Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

vallahi suan seni düsünüyordum bu kadar olur. ne yapiyor aceba , bu saatdede gelmezki diyordum anca yarina görüsüsürüz diye icimden geciriyordum nasilsin hayatim insallah moraller biraz düzelmistir. bebis ne yapiyor annesi uyuyormu uyanakmi

tatlım takma boşver bebişlerimiz cok etkileniyo ya bide krampı sorucam sana hamilelikte olan kramplardan mı giriyo gece bacagın falan mı kasılıyo..eger öyleyse bol bol kalsiyum almaya calış birde gece yatmadan bir muz yiyebilirsen ye oda rahatlatır.. ben ilk haftalardan beri magnezyum ilacı içiyorum hem rahim kasılmalarına hem kramplara karsı verdi.. hiç şikayetim olmadı bundan sonra olur mu bilmiyorum..

simdiye coktan kutsal topraklarda olmasi lazim. insallah ailece iyidirler. insallah yol fazla sarsmamisdir arkadasimizi. ne mutlu ona, o.simdi dünyadaki en sansli kullardan 1.ri. peygamber efendimizin diyarinda.

bende düşündüm onu ya.. ne güzel şimdi oralardaaa.. rabbim dualerını kabul etsin sağlıcakla gelsin inşallah

annemdeydim canım az önce geldik bi bakınıyım dedim işte.. bebişim uyanık bugün hep uyanıktı yarın bol bol uyur herhalde... kıss varyaa bebek hastanede hiç kıpırdamıyo ne zaman gitsem pozisyon degiştiremiyo doktor.. hep gergin oluyorum ben hastanede sanırım o da geriliyo ondan.. ama evde olunca maşallahı var kuşumunnnn... :)))

bu kiz burda niye ses vermiyor niye 1.sey yazmiyor

geçmiş sayfaları okuyordur...kıssss sevcihanım bırak geçmişi bak şimdiki zamandan sana sesleniyorum şekerim nasılsın??

yazdım canlarım yazdım.. gecmişten gelecege dogru geldim hehhe.. bende cıkcam birazdannn kocişimin yanına giidyim adam işten yeni geldi ayol

sanırım hamilelik krampı canım çünkü 1 ay kadar var.arkadaş olur dedi.ben süt yoğurt hiç tüketemiyorum anca yemeklerin içinde yoğurt yiyorum

sen yenmismiydin, canim. eger yendiysen kusuruma bakma cok unutkanim ben. nasilsin hersey yolundami

yok canım ben hala yenemeyenler arasındayım ıkı parmak ıkı bogumdayım egzersız yapıyorum sımdılık hersey yolunda gecen gun esım ben uyurken uyandırdı ne nıyetle oldugunu tahmın edıyorsundur ön sevısme falan oldu esım suan soksam gırecek tam kıvamdasın yanı dedı aslında evet o an soksaydı kesın gırerdı ama ben cesaret edemedım boşver bı dahakıne yaparız dedım gecıstırdım hıc cesaretım yok yaa

yazdım canlarım yazdım.. gecmişten gelecege dogru geldim hehhe.. bende cıkcam birazdannn kocişimin yanına giidyim adam işten yeni geldi ayol

tamam canim kendine iyi bak tatli rüyalar. kiz yarin gec kalk, sen kalktinmi kizinida uyandiriyon kizinda kalkiyor,uykusu kaciyor,sen yattda kizin.da uyusun biraz

sanırım hamilelik krampı canım çünkü 1 ay kadar var.arkadaş olur dedi.ben süt yoğurt hiç tüketemiyorum anca yemeklerin içinde yoğurt yiyorum

olmaz ama tüketmen lazım.. sonra senin içinde sıkıntı olur..kemik erimesi biliyosun kadınların en büyük sorunlarında.. günde en azından bir bardak süt içmelisin.. ben zorla içiyorum yogurduda pek yiyemesemde yemeklerle yemeye calışyorum aynen.. o kramplarda normal kalsiyum ve magnezyum eksikliğide iyice tetikliyo.. sen tüketmye calış.. muz ye akşam bir tane iyi gelir tatlışşş

tamam canim kendine iyi bak tatli rüyalar. kiz yarin gec kalk, sen kalktinmi kizinida uyandiriyon kizinda kalkiyor,uykusu kaciyor,sen yattda kizin.da uyusun biraz

o beni uyandırıyo bazende :))) ana kız yuvarlanıp gidiyoruz işte.. hehe

hadi bakalım hepinize tatlı rüyalar.. ben yarın yine annemde olucam... ptesi görüşürüz artık kendinize ii bakınnnnn

hayirlisi olsun anliyorum seni.insanin kendini hazir hissetmesi gerekiyor. egzersislerini ihmal etmeden devam et, eger 1.an: denesemmi aceba, yapabilirim herhalde düsüncesi olusursa aklinda tamamdir, iste hazirsin demektir.

şuan en cazip buz geliyor diğerlerini göresim bile gelmiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…