
ya oku oku bıtıremedım basarı yazılarını ne kadra guzel bır yıl her gun bır kısı kurtuluyor...canım tebrıke dıyorum tabıykıde olmus bıttı artık kurtuldun ..
ama okuudugm en eglencelı basarı oykuusydu superrrrrrkaydirigubbakcemile3hep boyle mutlu kal ...opuyorumnanaktan

CEVABIN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.DAHA ÖNCESİNDE DENİZCEK ÇOK MORAL VERİYORDU BAŞARIRSIN FILAN DİYE AMA OLMUYOR BEN PARMAĞIN UCUNDA KALIYOM ONUN İÇİN BOTOKSU DÜŞÜNÜYORUM ODA MI OLMADI HİPNOZ İLE TEDAVİYİ DENİYECEM WALLA 4 YILIM GEÇTİ HALA BENDE Bİ GELİŞME YOK YERIMDE SAYIYORUM HEP:(((:gitme:

canım madem bu kadar zorlanıyosun ki bende senin gibiydim hiç ilerleme kaydedemiodum eğer imkanın varsa dr.ulusoy yada dr. süleyman eserdağa git derim. hemen çözüversinler. hem botoks hem hipnoz falan demişsin. ayrı ayrı paralar vereceğine bikez verirsin garanti olur. bu iki doktorda kesin çözüm sağlıyo. zaten süleyman eserdağa ben tedavi oldum bizzat garanti verebilirim.

arkadaşlar herkese merhaba,yazacak bişeyim olmadığı için aranıza pek katılamıyorum.uzun uğraşlardan sonra serçeden ancak orta parmağa gelebildim.egzersizleri fazla yapamıyorum o yüzden bu kadar uzun sürdü,orta parmağın bir boğumunu alıyordum.ve bugün ilk kez eşimle denedik onunda parmağını aldım ama çok zor oldu,çok kastım hissediyodum kasıntılarımı bir bir buçuk boğum kadar oldu.p...i denedik ama malesef bacaklarımı bile açamadım.bu arada kendi parmağımda daha rahatım bu kadar kasmamıştım.daha sonra yine kendi parmağımla denedim bir boğum ancak oldu fazlası olmuyo arkadaşlar,orda bi şey var ileriye gidemiyor ne yapacam ben.

canım giriş kısmında bendede olmuştu.böyle girişte üst kısmında bi et parçası var.oraya gelince aşağı ittirerek girdirmeye çalış.birde o zamanla düzeliyo.takılma oraya.yavaş yavaş ittir.

Bana da cevap verİnnnnnnnn!!!!İÇİnİzde botoks yaptıran veya bİlgİsİ olan var mı????????cevap lÜtfennnnn

cnm botoksla falan hiç ugrasma benim normalde canım çok tatlıdır hala aynı ben yaptıysam hayli hayli hayli yaparsın.moralini kesin bozma kegel çlşmaya devam et.bnm zarın yarısı duruyr onu ble müdahale ettrmeyi düşünmüyorum.hersey beyinde btyr botoks yaptırdıgını farzet yine sıkacak ve yine kasılacksn değişen bişey olmyck.acımıycgına inanırsan hersey basit.zarı aldırp yapamayanlar bile oldu duam seninle

arkadaslar bende yeni yendiğim için baska pozisyonlar deneyemiyorum sadece benim üsste esimin altta olduğu pozisyonda yapabiliyoruz peki bu sekilde hamile kalınıyomu bi bilginiz varmı.spermlerin çoğu dısarıra akıyo çünkü

arkadaslar bende yeni yendiğim için baska pozisyonlar deneyemiyorum sadece benim üsste esimin altta olduğu pozisyonda yapabiliyoruz peki bu sekilde hamile kalınıyomu bi bilginiz varmı.spermlerin çoğu dısarıra akıyo çünkü
baska poz... denemeye calsı blkı ılk zor olucaktır ama ınan basara bılrısın bebek konuusnda ıse bıldııgn kadarıyla zaten dısarı akması gerekıyormus normalmıs bu sekılde olması altta denemeye calıs bak nekadra guzel basarmıısn gozlerını kapat rahat olmaya calıs ve altta daha kolay ınan ustekınden :utangac:

duyun cara,kızlar teşekkür ederim yorumlarınız için ben jel almaya hep korkuyordum ve çoğu zaman egzersizleri jelsiz yapıyordum am a bugün gleitgelen almaya karar verdim akşam egzersiz yapıcam inşallah olur yalnız bu jelin sprem öldürücü etkisi varmı acaba bilgisi olan yazarsa sevinirm...

Biz de tek pozisyonda kalmıştık, ben de üste geçmek istiyor ama hafiften tırsıyordum. Sonra baktım tırsmanın bir şeye faydası yok, alıştığımız pozisyonda biraz yaptıktan sonra değişik şeyler denedik ve hepsinde çok kolay oldu. Sevinçten ağlamasam daha da güzel olabilirdi, neyse artık kaydirigubbakcemile3

Sen üstteyken biraz git gel yapın, sonra istediğiniz pozisyonu deneyin, muhtemelen olacaktır. Olmazsa da birazcık sık dişini, olur sonra illâ ki.

İnşallah yakında bir mutlu haberini daha alırız :emir_bebek:

arkadaslarıııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmm kızlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bu anın hayalini kurdum hep,bunu yazabilecegim günü nasıl bekledim.......veee Allah'ıma sükürler olsun yazıyorum nihayet....BAŞARDIIIIIIIIIIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM...BAŞARDIM...kızlar başardım yaaa azönce başardım hala inanamıyorum şoktayım rüyada gibiyim ellerim titriyo aglıyorum mutluyum çok çok mutluyum

canım çok çok tebrik ederım allah mutluluğumu daim etsin darısı bizlerin başına inşallah canım hangi pozısyonda başardın ve birşey kullandınmı acaba ?

kızlar tesekkur ediyorum tebrikleriniz için bişey sorucam sizlere bizim jelimiz bitti burada ty&ja yokmus esimde emla almıs ama nasıl kullanıldıgını bilemedik anlatabilirmisiniz bu gece 2.denemeyi yapıcaz nasipse:kedi:

canım çok çok tebrik ederım allah mutluluğumu daim etsin darısı bizlerin başına inşallah canım hangi pozısyonda başardın ve birşey kullandınmı acaba ?

hevall tesekkür ederim canım ben uzandım,bel ve popo hizama yastık koydum bacaklarımı egzersizdeki gibi açtım biraz ve eşim yaklastı o şekil başladı işte ama sonra ne şekil aldık çok komiktisırnaşık şeyben sprey ve kayganlastırıcı kullanıodum canım ama kayganlastırıcımız bitince esim vazelin sürdü kendisine öyle oldu.

kızlar bi gece gecirdim ki sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum..ben serceden ortaya gecme asamsındaydım bugün egzersiz yapalım dedik emla ve bebe yağıyla ben üsteyken bi baktın sonuna kadar girdi şaşkınlıklar içerisindeyin ne acı ne bi kan hiç bişey yok..sonra ben alta gectim alttayken bacaklarımı sonuna kadar açamıyorum eşimde dizlerimi kırıp bacaklarımı açmamı söylüyo o şekil korkutum olmadı sonra yine ben alttayken elimle yerleştirdim ve kaymaması için tuttum oldu ama sonuna kadar değil bu sefer bi baskı ve hafif bir yanma hissettim...:kedi: ardında yine alt bozusyonda p..s içime alamadım elimi bıraktığım anda ordan kayıyor yaaakafamçokkarıştı deli olcam sonra bıraktık ben serceyi sokmaya çalışıyorum yattığım yerden eşim kalktı baktı senin parmak falan soktuğun yok çeverine hafif değdiriyosun dedi ama ben de o et dediğimiz varya onu hissedip ıkınıp ilerlemeye çalısıyorum o öyle dediği anda benim şartel attı tabi..kötükedihüso
sonra bacaklarını aç bakayım dedi açtım ya acayip küçük dedisenağlama gıcık oldum sen olup olmadığını bile anlamıyosun zara takmış durumdasın dedi sinirlerim bozuldu bi ğüzel ağladım onada küstüm bu tavırlarım yüzünmden o da bi ara umutsuz olmus bilmem nemafoldumben valla oldu mu olmadı mı cidden anlamıyorum heralde ama moralim çok bozuk yanınada gitmiyorum uyumaya sinirlerim boşaldı sizce ben ne yaşadım kızlarr:sm_confused:

ya canim kac kere yazildi burda iki parmaktan sonra penis denemesi diye niye herkes bu kadar acele ediyo anlamiyorum

ustteyken geri dogru yavas yavas yat esin uste gecsin veya krizalitin dedigi gibi ustte bi sure git gel yaptiktan sinra penisi elinle tutup giriste tut sonra kendin bi iki nefes al rahatla serbest birak kendini cok rahat oluyo o zaman ben de ustte yapabiliyorum ilk giriste daha sonra dedigim sekilde diger pozisyonlari yapabiliyorum

canım giriş kısmında bendede olmuştu.böyle girişte üst kısmında bi et parçası var.oraya gelince aşağı ittirerek girdirmeye çalış.birde o zamanla düzeliyo.takılma oraya.yavaş yavaş ittir.

canım deniyorum ama olmuyor,çok zor ya.aşağı ittirerek yapıyorum, zaten denerken okuduğum mesajları getiriyorum aklıma ama malesef.bu arada seni çok tebrik ediyorum.inş 2010 banada uğur getirir.

Back