- 26 Şubat 2011
- 1.593
- 1
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #59.741
amin canım hepimize.canım bacak ağrın için daha erken başka bir sıkıntı olabilirmi acaba belinde falan dr. una bir sorsan bakalım gebelikten önce warmıydı böyle bir şikayetin.benimki daha 4+2 canım.
amin canım...yoktu canım 1 ay falan oluyor başlayalı sadece ev süpürüp sildiğimde oluyordu.ama artık her gün oluyorbel fıtığı başlangıcıda olabilir dr pazrtesi gidicem o zaman söleyecem.oy oy daha küçükmüş nasıl belli oldu erkenden???
kızlar bşi merak ettim 4+2 nedir :)
4 + 2= 6 hahah:)))demektir
mutlaka söyle canım belki bişey önerirde rahat edersin hiç olmazsa.adetime 3 gün kala dayanamayıp beta hcg. baktırdım ilk kontrolümüzü olduk kesemizi gördük hayırlısıyla bende haftaya cuma tekrar gideceğim çok heyecanlıyım inşallah herşey yolunda gider rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inşallah hepimize.ben çıkıyorum canım namazımı kılacağım tekrar görüşürüz geçmiş olsun tekrardan kendinize iyi bakın allaha emanet olun
4 hafta 2 günlük demek canım ama hay allah bende yanlış yazmışım zaten 4+3 olmuşum çizelgemi görünce yanlışımı farkettim
allah bagıslasın oncelikle hayırlı olsun. bu arada vaji den sonra mı hamile kaldınız ?
esprimi yaptın anlayamadım:26:
ay dusunmesi bile heyacan verici.. kac yıllık evlisiniz? kac yasındasınız :)
vajiyi nası yendin :)
ne yapiyorsun nasilsin bebis ne yapiyor
ne yapayım ablacım can sıkıntısı oyalanmaya çalışıyorum.tv izliyorum iyiyim şükür bebişte iyi hamd olsun...sen nasılsın??ne yapıyorsun?