Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

selam kızlar 3 senelik evliyim doğru düzgün ilişkiye giremiyorum 4 ay önce ilişkiye girdik dış gebelik oldu kürtaj oldum ama şimdi yine ilişkiye giremiyorum ne yapmam lazım bilmiyorum kayganlaştırıcı jeller falan işe yararmı ve kendimi çok kasıyorum bu kasılmayı önlemek için ne yapmam lazım lütfen yardım edin çok kötü durumdayım psikolojim bozuldu artık

selam kızlar 3 senelik evliyim doğru düzgün ilişkiye giremiyorum 4 ay önce ilişkiye girdik dış gebelik oldu kürtaj oldum ama şimdi yine ilişkiye giremiyorum ne yapmam lazım bilmiyorum kayganlaştırıcı jeller falan işe yararmı ve kendimi çok kasıyorum bu kasılmayı önlemek için ne yapmam lazım lütfen yardım edin çok kötü durumdayım psikolojim bozuldu artık

hoş geldin canım...geçmişi okudun mu bilmiyorum.ama çoğumuz bu illetten egzersizle kurtulduk.fazla vakit kaybetmeden egzersizlere başla derim.inan sıkı egzersizle en fazla bir haftada atlatırsın.egzersizle oradaki kaslarımıza hakim olmayı öğreniyoruz sonrasında ilişki çok kolay oluyor.

kizlar insallah bulutlarin, hevesini kirmamisimdir, ben onun bu kadar ilerledigini bilmiyordum, yoksa farkli seyler yazardim ona simdi ciktida. ay insallah bana bakip denemekden vazgecmez.

Canım, birden ilerleme oldu, ilk msjımın ardından gittim eşimle parmak denedik, sonra da diğer msjı yazdım, sen ilkini okuduğundan p..s deneme dedin bana, haklıydın, şu an dediğim gibi kendi 3 parmağımı ve 2 eş parmağımı alıyorum ama p...s denemekten korkuyorum.

KIzlaaaaaaar maşaAllah en sonunda p....s kalınlığında mumu alabildim, bu gece p...s denesem diyorum ama eşimle aramız limoni oldu bugün ne yazık ki. Dün markete gidecektik eşim ve bebişimle, illa tutturdu anne sen de geleceksin diye, kadın yorgunum gelmem dedikçe ısrar etti etti 20 kere hayır geleceksin demiştir. Nereye gitsek onu da illa zorla alıp getiriyor hiçbir yere ikimiz gitmiyoruz. Hep kaynanamla hep kaynanamla, kaplıcaya gittik görümcemlerle beraber. Büyük görümcem ayrı evde küçüğü kocasıyla ayrı evde kaldı, biz ise tahmin edeceğiniz üzere kaynanamla aynı evde kaldık, eşimle beraber hiçbir şey yapamadık, bebişi uyutup onunla yıkanmayı isterdim, küveti kocamandı. Ama kaynanam sürekli başımızda durdu. Ne yapacağımı şaşırdım. Sanki iki eşim var biri kocam biri de kaynanam. Ben de öğlen böyle yapma artık deyince eşime, çok üzüldü morali bozuldu. Hemen kırılır bozulur sağ olsun.

Kızlar haklısınız.. p. s denemesine hemen gecmek gercekten cok yıpratıcı oluyo.. once egzersiz yapmam lazım. sadece es parmagı degil bende yapmalıyım ki goreyim.. yarın baslıyorum yapmaya. ama sunu sormak istiyorum bunu yalnız oldugumda da yapmak istiyorum sık yapmak adına. esim yanımda yoksa ve ben teksem tek basıma yapabilirmiyim ki ? :KK31:

KIzlaaaaaaar maşaAllah en sonunda p....s kalınlığında mumu alabildim, bu gece p...s denesem diyorum ama eşimle aramız limoni oldu bugün ne yazık ki. Dün markete gidecektik eşim ve bebişimle, illa tutturdu anne sen de geleceksin diye, kadın yorgunum gelmem dedikçe ısrar etti etti 20 kere hayır geleceksin demiştir. Nereye gitsek onu da illa zorla alıp getiriyor hiçbir yere ikimiz gitmiyoruz. Hep kaynanamla hep kaynanamla, kaplıcaya gittik görümcemlerle beraber. Büyük görümcem ayrı evde küçüğü kocasıyla ayrı evde kaldı, biz ise tahmin edeceğiniz üzere kaynanamla aynı evde kaldık, eşimle beraber hiçbir şey yapamadık, bebişi uyutup onunla yıkanmayı isterdim, küveti kocamandı. Ama kaynanam sürekli başımızda durdu. Ne yapacağımı şaşırdım. Sanki iki eşim var biri kocam biri de kaynanam. Ben de öğlen böyle yapma artık deyince eşime, çok üzüldü morali bozuldu. Hemen kırılır bozulur sağ olsun.

canım hep böyle ilerlemelerde mutlaka bi tartışma veya bi problem çıkıyo. heryerde kayınvalidenin olması iyi bişey değil tabi umarım bu durumuda düzeltirsin. ben 2 parmaktayım araya sınavlar girince 1 ay egz. yapmadım yarında 20 günlük izne çıkıyoruz biraz beynimi dinlendirip devam edicem. inşallah buraya güzel haberlerle gelirim dualarınızı bekliyorum. seninde en kısa zamanda yenmen dileğimle...

Kızlar haklısınız.. p. s denemesine hemen gecmek gercekten cok yıpratıcı oluyo.. once egzersiz yapmam lazım. sadece es parmagı degil bende yapmalıyım ki goreyim.. yarın baslıyorum yapmaya. ama sunu sormak istiyorum bunu yalnız oldugumda da yapmak istiyorum sık yapmak adına. esim yanımda yoksa ve ben teksem tek basıma yapabilirmiyim ki ? :KK31:

yani ister tek başına yap ister eşin varken yap cnm yeterki yap egzersizlerini

yapmak istemiyorum çünküü :KK43::KK43:
venüs beni görse döver zaten ::KK43::KK43:
onun yerine ben dövim:KK4::KK4:yap canım egzersizlerini...bak egzersize başlayacak olanlar var onlarıda caydırma:KK52::KK52:üstüne düşerseniz en fazla bir hafta ben kendime bir hafta verdim ve bir hafta sonunda bitti kabusum inanın herşey sizde bitiyor...
ben egzersize ilk defa baslıcam korkuyorum :18:

korkma canım korkulacak bişi yok egzersizin ilk 2 günü heyecan olur ama sonraki günler merak başlar buda olucak mı bunuda alabilcem mi diye siz yeterki yapmayı isteyin egzersiz yaparken eşinizin ve sizin ne kadar mutlu olacağınızı bebeğinizin olucağını düşünün vakit kaybetme başla bugün...

bıktım ben bu durumdan yaa.
canımı fena sıkıyor. denemiyorumda egz.de istemiyorum. normal insanlar gibi egz. yapmadan bu işi becerebilmeyi istiyorum. ne bu başımıza gelen böyleee...

parmak egzersizine ikna oldum sonucta es parmagı denemiştim o yuzden korkmuyorum cok fazla ama bu yeterli olur mu ? ben oyle celebre ! :) falan deneyemem yada baska bişi :KK52:

X