Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

öncelikle aminnnnnnnnn...
sonraaaaaaaaa tyatlım en azından bi cesaret denemişin... sonuçta hiç dokunamazken oraya kulak çöpünü birazda olsa girmiş... ne güzel bak... içinde bi umut oluşmadımı... ben valla ne yalan sölüm ilk denememde serçe parmak denedim hemen oldu... ama banyoda değil yatakta yarıoturur şekilde denedim... karşımada aynayı aldım... en azından korkuların biraz kırılmıştır daha çok cesaret gelmiştir sana bence... yılma bıkma sabır dile Rabbimden ve kulak çöpüne bi peçete sar hem daha yumuşak olur ... üzerini streçle ve ööle dene ince olsun girerse çok sevinirsin bence... ki bu cesareti gösterdikten sonra emin ol soınrası gelecektir... ne demişler "BAŞLAMAK BİTİRMENİN YARISIDIR"

haklısın canımcım dediğin yattı aklıma bi dahaki sefere öyle deniyeyim ama şunu bilinki ben yaparsam herkser yapar dua edinde yapayım walla çok istiyorumm

bende ama cok heveslenmek istemiyorum üşütmüşte olabilirim :)

öylede olabilir hayırlısı kısmet ama olumsuz olsada üzülme hem bak daha yeni vajiyi yenmissin tadını çıkarırsın işte:)

günaydınlar olsun canımm.. valla ben eşimi gönderdim tekrar uyudum zor kalktım az önce.. vajiden aldıgım ilaç cok uyku yapıyoooo.. tam ilerletemedigim halde bide hepsini atsam içeri hiç yataktan kalkamıcam herhalde pff... sen nasılsın bakalım cicim..

evet canım ele gelen şeyler kaslar bizde sonradan farkına varmıştık.. bende derdim et parcaları var korkuyorum diye.. bu arada kac gün gecti reglden..

günaydın şekerim... duanada kocaman bi amiiiinn diyelimmm... bugün bende kendimi daha iyi hissediyorum..

şimdiii benimmm size nacizaneee tavsiyemdir cankuşlar.... ön sevişme olmadan egzersizleri yapmanızı pek önermiyorum ben.. sanki bi görev ihya ediyomuş gibi oluyo ve tek başına sanki sadece senin sorununmuş gibi oluyo.. ayrıca ön sevişme olmadıgından vajiden salgılanan o sıvı olmadan egzersizler cok zor oluyo.. ben hiç ön svişme olmadan egzersiz yapmadım.. doktorumda hiç önermedi kesinlikle birlikte yapıcaksınız dedi, hazırlanıcaksınız ve egzersize baslyacaksınız dedi.. bu önerime kulak verin daha hızlı ilerlersiniz benden demesi bacılar

tatlım hiç moralini bozma..hepimiz bu durumdaydık ama sabır ederek ve kendimize güvenerek ilerledik ve baaşrdık.sen daha yolun çok başındasın.kasılamaların olacak tabi ama zamanla o kulak çubuğunu hisetmiceksin bile.yeter ki egzersizlere devame et.

evet canım ele gelen şeyler kaslar bizde sonradan farkına varmıştık.. bende derdim et parcaları var korkuyorum diye.. bu arada kac gün gecti reglden..

1hafta var daha şekerim 5gün oldu bu agrıları cekmeye başlayalı....

Günaydın kızlar venüsten neden artık foruma gelmiyor..bileniniz var mı ?

işleri cok yogunmuş canım o yuzden sanrım giremiyormuş artık

1hafta var daha şekerim 5gün oldu bu agrıları cekmeye başlayalı....

tatlım o zaman cok erken ne kanda cıkar pozitif ne de idrar testinde.. adet gününü bekle o zaman yap ama en garantisi adetin bikac gün gecmesi

saolun ardakaşlar desteklerinizle bende egzersizlere başladım ama çok başındayım tabi azmim var yenicemmm inşallah allah razı olsun hepinizden

günaydın sevcihanım... bende ööle dükkanda bekliyorum işte ALLAH ım rızkımızı verir inşaallah diye...

Son düzenleme:
günaydın şekerim... duanada kocaman bi amiiiinn diyelimmm... bugün bende kendimi daha iyi hissediyorum..

şimdiii benimmm size nacizaneee tavsiyemdir cankuşlar.... ön sevişme olmadan egzersizleri yapmanızı pek önermiyorum ben.. sanki bi görev ihya ediyomuş gibi oluyo ve tek başına sanki sadece senin sorununmuş gibi oluyo.. ayrıca ön sevişme olmadıgından vajiden salgılanan o sıvı olmadan egzersizler cok zor oluyo.. ben hiç ön svişme olmadan egzersiz yapmadım.. doktorumda hiç önermedi kesinlikle birlikte yapıcaksınız dedi, hazırlanıcaksınız ve egzersize baslyacaksınız dedi.. bu önerime kulak verin daha hızlı ilerlersiniz benden demesi bacılar
[/QUOTE]

ahhhh canım benim eşim çok tuhaf onunla bunları konuşmuyorum konuşsamda anlamıyor bu sorun benim tekçözmem gereken bişeymiş yaklaşıyor takmıyor pek hiç umrunda bie değil

tatlım o zaman cok erken ne kanda cıkar pozitif ne de idrar testinde.. adet gününü bekle o zaman yap ama en garantisi adetin bikac gün gecmesi[/QUOTE]

cok merak ediyorummm yaaaa :84::84::84:

günaydın sevcihanım... bende ööle dükkanda bekliyorum işte ALLAH ım rızkımızı verir inşaallah diye...

Allah bol kazanclar versin.. bende evde oturuyorum sıcak yaa.. annem gelcek alcak beni.. tintin aşagı incem.. orası serin oluyo benim ev üst kat dayanılmıyo sıcagaa

ahhhh canım benim eşim çok tuhaf onunla bunları konuşmuyorum konuşsamda anlamıyor bu sorun benim tekçözmem gereken bişeymiş yaklaşıyor takmıyor pek hiç umrunda bie değil

bende bu adamları anlamıyorum ya.. mutlaka kendinde yaparsında öyle zor olur ve cok zaman alıyo..

bende 2 gündür savaş veriyorum sizler gibi... bi ilacı sokucam diye boncuk kadar bişey beceremiyorum.. sabah yarısı tuvalete düşüyo :)

ayyy canım ya olur ama nolmaldir sen yapabilirsin sonuçta tecrübelisin başkasına yaptırmayıda deneyebilirsin aslında

ayyy canım ya olur ama nolmaldir sen yapabilirsin sonuçta tecrübelisin başkasına yaptırmayıda deneyebilirsin aslında

tedirgin oldugumdan zorlanıyorum sanırım.. eşime hiç yaptırtamıyorum o sadece yukarı aşagı talimat veriyo bana.. ay ne zor kadın olmak ya.. valla herşeyimiz meydanda..

canim benim kusura bakma dün gelemedim. ama yazilanlari takip ediyorum. aman amn sevcihan hanimin, prenses 1.kizimi olucakmis,rabim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah. canim sen hic bakma o.salak doktorlara, diger arkadaslarinda yazdigi gibi, ve benim 1arkadasin, yakinlarinin basina gelmis 1.ailede deyil. 2.3 aileye yok söyle yok böyle, olucak cocugunuz demisler, hepside saglikli 1sekilde dogmuslar

Son düzenleme:

evet canım bi prensesimiz olucak Allah kısmet ederse.. minik çileğimiz bizim ooo.. cok öyle evet bizim cevremizde de var.. ama bana söylenen ayagıyla ilgili.. ama düzelebilcek bişeymiş bakalım öyle mi olcak yoksa normal mi.. sağlıgında bi sorun olmasında baska.. içimi şöyle rahatlatıyorum daha beteride olabilirdi şükrediyorum hep.. şimdi isim düşünmekle mesgulum bugünde pembe bi yelek örmeye başlıyım diyorum.. başka bişey düşünmek istemiyorum.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…