Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

İyiyim canım,bebişte iyi çok şükür..82 gün kaldı sanırım...ağrım çok fazla yok şimdilik çok şükür,hafif bir bel ağrısı sadece..Sen nasılsın?Ameliyatını atlatmışsın sanırım,çok geçmiş olsun canım...Dikkat et,çok yorma kendini..Tamam canım,görüşürüz tekrar...:KK71:

saol canim ameliyati atlattik simdi sira bebisde. 1türlü tutturamadik:KK9: saka 1.tarafa biz tembeldik, 1.de nasip meselesi, aynen vaji gibi, onunda 1.vakti zamani var. rabbim ne zaman dilerse , o.zaman olur. insallah cok beklemeyiz, malum yas geciyor, bebis büyüdügünde 1.genc oldugunda biz yaslanmis olucaz. günlerimi sayiyorsun kiz, kiyamam sana rabbim tamamina erdirsin.saglikla kucagina almayi nasip etsin. rabbim 1avazda kurtarsin kimse duymadan, 1.de duyalimki nazlim kurtulmus. senin aglun olucakti deyilmi

Son düzenleme:
merhaba dostlar dün akşam ablama içimii döktüm ve gözlerinde beni asla anlayamıcanı gördüm bana burdaki sizlerin daha yakın olduğunu anladımm bana dua edin çok zor durumlardayımmm bi türlü başaramadım ne korkakmışşımm :KK43:

merhaba canım ablanın senı anlayamaması dogal cunku bızı bızden baska kımse anlayamaz sen rahatca egzersızlerını yapabılıyordun neden p...s olmuyor anlam veremedım bence sen egzersızlerıne 1 haftya daha devam et ıyıce esnet hem beynınıde rahatlatmıs olursun uzulme asacaksın Allahın ıznıyle cok ii durumda oldugunu farkındasındır umarım .. fazla gecmeden tamamen kurtulursun bu dertten merak etme

bende 5 senedir vajiyim.hayatım cehennem..
Hepimiz kötü durumdayız arkadaşım, ben de egzersiz dışında bir çözüm yolu aradım da aradım ama yol hep egzrsize çıkınca kaçış yok dedim ilk olarak serçe parmağımla başladım şimdi 3 parmaktayım şifa bulmam yakın inşaAllah. Sen de hemen egzrsize başla, burada bazı arkadaşlar bir haftada yenmişler, hadi olsa olsa en fazla 1, 1.5 ayda yenersin biiznillah. Sakın durma hemen yarın eczaneden kayganlaştırıcı alıp başla.

yoklugu ne kadar belli nerdesiniz uleynnnnnnnnnn diyen yok. ne mutlu ona kutsal topraklarda, rabbim bizlerede nasip eder insallah. rabbim simdiden kabul etsin umresini, insallah hayirlisiyla geri döner aramiza: bebis nasil aceba, ay ne güzel bebisde daha dogmadan oralari gördü hissetti oralari. ne sansli bebis

insallah saklanan bayanlar gecmisi okuyordur. kimsenin sesi cikmadigina göre gecmisi okuyordur insallah, cünkü öyle durmak beklemek hic 1.seyi halletmez

yok anam yok biz cocuk mocuk yapamayiz.:2: tik yokki.:KK50: bizim esek hep yorgun,:KK37: ben onu icin hazirlanipda yorgun oldugu zaman beni öyle ortada koyuyorya dövesim geliyor,:KK47: durun dövücem :KK57::KK57:gerci bende ne kadar hazirim bilmiyorum. :18:icim disim cocuk istiyor, :KK43:ama ona nasil bakicam,bilmiyorum. kendimi anne olmus gibi hayal ediyorum.da: inek saban gibi olurum onunla oturur aglarim, zaten miyminti 1.seyim, cocuk benim elimde helak olur. annelik kim ben kim. hem biz ikimizde hakketmiyoruz.

canımmmmm çok sevindim yaaaa Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.ne kadarlıkmış belli mi???darısı diğer kızların başına...

kızlar ben geldimmmmm...3 lü tarama testi güzel çıktı çok şükür bi sıkıntı yokmuş.bu arada ben memlekete gidiyorum be gece koçişi ikna ettim :KK52::KK52:arada girerim yine gerçi 6 gün sonra gelcez öpüyorum hepinizi hoşçakalınnn...

kendine iyi bak, oglunada iyi bak. özlicez seni, git biraz hasret gider.

aleyküm selam.valla benim durumum ne bende bilemedim.yok daha ben bişeye başlamdım yeni yeni öğreniyorum.hastayım şu anda egzersiz falan da yapamıyorum:KK59: sürekli sayflarda geziniyorum geçmişi okuyorum...

herkese merabalar kızlar 2 gündür yokum nasılsınız iyisiniz inşallah bu ara işler çok yoğun egzersize gelince hiç vaktim yokki çok sıkıldım artık bitsin bu çile çocuk çocuk diye başımın etini yiyorlar napıcam ben kendimi bi yerlerden atasım var zaten ancak kulak çöpü alabildim oda bi boğum kadar hevesimde yok artık ne bileyim yaaa

kızlar düb doktordaydım :KK43: kadın doğum. vajinismus değilsin yeretrli büyüklükte delik var dedi. yarıya kadar da girdiyse eğer giç değilsin sadece psikolojik dedi. biraz sabırlı ol ve rahatlaman lazım ada çayı vs iç dedi dün başladım :) ada çayına. kan geldi mi dedi hayır değince içine bişey sokarak bakacaktı bakmadı. peki şimdi bu kan ne zaman geliyor. yoksa biz mi farketmedik diyeceim o kadarda olmaz herhalde değil mi. sonuna kadar girincemi geliyor. doktor bilemezsin belki sonuna kadar belki ilk girişte geliyor dedi. belkide esnektir. sizde de gelmedimi yoksa daha mı ileriye girmesi gerekiyor. birde rahatlamak için başka yollarınız var mı ada çayı haricinde yapılacak bişey. kızlar desteklerinizi bekliyorum. kendimi bu kadar aciz ve cahil hiç bulmamıştım :KK43:

aleyküm selam.valla benim durumum ne bende bilemedim.yok daha ben bişeye başlamdım yeni yeni öğreniyorum.hastayım şu anda egzersiz falan da yapamıyorum:KK59: sürekli sayflarda geziniyorum geçmişi okuyorum...
Allah yardımcımız olsun şifamızı versin. Ben de sürekli geçmişi okuyorum 200lü sayfalara geldim. Çok faydası oluyor. İnsan ümitleniyor, cesareti geliyor. Gidip kahvaltı yapayım. Aeo.

herkese merabalar kızlar 2 gündür yokum nasılsınız iyisiniz inşallah bu ara işler çok yoğun egzersize gelince hiç vaktim yokki çok sıkıldım artık bitsin bu çile çocuk çocuk diye başımın etini yiyorlar napıcam ben kendimi bi yerlerden atasım var zaten ancak kulak çöpü alabildim oda bi boğum kadar hevesimde yok artık ne bileyim yaaa

Sen yine iyiymişsin ben kulak çöpünü hiç alamamıştım, yabancı cisim olmasından kaynaklanıyor. Sonra serçe parmağıma kaygnlştırıcı sürüp yavaş yavaş içe doğru yönelttim makata doğru eğimli olarak tabi, ve yavaş yavaş girdi hem de tamamı, sen de hemen serçe parmağını dene. Ben kulak çöpünü alamazken şu an 3 parmağı tamamen alabiliyorum hamdolsun.

Oo yarıya kadar almışsın işte, kısa sürede atlatırsın bu sorunu da üzülme. yarıya kadar girmiş madem birkaç sefer o şekilde deneyin, eşin rahatsız olduğun noktadan ileriye gitmemeye çalışsın. Bi de bacaklarını ne kadar açarsan o kadar rahat oluyo, ağzından nefes alıp usul usul ver birleşme esnasında,kayganlaştırı krem de kullanın.benimde öyleydi bi yerden sonra öyle ağrıyoduki itiyodum,ağlama durumuna geçmiştim kaç kez acıdan.hepsini alamıycam sanıyor üzülüyordum,şimdi tamamı oldu çok şükür.işte yaptıkça orası genişliyo,alışıyo kaslar açılmaya.

ne kadar sürdü peki hepsini alman. aynı benim durumunmuş sende ki de. artık eşimde strese girdi ya benim yüzümden.

kızlar düb doktordaydım :KK43: kadın doğum. vajinismus değilsin yeretrli büyüklükte delik var dedi. yarıya kadar da girdiyse eğer giç değilsin sadece psikolojik dedi. biraz sabırlı ol ve rahatlaman lazım ada çayı vs iç dedi dün başladım :) ada çayına. kan geldi mi dedi hayır değince içine bişey sokarak bakacaktı bakmadı. peki şimdi bu kan ne zaman geliyor. yoksa biz mi farketmedik diyeceim o kadarda olmaz herhalde değil mi. sonuna kadar girincemi geliyor. doktor bilemezsin belki sonuna kadar belki ilk girişte geliyor dedi. belkide esnektir. sizde de gelmedimi yoksa daha mı ileriye girmesi gerekiyor. birde rahatlamak için başka yollarınız var mı ada çayı haricinde yapılacak bişey. kızlar desteklerinizi bekliyorum. kendimi bu kadar aciz ve cahil hiç bulmamıştım :KK43:
Benim belki de 1 cm girmişti ve birkaç damla silik pembemsi bir şey gelmişti sonra korktum ve 1.5 senedir tık yok. Yani 1, 1.5 cm girdiyse yeterli sanırım zar için.

X