- 26 Şubat 2011
- 1.593
- 1
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #59.781
şuan en cazip buz geliyor diğerlerini göresim bile gelmiyor...
muz yazcaktım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şuan en cazip buz geliyor diğerlerini göresim bile gelmiyor...
selam kızlar 3 senelik evliyim doğru düzgün ilişkiye giremiyorum 4 ay önce ilişkiye girdik dış gebelik oldu kürtaj oldum ama şimdi yine ilişkiye giremiyorum ne yapmam lazım bilmiyorum kayganlaştırıcı jeller falan işe yararmı ve kendimi çok kasıyorum bu kasılmayı önlemek için ne yapmam lazım lütfen yardım edin çok kötü durumdayım psikolojim bozuldu artık
kizlar insallah bulutlarin, hevesini kirmamisimdir, ben onun bu kadar ilerledigini bilmiyordum, yoksa farkli seyler yazardim ona simdi ciktida. ay insallah bana bakip denemekden vazgecmez.
KIzlaaaaaaar maşaAllah en sonunda p....s kalınlığında mumu alabildim, bu gece p...s denesem diyorum ama eşimle aramız limoni oldu bugün ne yazık ki. Dün markete gidecektik eşim ve bebişimle, illa tutturdu anne sen de geleceksin diye, kadın yorgunum gelmem dedikçe ısrar etti etti 20 kere hayır geleceksin demiştir. Nereye gitsek onu da illa zorla alıp getiriyor hiçbir yere ikimiz gitmiyoruz. Hep kaynanamla hep kaynanamla, kaplıcaya gittik görümcemlerle beraber. Büyük görümcem ayrı evde küçüğü kocasıyla ayrı evde kaldı, biz ise tahmin edeceğiniz üzere kaynanamla aynı evde kaldık, eşimle beraber hiçbir şey yapamadık, bebişi uyutup onunla yıkanmayı isterdim, küveti kocamandı. Ama kaynanam sürekli başımızda durdu. Ne yapacağımı şaşırdım. Sanki iki eşim var biri kocam biri de kaynanam. Ben de öğlen böyle yapma artık deyince eşime, çok üzüldü morali bozuldu. Hemen kırılır bozulur sağ olsun.
Kızlar haklısınız.. p. s denemesine hemen gecmek gercekten cok yıpratıcı oluyo.. once egzersiz yapmam lazım. sadece es parmagı degil bende yapmalıyım ki goreyim.. yarın baslıyorum yapmaya. ama sunu sormak istiyorum bunu yalnız oldugumda da yapmak istiyorum sık yapmak adına. esim yanımda yoksa ve ben teksem tek basıma yapabilirmiyim ki ?
selam arkadaşlar. beni tembel tenekeler kısmına yazınn.. ben uzun zamandır egzersiz yapmıyorumm
yapmak istemiyorum çünküü
venüs beni görse döver zaten :
onun yerine ben dövimyap canım egzersizlerini...bak egzersize başlayacak olanlar var onlarıda caydırmaüstüne düşerseniz en fazla bir hafta ben kendime bir hafta verdim ve bir hafta sonunda bitti kabusum inanın herşey sizde bitiyor...yapmak istemiyorum çünküü
venüs beni görse döver zaten :
ben egzersize ilk defa baslıcam korkuyorum :18:
merhaba arkadaşlar :)) nasılsınız?
merhaba canım tşkler iyiyim ben kendi adıma...sen nasılsın
sağol canım ben de iyiyim:) ben buraya üye olmadan vajiyi yendim. şimdi de belki birilerine yardımım dokunur diye vaktim oldukça giriyorum:))