• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bana da cevap verİnnnnnnnn!!!!İÇİnİzde botoks yaptıran veya bİlgİsİ olan var mı????????cevap lÜtfennnnn

Vajinismus geçmişinizi bilmiyorum, tedavi tercihlerinize de karışmak haddim değildir ama doğal yollarla denemenizi öneririm âcizâne.

Fiziksel yollarla müdahale edilmesi gereken bir şey olarak görürseniz bunu, giderek her şey gözünüzde büyüyecektir. Halbuki egzersizlerle başaran herkesin söylediği şey şu: Bu muymuş yani?

Yapamamak sadece kendi korkularımızla ilgili. İçinizde daha da büyütmeyin bunu bence.

AĞlıyacam yaaaa:((( kımse benı gÖrmÜyor bı soruma cevap vermedınız yanı denızcek olsa sorumun cevabını bılmese bıle fıkrını sÖylerdı...hepınıze teessÜflerımı fıŞkırtırım bayanlarrrr:((((

Vajinismus geçmişinizi bilmiyorum, tedavi tercihlerinize de karışmak haddim değildir ama doğal yollarla denemenizi öneririm âcizâne.

Fiziksel yollarla müdahale edilmesi gereken bir şey olarak görürseniz bunu, giderek her şey gözünüzde büyüyecektir. Halbuki egzersizlerle başaran herkesin söylediği şey şu: Bu muymuş yani?

Yapamamak sadece kendi korkularımızla ilgili. İçinizde daha da büyütmeyin bunu bence.

CEVABIN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.DAHA ÖNCESİNDE DENİZCEK ÇOK MORAL VERİYORDU BAŞARIRSIN FILAN DİYE AMA OLMUYOR BEN PARMAĞIN UCUNDA KALIYOM ONUN İÇİN BOTOKSU DÜŞÜNÜYORUM ODA MI OLMADI HİPNOZ İLE TEDAVİYİ DENİYECEM WALLA 4 YILIM GEÇTİ HALA BENDE Bİ GELİŞME YOK YERIMDE SAYIYORUM HEP:(((:gitme:

bakalım saziyecim yarın doktora gidicez bende yazarım BAAAAAAŞŞŞŞŞŞARDIMmmmmmmmm diye inşallah yakın zamanda :Saruboceq: çok hevesim var kaydirigubbakcemile3 :1rolleyes:

eelifes yarın doktoro gıdeceksın galıba bı sey rıca etsem haddım olmadan ben çalışıyorum vakit ayıramıyorum doktoruna botoks tedavisini bir sorarmısn ???LÜTFEN......:Saruboceq:

duyun canım ya sende yenmişsin çok sevindim senin adına biz hep seninle aynı yerdeydik bende 2 parmaktan 3 parmağa ve penise geçemiyordum şimdi adet olduğum için ara vermiştim ve tek parmakta bile zorlanıyorum yapamıycam galiba yaa sizler için çok seviniyorum çünkü bu çok berbat bi illet...allah kimseye vermesin...

arkadaşlar herkese merhaba,yazacak bişeyim olmadığı için aranıza pek katılamıyorum.uzun uğraşlardan sonra serçeden ancak orta parmağa gelebildim.egzersizleri fazla yapamıyorum o yüzden bu kadar uzun sürdü,orta parmağın bir boğumunu alıyordum.ve bugün ilk kez eşimle denedik onunda parmağını aldım ama çok zor oldu,çok kastım hissediyodum kasıntılarımı bir bir buçuk boğum kadar oldu.p...i denedik ama malesef bacaklarımı bile açamadım.bu arada kendi parmağımda daha rahatım bu kadar kasmamıştım.daha sonra yine kendi parmağımla denedim bir boğum ancak oldu fazlası olmuyo arkadaşlar,orda bi şey var ileriye gidemiyor ne yapacam ben.

bu arada duyun ve diğer yenen arkadaşlar hepinizi kutluyorum.çok sevindim darısı benim ve yapamayan arkadaşların başına.başaranları görünce hırslanıyorum ama................

cara nerhaba canım aynı sayılırız seninle ben 2 parmaktayım, sen egzersizleirni ne ile yapıyosun ilerlemiyo benimki de et parçaları var gibi sanki...

aynen canım,evet et parçaları sanki ve orayı kapatmış girişe izin vermiyor.sen yine benden iyisin ikidesin ben çok zorlandım serçeden ortaparmağa geçince.inş yenecez ne diyim başka Allah yardımcımız olsun

bembeyaz canım ben serçede çok rahatken uzun bi süre ara vermek zorunda kalmıştım.bi daha başladığımda bende zorlanmıştım şimdi serçede çok rahatım hepsini alıyorum dediğim gibi orta parmakta zorlanıyorum daha kalınya..........:utangac:canım adetin bitince hemen başla gerisi gelecektir.Bu arada ty ja diye bi jelle yapıyorum.ama gletgelen almak istiyorum daha iyiymiş galiba

Arkadalar başaranlara sonsuz tebrikler. Darısı bizlerin başına. Ben bundan 1 hafta önce emla kremle yarısına kadar almayı başarmıştım. Ama sonra korktum ve şimdide tekrar denemeye cesaretim yok. Acaba bu normalmidir? Ben de başarmak ve anne olmak istiyorum. Eşim tam 2,5 yıdır bu anı bekliyor ve daha ne kadar bekler bilmiyorum....

bembeyazev canım bak biz seninle aynı yerdeydik 2 parmak yapıoduk ben ilerledim bak,demekki sende yapabilirsin.her ara verişten sonra bende gerildim korktum zorlandım o yüzden sevmiodum ya ara vermeyi.ve biliomusun ben 1 hafta memleketteydim döndüm, dün1 bugün 2.egzersizimizi yaptık dün cok rahat gecti araya ragmen,sasırdım bende,ve bugünde oldu işte.sende basarıcaksın.bide canım ben kendi parmağımla yapsaydım egzersizi ilerleyemezdim gibime geliyor.hani o bahsettiğin et parcası filan işte öyle seyleri hissetmekten ürperir ilerleyemezdim,biliyorum kendimi.ben esimin parmagıyla yaptım hep ve 3 parmaga gecmedim 2 parmakta rahat hissettikten sonra denedik ve oldu p...s.kolay degil biliyorum ama bi hırslan üstüne git olucak görüceksin.2 bucuk sene cektim ben bu illeti,sende kurtul herkeste kurtulsun bu vajinismus derdinden.dualarım seninle sizinle canım yeniceksin bak inan bana.

sabah arkadaslara kahvaltıya davetliydik saat 3 te geldik egzersiz yapalım ardından p...s değdirelim dedik saat 5 tede eşim halı saha macına gidecekti arkadaslarıyla,yani 3 ile 4bucuk arası oldu herseyalkisalkisalkisbiz hazırlandk egzersizimizi yaptık ama jelimiz azalmıştı zaten parmaktan sonra p...s e sürecek jel kalmadı esimde vazelin sürelimmi dedi sürdük veee değdircektik sözde ama o an bi cesaretle iktiriverdik ben bi şekil oldum dayanıyorum hadi filan diyorum ayy kızlar basım geriye gitti cekyatın demirine sıkıstı bi sekil olduk:kedi:ben esime bagırıyorum oldumu oldumu deyip duruyorum nasıl bagırıyorum eşimde iktiriyo cekiyo bişiyler yapıo boşalmaya calışıyomuşkaydirigubbakcemile37-8 cm girdiğini sölüo eşim.ayy kızlar inanamıyorum yaaa olmus demi

Duyun okuduğm en komik başarı hikayelerinden biriydi kaydirigubbakcemile3 Olmuş da ileriki denemelerinizi de yaz kız biraz neşelenelim arada kaydirigubbakcemile3

AĞlıyacam yaaaa:((( kİmse benİ gÖrmÜyor bİ soruma cevap vermedİnİz yanİ denİzcek olsa sorumun cevabını bİlmese bİle fİkrİnİ sÖylerdİ...hepİnİze teessÜflerİmİ fıŞkırtırım bayanlarrrr:((((

Caınm botox senin için uygun olabilir şu yönden; botoxun asıl amacı kendi başına egzersiz yapamayan bayanların egzersizlerini kolaylaştırmak. Bir süre egzersizden sonra ilişkiye giriyosun. Zevk alamıyosun. Ama egzersiz yapıp oraya kaslarını ve kendini sıkmadığında girebiliceğini anladıktan sonra botox etkisi geçtiğinde egzersizle yenebilirsin ya da 3 4 ay sonra psikolojin düzeldiği için vajinismusu atlatabilirsin. Ama atlatamayanlar da varmış. 3 4 ay sonra tekrarlayabiliyomuş. Konyada bu işle ilgilenen doktor yok mu sana yardımcı olsa egzersiz için ? Bence sen vakit darlığından değil korktuğundan gidemiyosun canim. O korkunun üzerine gidip bir kere bu işin uzmanına bi görünsen çok rahatlıycaksın. İşten izin alıverirsin nolcak

Back