Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım tebrik ederimmm. ne güzel başarmışsınn...

s.eserdağa gitmişsin doktor burdakilerden farklı bir yol gösterdi mi? nasıl oldu yenmen canım?

canım doktorun verdiği güven çok başka ben ki vajinama dokunamayan ben kendi organımı tanıdım doktorumunda dediği gibi vajinam orda kendi kendine duran benim müdahale edemediğim bilmediğim bir organımdı ama şimdi ona hükmediyorum ayna olmadan hissedip dokunabılıyorum cnm doktor fallusla egzersiz yapdırıo yani davranışsal terapi 3 gün en büyüğünü alıyorsun penis boyutu, sen bile kendine şaşıp kalıyorsun ilaç ve kremlerde onlar yardımıyla doktorun terapileride var . ben gitmesem aşamazdım ama bunu çok iyi bılıyorum cnm o yüzden durumu olanlara bır dakka bıle vakıt harcamadan gıdın dıorum.

bende aynı problemi yaşıyorum .kk ya üyeydim ama bu konuyu internette problemimin tanısını koymaya çalışırken keşfettim . bir baştan bir sondan bir ortadan verilen cevapları okuyarak kendimce birşeyler yapmaya başladım ama olmuyor kıslaaaar. evleneli 3 ay oldu ama eşimle senelrdir beraberiz. birleşme yaşamıyorduk ama istekliydim. ama evlendiğimiz gün olmadı,sonraki gün olmadı ve sonraki günler ve devam eden haftalar. artık eşimde isteksizleşmeye huysuzlanmaya başladı . bilerek isteyerek yapmadığımı düşünüyordu ilk zamanlar umarım hala öyle düşünmüyordur. kıslar tam o an bacaklarımı kapatıyorum hayır açsamda kapatıyorum yani öyle bir kasıyorum ki tüm vucudum kasılıyor beynime hükmetmeye çalışıyorum ya ne olacak herkes yapıyo bu işi kalçalarını serbest bırak diye ama bu seferde girişte canım çok yanıyo.ben yaklaşık 5 gün önce egzersizlere başladım 1 parmak tamamı 2 parmak derken dün üç parmak ilk boğum tamam dedim o zaman sadece 3 parmakta biraz canım acıdı ama eşimin parmağına hiç izin vermiyorum yani ben izin veriyorum ama orası canımı acıtıyor. çıldırmak üzereyim bugün gene eşimle bir hezimet yaşadım. onuda çok üzüyorum yaaaaa..lütfen yardım edin ... bu arada emla ve gleit gelen kremlerini okudum . eczacıda emlayı vermiş ama diğeri yok demiş. bu emlada minicik bir krem acaba doğru kremmi birde okeyin kayganlaştırıcısı var bende ama sanki böyle yapış yapış oluyo. siz ne önerirsiniz

cnm ben de 1 yıllık evlıyım ıkı üç gün öncesine aştım ankarada dr. süleyman eserdağa gittim hera klinik bizim gibi bir sürü hasta var 4 günde aştım senın yaşadılklarını fazlasıyla yaşadık eşim hep düzelir dedi ama bu iş yardım almadan zor oluyor olsada süreç istiyor maddi durumun varsa bir dakka bie durma sorucağın şeyler varsa cvplandırabılırım

canım istanbulda önerebileceğiniz doktar varsa aslında , ankara benim için zor olur. bu arada bunu doktorsuz çözemezmiyim ben yani.

Merhaba kızlar.....

ben zeinax.... siteden üyeliğim silindiği için yeni bir adres açmak zorunda kaldım :)))

üye olana kadar annem ağladı valla :)))) yeni onaylandı....

kızlar ben 4 temmuz gecesi saat 3 te yendim.................... başardımmmmmmmm.......... bu iletten kurtuldummmmmmmmmmmmmmmm.........

bana yardımcı olan VENÜSTEN. ESRA_OGT, JASMİN. ECRİNECRİN, RANASENA, EYLUL, BALBOCUU, ÖZLEM 16450, ÖZÜM34 ve hatırlayamadığım tek kelimelikte olsda bana cevap veren bana yardım eden herkese ana herkeseeeeeeeeeee sonsuz teşekkür ederim............

ben bu site ile beraber doktora da gidiyordum.... ikisinin de faydasını gördüm..(fakat doktorun verdiklerinden çok bu sitedekileri uguladığımı söyleyebilirim)...bu sitede sormadığım soru kalmadı :)) benim kadar cesaretsiz bir insan olmadığını düşünürken burada benim gibilerin bu hastalığı yendiğini görünce cesaretlendim.... egzersizlerimi yaptım.... egzersizler bittikten sonra p...s denedim defalarca, olmadığı zamanlar başaramadığım zamanlar çok oldu ama yılmadım... çok zor günler yaşadımi eşim uyurken onu izleyerek sürekli ağlıyordum... ama yılmadım ve sürekli denemeler yaptım...... ve o müthiş gün 4 temmuz gecesi p...s i içime aldım..... hemde 4 kez 5 kez yaptım..... girerken hisettim.... eşimde tamamını aldığımı söyledi.... bi 5 dakika kadar çıkarmadım ve beklettim.... ertesi günü yeniden doğmuş gibi uyandım...... Allah'ım düşmanıma bile yaşatmasın bu hastallığı.......... 4 temmuzdan beri 3 kere yaptık iki kez eşim içime boşaldı umarım hamileyimdir.......................

bundan sonra bu sitede sürekli takipteyim.... herkese yardım için burdayım..............

Son düzenleme:
canım istanbulda önerebileceğiniz doktar varsa aslında , ankara benim için zor olur. bu arada bunu doktorsuz çözemezmiyim ben yani.

istanbuldada var sanırım netten bir bak bu bir erteleme ve kaçınma hastalığı benimde daha dün 3 aydı sanki bir yıl oldu yardım aldım ve aştım burda bu siteylede aşan var ama kişiden kişiye değişir süreç alabılır ..

canım tebrik ederim darısı bizimde başımıza inşallah. bende bıktım artık bu dertten bi türlü olmuyoooo bende doktora gitmeyi düşünüyorum ama eşim biraz sıkıntı yaratıyo. az öncede kavga edip kapattık telefonu. bıktım artık bu sorunun getirdiği kavgalardan. eşimle iznimizi nasıl değerlendirelim diye konuşmamız gerekirken ettiğimiz kavgalara bak vajinismussss......

Canım,tebrik ederim...Allah mutluluğunuzu daim etsin,başka sıkıntı göstermesin...Darısı diğer vajili arkadaşlarımızın başına,inşallaaaaah...

şekerim bana mum sormasınlar çünkü bende aparat, mum vs kullanmadım cıplak parmak.. jel, krem vs de kullanmadım :) yanlış olmasın..

nazlı sevcihan nabersiniz kızlar

idare eder şekercim... öyle buruk, süzgün, büzgün...

Merhaba canım,hoşgeldin aramıza...Çözülemeyecek bir durum değil,düzenli ve sürekli egzersizle kısa sürede başarabilirsin...Bak burada ben dahil birçok arkadaşımız başardı,hatta hamile olanlar bile var...Allahın izniyle sende başaracaksın..Eşinde isteksizleşme olması normal ama sen ona bunun bir rahatsızlık olduğunu anlat ve bu egzersizleri bitirdikten sonra p.. denemelerine başlayın...Bu sürede senin üzerine fazla gelmesin,ondan sana destek olmasını iste...Buna ihtiyacın olduğunu ve bu olayı onun desteğiyle başaracağını söyle..
Şuan sen çok ileridesin zaten,bir çoğumuz vajiye dokunamıyorken,hatta egzersizlere bile ikna olamıyorken sen bu aşamaları halletmişsin..Kendin başlamışsın egzersizlere ve çok iyi gelişme göstermişsin..Millet bir parmak bir boğum almak için can atıyor,canım...Maşallah sen 3 parmak alabilmişsin..Eş parmağı eşe olan güveni arttırıyor,bunuda denemelisin..Eş parmağını bende zor yaptım,bunuda şu şekilde eşinin elini sen tut ve yavaş yavaş ilerlet...Yani kontrol sende olsun..Derin nefes al,nefesi verirken ıkınarak(ıkınınca vaji açılıyor) yavaşça ilerlet..Tamamını alınca kontrolü eşine bırak,bu şekilde yavaş yavaş eşinin yapmasına izin vereceksin..Emlayı kullanmanı tavsiye etmem,o en son çare..Ama kayganlaştırıcı kullanmalısın..

canım öncelikle teşekkürederim cevpların için . internetten araştırdım bağdat cad. bir şubesi varmış süleyman beyin. merak ettiğim ne kadar ücret verdin, malum yeni evliyim ve herşeyi biz aldık borçları ödüyoruz ve belli bir süre için bütçem kısıtlı,muayene ücreti tedavi ücreti ne kadarverdin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…