Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

selam kızlarrrr...
ben dün ağda yaptırdım bikini bölgemi aylardır şu ağdanın acısına dayanıyorum da bi vaji olayını halledemiyorum. şaşıyorum kendime. çünkü ağda çook fena acıdıııı :S

oyyy mideside bulanırmııışşş.... kıyamaaammmm, tuzlu şeyler tüketmeye calış canım birazda olsa faydası olur.. ayy daha başlamadımm yarın dayımlara gitcez bi kacgün ordayız anamlar memlekete gidince yalnız kaldım iyicee.. orda yengemle baslayacammm.. anneannesi renk renk ipler almışşş kuzumaaaa :)

anam ölüyom zannediyom ha hiçmi geçmez yaww:KK36:sütüde içemes oldum sati 3 gündür saldım gitti napem:KK1::KK1:amanda aman ne güsel olur onlar kıs renk renk ben hiç anlamam örgüden oy midem bi geçse hiç kalkamadım bugün saçlarımı bile temin taradım öyle cadaloz gibin gezdim bütün gün he:KK37::KK37:

anam ölüyom zannediyom ha hiçmi geçmez yaww:KK36:sütüde içemes oldum sati 3 gündür saldım gitti napem:KK1::KK1:amanda aman ne güsel olur onlar kıs renk renk ben hiç anlamam örgüden oy midem bi geçse hiç kalkamadım bugün saçlarımı bile temin taradım öyle cadaloz gibin gezdim bütün gün he:KK37::KK37:

kuzum daha cok baştasın umarım cok uzun sürmez.. ben cok cektim 3 ay sürdü.. ilk zamanlar ben su bile içemiyodum bırak sütüü.. millet benden ayrı odada yiyip içiyodu.. portakalın kokusundan tiksinmiştim, cok fenaydı benimde.. ayy bi fotograflarımı cekmiş eşim hortlak gibiyim.. sil diyorum sildirmiyodaa.. anıymışşş :))) onun bile güzelligi varmış öle diyoo :KK70: ay inşallah senin daha kısa sürer canım.. ben 6 haftalıkken baslamıştı.. sen dedigim gibi tuzlu kraker falan ye.. bastırır mideni.. ben etimek yiyodum beyaz peynirle habire :KK70: baş ucunda krakerin bulunsun yataktan kalkmadan agzına al bikac tane kalkınca hemen bulantın artmasınnn cicişş

kuzum daha cok baştasın umarım cok uzun sürmez.. ben cok cektim 3 ay sürdü.. ilk zamanlar ben su bile içemiyodum bırak sütüü.. millet benden ayrı odada yiyip içiyodu.. portakalın kokusundan tiksinmiştim, cok fenaydı benimde.. ayy bi fotograflarımı cekmiş eşim hortlak gibiyim.. sil diyorum sildirmiyodaa.. anıymışşş :))) onun bile güzelligi varmış öle diyoo :KK70: ay inşallah senin daha kısa sürer canım.. ben 6 haftalıkken baslamıştı.. sen dedigim gibi tuzlu kraker falan ye.. bastırır mideni.. ben etimek yiyodum beyaz peynirle habire :KK70: baş ucunda krakerin bulunsun yataktan kalkmadan agzına al bikac tane kalkınca hemen bulantın artmasınnn cicişş

umarım sürmes:KK37:he bulantım başlamadan önce içiyodum dünden beri suda içemiyom sati sütü çoktan geçtimde su bilem kokuyo be yaw:KK5:silmeyin tabi kıs ne güsel bakıp hatırlarsınız.benimki 5. haftada başladı işte.tmm. canım bide öyle deniyeyim sağolasın.:KK70::KK70:ben şimdi çıkıyom canım namaz kılcam sonra yine görüşürüz kendinize iyi bak baybay:KK54:

Egzersiz yapan/yapmayı düşünen arkadaşlar için anlatıyorum özellikle… dün akşam eşimle denedik egzersizleri…... bi duş aldım rahatladım önce.. sonra oturduk tarif ettim... serçe parmak denemeye çalıştı çok acıdı...bana kendim denemem daha mantıklı olacağını söyledi önce ben denedim gayet rahat oldu… sonra tekrar eşim denedi serçeyi ve rahatça oldu... işaret orta... hatta baya gırgır şamata oldu ya gülmekten heba oldum... baş parmakta denedi..... ama denemesi hem benim alışmam için hemde onun öğrenmesi için iyi oldu açıkçası... bide eşime dedimki parmağı içime alınca hareket ettirsene orada dedim... o hareket ettirdi ama ben bişey hissetmedim... sonra baya takıldık konuya... nerede acıyor onu keşfettik... sadece girişte acı var... içinde halayda çekse haberim yok... eşim içinde bi oyana bi bu yana gidiyo bişey hissetmiyom... şimdi hissediyonmu diyo yoooooo diyom... baya bi keşfetti içeriyi ha sonra dediki sadece girişteki kas var onu da geçince vaji içine çekiyo resmen dedi... ve gittikçe açılıyo genişliyo dedi.. ben p…..le bunu hissedemezdim iyiki denemişiz parmağı dedi... ay çok mutlu oldum… sonra 2 parmak deneyelim dedik ben denemeye çalıştım olmadı… eşim denemeye çalıştı baya gerildim... bi kas varya girişte acayip sıkıştırıyo parmaklarımı o çok kasıyo... eşim denedi ondada olmadı...ama diyorki sen ıkınınca giriyor aslında diyor… ama sizladı baya ve ben yoruldum artık…eşim sağolsun yeter artık fazla yorma kendini bugünlük yeter bence dedi… çok yorulup yıpranma dedi… ama bi hoşuma gittiki hem ilerleme kaydetmemiz… hem eşimin va…..yı tanıması… en azından şimdi nerde kasılma olduğunu biliyor…

aykurttt canım tebrık ederım ya cok ii yollar katetmıssınız kocısınle banada cesaret verdın valla ben malesef regl oldum egzersızlerımde yarım kaldı hafta sonuda tatıle cıkıyorum yapamam 15 gun falan ılerı attı benım egzersız ısım:85::85::85::85::85::85::85::85::85: reglım bıtıp tatılden dondukten sonra bende kocısımle denıcem bıkac gece ustuste denedıkten sonra p...s denemesı yapıcam artık ıkı parmak alabılıyorum cunku ay ınsallah bende basarırım akayyy olsaydıda oda okusaydı cesaretlenırdı neyse ben ona haber vereyım senın yaptıklarını:KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34:

kızlar geçen burada bende yardım istemiştim sizden ama ben kendi kendime çözdüm gibi ama biraz acı çekiyorum süreklilik sağlayamadık henüz ama çoğunu aştım sanırım tamamen kendime telkin vererek

meraba canim ne durumdasin sana yardimci olmak isteerim, sormak istedigin 1sey varsa sorabilirsin

canım doktor bana yarı vajinusmussun demişti o nasıl birşeyse :KK70: ben ilk girerken çok acı çekiyordum ve içerrdede ilerlemiyordu bir yerde takılıp kalıyordu ve yine acı neyse sonra ilk grişteki acının çoğunun kuruluktan kaynaklı olduğunu farkettim onu hallettik büyük ölçüde ama içerdeyken çok acı çekiyorum yumurtalıklarımda kist varmış ama doktor acı ondandır falan demedi ondanmıdır bilemem

Allah razı olsun arkadaşım, sizin destekleriniz olmasa ne yapardık bilmiyorum, Allah tüm hayır muratlarınızı versin ne diyeyim.

canım doktor bana yarı vajinusmussun demişti o nasıl birşeyse :KK70: ben ilk girerken çok acı çekiyordum ve içerrdede ilerlemiyordu bir yerde takılıp kalıyordu ve yine acı neyse sonra ilk grişteki acının çoğunun kuruluktan kaynaklı olduğunu farkettim onu hallettik büyük ölçüde ama içerdeyken çok acı çekiyorum yumurtalıklarımda kist varmış ama doktor acı ondandır falan demedi ondanmıdır bilemem

canim bak kuruluk olunca jelle bir sekilde halletmeye calisiyoruz ama asil olan islaklik sende olmasi lagzim islaklik olunca zaten kendiliginden kayiyor.on sevimseyi uzun tutsaniz belki biraz daha faydasi olur diye dusunuyorum.

canım ben zaten kendimde ıslaklığı hissedene kadar izin vermedim bir de eşimdede fena halde ıslaklık oluyo tek başına o bile yetiyor :KK30:
ama içteki acı için ne yapabilirim ?

X