Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

amin canım hepimize.canım bacak ağrın için daha erken başka bir sıkıntı olabilirmi acaba belinde falan dr. una bir sorsan bakalım gebelikten önce warmıydı böyle bir şikayetin.benimki daha 4+2 canım.

amin canım...yoktu canım 1 ay falan oluyor başlayalı sadece ev süpürüp sildiğimde oluyordu.ama artık her gün oluyor:KK59::KK59:bel fıtığı başlangıcıda olabilir dr pazrtesi gidicem o zaman söleyecem.oy oy daha küçükmüş nasıl belli oldu erkenden???

amin canım...yoktu canım 1 ay falan oluyor başlayalı sadece ev süpürüp sildiğimde oluyordu.ama artık her gün oluyor:KK59::KK59:bel fıtığı başlangıcıda olabilir dr pazrtesi gidicem o zaman söleyecem.oy oy daha küçükmüş nasıl belli oldu erkenden???

mutlaka söyle canım belki bişey önerirde rahat edersin hiç olmazsa.adetime 3 gün kala dayanamayıp beta hcg. baktırdım ilk kontrolümüzü olduk kesemizi gördük hayırlısıyla bende haftaya cuma tekrar gideceğim çok heyecanlıyım inşallah herşey yolunda gider rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inşallah hepimize.ben çıkıyorum canım namazımı kılacağım tekrar görüşürüz geçmiş olsun tekrardan kendinize iyi bakın allaha emanet olun

mutlaka söyle canım belki bişey önerirde rahat edersin hiç olmazsa.adetime 3 gün kala dayanamayıp beta hcg. baktırdım ilk kontrolümüzü olduk kesemizi gördük hayırlısıyla bende haftaya cuma tekrar gideceğim çok heyecanlıyım inşallah herşey yolunda gider rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inşallah hepimize.ben çıkıyorum canım namazımı kılacağım tekrar görüşürüz geçmiş olsun tekrardan kendinize iyi bakın allaha emanet olun

inşallah canım bi çare bulurlar...aminnn Rabbim hepimize hayırlı kolay doğum nasip etsin ve diğer arkadaşlarada yaşatsın bir an önce...Allah kabul etsin tatlım görüşürüz hayırlı akşamlar :KK71::KK71:

allah bagıslasın oncelikle hayırlı olsun. bu arada vaji den sonra mı hamile kaldınız ?

aminnnn Rabbim sizlerede nasip etsin tez zamanda...ben vajiyi yendiğim ilk gün hamile kaldım canım ilk ilişki hediyesi bebişim :KK66::KK66:prenses de çok ara geçmeden kaldı sanırım tam bilmiyorum ama

Son düzenleme:
simdiye coktan kutsal topraklarda olmasi lazim. insallah ailece iyidirler. insallah yol fazla sarsmamisdir arkadasimizi. ne mutlu ona, o.simdi dünyadaki en sansli kullardan 1.ri. peygamber efendimizin diyarinda.

ne yapayım ablacım can sıkıntısı oyalanmaya çalışıyorum.tv izliyorum iyiyim şükür bebişte iyi hamd olsun...sen nasılsın??ne yapıyorsun?

ne yapayim kuzum bende oturuyom. aman aman oturuyonuzmu anali kizli. kiz baktir o.yarana iltihap olmus diyordun. kiz ben kiz dedim ama belli oldumu cinsiyeti

herkes egzersisini yapmistir yada yapiyordur. bu gece p.... denemesi yapicak arkadaslarinda rabbim yardimcisi olsun. insallah yarina en az 1.yeni gelin cikartiriz

X