Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kizlar ben carsiya gidicem, varsa 1.sorunuz cevaplandiralim. hanimlar hadi sizde egzersis basina gecin. böyle oturmakla olmaz, belki suan müsait deyilsiniz ama lütfen ilk firsattta egzersize baslamayanlar baslasin, egzersis yapanlar yollarina devam etsinler. hadi biraz cesaret, hirs, baskalari yapiyorsa bende yaparim, benim onlardan neyim eksik, diyip durun hep bu cümleleri tekrarlayin.

egzersiz degil de su es parmagını ve p.s denemesini yapıcam.. cunku bi kısım giriş oldu devamıda gelir inanıyorum..
dua edin insallah olur hepimizin..

İnanamıyorum aykurt eşimle demin parmak denedik ilk önce tek parmağı denedik oldu daha sonra da iki parmağı sonuna kadar girebildi. Aslında denesek iyi olur p...s galiba ama çok korkuyorum.

Çıkmak zorundayım kızlar ama yenen herkese sormak istiyorum. Ben 3 parmak alabiliyorum biraz önce de eşimin iki parmağını alabildim, p....s ten ince bir aparat ta alabiliyorum, sizce p....s denemesi yapmalı mıyım? yaslandım arkadaşım çok sağ ol, sana göre denemesem iyi olacak, diğer yenenlerin fikirlerini de almak istiyorum.

egzersiz degil de su es parmagını ve p.s denemesini yapıcam.. cunku bi kısım giriş oldu devamıda gelir inanıyorum..
dua edin insallah olur hepimizin..

hadi bakalim canim, rabbim yardimcin olsun, ne olur sen ve diger arkadaslara söylüyorum.egsersislerden bu kadar nefret etmeyin. biraz önce bulutlar arkadasada yazdigim gibi, o.yazdigimi tekrar okuyun ne demek istedigimi anlamaya calisin. bu egzersis bu vaji yolunda ilerlemek icin olmazza olmaz.

ben senin 3.parmak aldigini bilmiyordum. maasallah maasallah aparatda aliyosun, esinlede yapiyorsun hic durma eger icinde denemek istiyorum yapabilirim duygusu olusmussa hazirsin demekti. rabbim yardimcin olsun, jel unutma üstde denemeni tavsiye edrim sana hadi bakalim

yukardaki yaziyi okudum onun icin p..... deneme dedim sana. nerden bilim ben kendini bu kadar astigini.senin bu kadar ilerledegini bilmiyordum, sen, yolun sonuna gelmissin, hadi kiz kir su vajini zincirlerini. ama kendini hazir hissediyorsan, yani icinde o.istek arzu artik denemek istiyorum duygusu varsa, kendini hazir hissediyorsan, hic bekleme. ama kendini sartlandirma illa yapicam deme. bugün olmasi sart deyil, olmasada sakin üzülme, p... egzersisi yapmis olursun.

İnanamıyorum aykurt eşimle demin parmak denedik ilk önce tek parmağı denedik oldu daha sonra da iki parmağı sonuna kadar girebildi. Aslında denesek iyi olur p...s galiba ama çok korkuyorum.
ayyyyyyy çok ama çok sevindim tatlım ya... sen sonuçta biraz alıştın...e bide eş parmağını denedin ne güzel bak ... Rabbim yar ve yardımcın olsun gülüm... bence biraz daha alış derim eş parmağına... sonra arkadaşlar p... başı öneriyordu sadece başını girdirmeye çalış alışsın... hem o an hazırsan zaten alırsın... hazır değilsende zaten denemeyecektim dersin tatlım...

kizlar insallah bulutlarin, hevesini kirmamisimdir, ben onun bu kadar ilerledigini bilmiyordum, yoksa farkli seyler yazardim ona simdi ciktida. ay insallah bana bakip denemekden vazgecmez.

kizlar insallah bulutlarin, hevesini kirmamisimdir, ben onun bu kadar ilerledigini bilmiyordum, yoksa farkli seyler yazardim ona simdi ciktida. ay insallah bana bakip denemekden vazgecmez.

canım merak etme vazgeçmez bence bulutlar... hem bu kadar ilerlemişken hevesi çok maaşallah...sen yaz bakalım bizde nasiplenelim kısssssssssssss... bende bugün eş parmağı denemeyi düşünmeye karar verirkene düşündünde denesem iyi olacak herhalde hehehehe

bugün moralim çokkk bozuksınavım çok kötü geçti???iğrenç ötesiydi...eşimle dün gece tartıştık izin yüzünden annemlere gitcekmişiz ama o 2 gün kalıp döncekmiş ben istersem 2-3 gün daha kalırmışım.beraber gideriz 1 hafta kalırız diye beni oyaladı göndermedi şimdi kıvırıyor.birde bikini bölgemde çıban çıkmış o kadar şişki içi iltehap dolu ama çıkmıyor bi türlü offf ya hepsi üst üste geliyor bacağıma sürekli kramp giriyor daha 4 aylıkken topallamaya başladım.5 ayı nasıl bitircem Allahım yardım eylesin...

geçmiş olsun canım allah şifa wersin geçer inşallah 5 ayında geçer merak etme üzülüp bebeğinide üzme zor canım bu işler galiba midem o kadar kötüki 3 gündür sürekli bulanıyor oturduğum yerde dönüyorda dönüyor sürekli ya

sağol canımcım aminnn...Rabbim sanada şifa versin bulantıda kötü...benim ilk aylar hiç bi sıkıntım olmadı ama artık kramptan uyuyamaz hale geldim yatsam yatamıyom hareket etsem olmuyo bacağımı nere koycamı sapıtıyom...senin ne kadarlık oldu???

amin canım hepimize.canım bacak ağrın için daha erken başka bir sıkıntı olabilirmi acaba belinde falan dr. una bir sorsan bakalım gebelikten önce warmıydı böyle bir şikayetin.benimki daha 4+2 canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…