S
saziye19
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #5.921
tebrıklerr herkezeee .. zemuszemus eelifes sıra sende kötükedihüso
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana da cevap verİnnnnnnnn!!!!İÇİnİzde botoks yaptıran veya bİlgİsİ olan var mı????????cevap lÜtfennnnn
Vajinismus geçmişinizi bilmiyorum, tedavi tercihlerinize de karışmak haddim değildir ama doğal yollarla denemenizi öneririm âcizâne.
Fiziksel yollarla müdahale edilmesi gereken bir şey olarak görürseniz bunu, giderek her şey gözünüzde büyüyecektir. Halbuki egzersizlerle başaran herkesin söylediği şey şu: Bu muymuş yani?
Yapamamak sadece kendi korkularımızla ilgili. İçinizde daha da büyütmeyin bunu bence.
tebrıklerr herkezeee .. zemuszemus eelifes sıra sende kötükedihüso
bakalım saziyecim yarın doktora gidicez bende yazarım BAAAAAAŞŞŞŞŞŞARDIMmmmmmmmm diye inşallah yakın zamanda :Saruboceq: çok hevesim var kaydirigubbakcemile3 :1rolleyes:
eelifes yarın doktoro gıdeceksın galıba bı sey rıca etsem haddım olmadan ben çalışıyorum vakit ayıramıyorum doktoruna botoks tedavisini bir sorarmısn ???LÜTFEN......:Saruboceq:
tamam canım sorarım unutmassam tabii kaydirigubbakcemile5
cara nerhaba canım aynı sayılırız seninle ben 2 parmaktayım, sen egzersizleirni ne ile yapıyosun ilerlemiyo benimki de et parçaları var gibi sanki...
ahtım vardı upuzun kocaman kocaman BAŞARDIM yazacaktım BAŞARDIIIIIIIM BAŞARDIMMM BAŞARDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIMMMMMMMMMMMMM BAŞARDIM:lepi:
sabah arkadaslara kahvaltıya davetliydik saat 3 te geldik egzersiz yapalım ardından p...s değdirelim dedik saat 5 tede eşim halı saha macına gidecekti arkadaslarıyla,yani 3 ile 4bucuk arası oldu herseyalkisalkisalkisbiz hazırlandk egzersizimizi yaptık ama jelimiz azalmıştı zaten parmaktan sonra p...s e sürecek jel kalmadı esimde vazelin sürelimmi dedi sürdük veee değdircektik sözde ama o an bi cesaretle iktiriverdik ben bi şekil oldum dayanıyorum hadi filan diyorum ayy kızlar basım geriye gitti cekyatın demirine sıkıstı bi sekil olduk:kedi:ben esime bagırıyorum oldumu oldumu deyip duruyorum nasıl bagırıyorum eşimde iktiriyo cekiyo bişiyler yapıo boşalmaya calışıyomuşkaydirigubbakcemile37-8 cm girdiğini sölüo eşim.ayy kızlar inanamıyorum yaaa olmus demi
AĞlıyacam yaaaa(( kİmse benİ gÖrmÜyor bİ soruma cevap vermedİnİz yanİ denİzcek olsa sorumun cevabını bİlmese bİle fİkrİnİ sÖylerdİ...hepİnİze teessÜflerİmİ fıŞkırtırım bayanlarrrr(((