Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

huuuuuuuuuuu... görmisiniiizz beniii.. yaw o kadar gecmişi okudum, cevapda yazdım derken millet gittiiiiiiii :KK43:(((((( yaslandımm kııııssss nirdesinn

canım inşaallah yaaaaaaaaaa... çok ama çok sevindim inan bana... tatlım işine karışmak gibi olmasında kızlar şey diyordu... önce pe... başını gçirdirip biraz alışmasını beklersen daha rahat oluyormuş... birde biliyorsun ama heyecandan unutabilirsin önce egzersiz yapıp hemen ardından p... denersen çok rahat olur inşaallah gülüm... Rabbim kolaylıklar versin gülüm...

Sağol aykurt Allah razı olsun, estağfirullah insanoğlu unutan varlık. Tamam inş. önce egzrszle alıştırma yapayım sonra p...se geçeyim.

daha da mutlu olacaksiniz canim allahin izniyle insallah ondan sonra bebisleriniz olacak insallah.
evet herseyin basi sabir en basta isyan etmemek herkez bir seyden sinaniyor.bizde boye sinaniyoruz belki bilemeyiz ki.ama sukurler olsun ki rabbimize dermani olan bir sey verdi bize.
sizlerin boyle ilerleme kaydettiginizi gorunce oyle bir seviniyorum ki inanamazsiniz insan kendi yenince anlamiyor bu kadarini.

Allah razı olsun arkadaşım, sizin destekleriniz olmasa ne yapardık bilmiyorum, Allah tüm hayır muratlarınızı versin ne diyeyim.

venüsüm hamileymişsin hayırlı uğurlu olsun allah kolay bir gebelik ve doğum nasip etsin sağlıkla kucağına alırsın inşallah:nazar::nazar::emir_bebek:duydunmu bilmiyorum kıs ama bend ehamişim seninkiyle hemen hemen aynı demekki haftalarımız :KK16::KK16:ama benim çok bulantım var 3 gündür hiç geçmiyo hiçbişey yapamıyom :KK25::KK25:

huuuuuuuuuuu... görmisiniiizz beniii.. yaw o kadar gecmişi okudum, cevapda yazdım derken millet gittiiiiiiii :KK43:(((((( yaslandımm kııııssss nirdesinn

benimde acayip cinlerim tepemde.:KK36: okumussundur ama ben 1daha anlatayim. 1.kac gündür ihmal etmistim, mantar olmustum.da: dedim ilgileneyim sununla, zaten 1.2.güne kirmizi olucam o.zaman hic birsey yapamayiz.dün süslendem püslendim, beraber oluruz, diye olucaktik ama bizim esek, son anda vazgecti, ve uyudu.:63: beni yine öyle sap gibi ortada koydu. tamam bazi zamanlar cok istekli oluyorum, o zamandada reddetse beni sinirlenirim ama ben bunu gurur yaptim beni reddetmesine hazmedemiyorum. zaten aklima bin tane sey geliyor.:44:yok anam yok bizim cocugumuz mucumuz olmaz, tik yokki: hem cocuk istiyoruz, hem kadin olduk bizimde 1nefsimiz, var, 10seneden sonra kadin olmak kolaymi,onun yorgunlugu beni ilgilendirmiyor. bazen acayip dövesim geliyor:KK57::KK57::KK57: ama maalesef gücüm yetmez. ama mesa yazdim iyice agzinin payini verdim insallah aksam dayak yemem,:KK37: kendine gelsin, 1ceki düzen versin kendine, bu na ya. yok anam yok bu sitresle bu sinirlede benim cocugum olmaz.

benimde acayip cinlerim tepemde.:KK36: okumussundur ama ben 1daha anlatayim. 1.kac gündür ihmal etmistim, mantar olmustum.da: dedim ilgileneyim sununla, zaten 1.2.güne kirmizi olucam o.zaman hic birsey yapamayiz.dün süslendem püslendim, beraber oluruz, diye olucaktik ama bizim esek, son anda vazgecti, ve uyudu.:63: beni yine öyle sap gibi ortada koydu. tamam bazi zamanlar cok istekli oluyorum, o zamandada reddetse beni sinirlenirim ama ben bunu gurur yaptim beni reddetmesine hazmedemiyorum. zaten aklima bin tane sey geliyor.:44:yok anam yok bizim cocugumuz mucumuz olmaz, tik yokki: hem cocuk istiyoruz, hem kadin olduk bizimde 1nefsimiz, var, 10seneden sonra kadin olmak kolaymi,onun yorgunlugu beni ilgilendirmiyor. bazen acayip dövesim geliyor:KK57::KK57::KK57: ama maalesef gücüm yetmez. ama mesa yazdim iyice agzinin payini verdim insallah aksam dayak yemem,:KK37: kendine gelsin, 1ceki düzen versin kendine, bu na ya. yok anam yok bu sitresle bu sinirlede benim cocugum olmaz.

hımmm şekercim zor bi durum.. reddedilmek insanın gururuna dokunuyo biliyorum... ama bu kadar umutsuz konusma bence yaw.. ne demek cocgumuz olmaz falan.. Allah ın izniyle olur inşallah.. bu kadar sinir yapma kendine, daha yeni ameliytalısın zaten üzme kendini sen şeker

kızlar ben bbirazdan kaçar eve gider bu akşam deneme var bana dua edin olacaak olacak demiyorum ama olsa süper olurr:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

güzel düsü+n güzel olsun. rabbimin izniyle yapicam de, yapabilirim basaricam, kendime güveniyorum de. sana üstde olmani tavsiye edebilirim. bende öyle basardim. güzel 1sevisme, jel sakin unutma, rahat ol. herkes yapiyorsa sende yapabilirsin. senin bizden 1eksigin yok, kendine güven inan:evet sunu untma bugün olucak diye kendini sartlandirma, ben sadece deneme amacli yapmistim, ve oldu. insallah yarin seninde halayini cekeriz burda olmazsa üzülmak yok, ama olmamasi icin.de hic 1engel yok. nefes al ver, arkadaslar hep ikin diyor ben yapmadim ama ikininca aciliyormus vajina. hadibakalim, kolay gelsin:KK34:

güzel düsü+n güzel olsun. Rabbimin izniyle yapicam de, yapabilirim basaricam, kendime güveniyorum de. Sana üstde olmani tavsiye edebilirim. Bende öyle basardim. Güzel 1sevisme, jel sakin unutma, rahat ol. Herkes yapiyorsa sende yapabilirsin. Senin bizden 1eksigin yok, kendine güven inan:evet sunu untma bugün olucak diye kendini sartlandirma, ben sadece deneme amacli yapmistim, ve oldu. Insallah yarin seninde halayini cekeriz burda olmazsa üzülmak yok, ama olmamasi icin.de hic 1engel yok. Nefes al ver, arkadaslar hep ikin diyor ben yapmadim ama ikininca aciliyormus vajina. Hadibakalim, kolay gelsin:KK34:

tam çıkıyordum bi bakayım dedim senin mesajını gördüm iyi geldi cnaım çok saollll

kuşum midem çok kötü ne örces kıss:KK6::KK6: sen ne yaptıydınn:KK59::KK59:

oyyy mideside bulanırmııışşş.... kıyamaaammmm, tuzlu şeyler tüketmeye calış canım birazda olsa faydası olur.. ayy daha başlamadımm yarın dayımlara gitcez bi kacgün ordayız anamlar memlekete gidince yalnız kaldım iyicee.. orda yengemle baslayacammm.. anneannesi renk renk ipler almışşş kuzumaaaa :)

X