Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

şükretmekle çok haklısın bunu sadece çeken bilebiliyor blackwomen...va....da pc kasları diye kaslar var tatlım onlar bizim isteğimiz dışında kasılıyor ve sanki va...na girişi etten duvar gibi kapanıyor ve bu bizim irademizle olan bişey değil... biz burada bu sorunu çeken arkadaşlar sağolsun bu kasları çalıştırmayı ve yönetmeyi öğreniyoruz... yüzde doksanımız severek evlendik ve eşimizle birlikte olmayı çok istiyoruz ama bu kaslar kasıldığı için izin veriyor vucüt... ve psikolojik olarak çöküyoruz... ilişkiye gelinceye kadar herşey çok güzel gidiyor...ama tam o noktada vücutta kasılmalar titremeler ağlama hatta bazılarında bayılma gerçekleşiyor... tamamen beynin bize oynadığı bi oyun gibi bi sorun işte... duyarlı olman çok güzel... ve halinize kesinlikle şükredin... inşaallah ALLAH ım bizede nasip eder bu herkesin çok ama çok kolay olarak gördüğü ve eşimizle birlikte olabilmek için neler feda ettiğğimiz bu olayı...

bende bu pozisyonda yaptım ilk ve hiç bir şey hissetmedim en rahat pozisyon bacaklarını kapatamıyorsun

ayyyyyyyyyyy saol canım benim şimdi anladım onuda denerim neler denemedikki bakalım yazarım sonucu ne olduğunu allah razı olsunnn

helal olsun canımcım.. güle güle git gel inşallah...

vajinin stresindendir.. insanın üstünde bir agırlık... bende senin gibiydim.. biraz daha sakin olmaya calış kafanı hoşlandıgın şeylerle mesgul etmeyi dene.. temiz hava al, yürüyüş yap..

ses verin kızlar nasılsınız napıyosunuzz... bu bacınızı yalnız bırakmayın kafası dumanlıııı.. accık kafamı dagıtın benimm hediiiiii

ses verin kızlar nasılsınız napıyosunuzz... bu bacınızı yalnız bırakmayın kafası dumanlıııı.. accık kafamı dagıtın benimm hediiiiii

valla tamda zamanın da geldn tatlım ben dükkanı kapatıp eve gitcem artık.. kociş evde annem yemekte bekler tabi kocişle gitcez...malum cenaze... misafir vs gelir yardım ederim anacığıma...

valla tamda zamanın da geldn tatlım ben dükkanı kapatıp eve gitcem artık.. kociş evde annem yemekte bekler tabi kocişle gitcez...malum cenaze... misafir vs gelir yardım ederim anacığıma...

ancak ayıldım canımcım ya.. neyse başka sefere artık.. sağlık olsun... bende minik davşanıma isim bakıyım netten kafam dagılsın :)

arkadaşlar merhaba. ya ben her seferinde cesaretleniyorum kendi kendime söz veriyorum bu kez olacak herşeye dayanacağım diye fakat pe.... görünce yüreğim ağzıma geliyo. diyorum emla sürcem bişey hissetmicem diyorum ama emlada yakıyo diye sürmek istemiyorum. çok yoruldum artık çoooookkkkkk...... pe..... almak istediğimde girişte takılıo kalıo yeter artık girsinde bitsin yaaaaaaaaaaaaaaa bıktım

ben çıkıyorum sevcihancım kendine iyi bak ha sakın stres yapma bebişide kendinide üzme emi tatlım öpüyorummmmmmmmm

cnm sen hangı asamadasın egzersız yapmısmıydın?

canım benim egzersizde son aşamadaydın sanırım eşine yaptırdın mı???eğer egzersizi eşine yaptırmadıysan pe...önce eşine 5-10 dk egzersiz yaptır.sonra hemen denemeye geçin emlada sürsen senin beyninde bitiyor o...birde bakma pe...e gözlerini yum

cnm sen hangı asamadasın egzersız yapmısmıydın?

vet canım yaptım 2 parmak yarısına kadar aldım araya sınavlar girince 1 aydır yapmıyorum bugün yarın yapayım diyorum ama hiç içimden istek gelmiyor yoruldum artık son noktaya geldim tükendim resmen pe.... girmiyo girmiyo girmiyoooooo hep cesaretleniyorum bu kez olacak diyorum deneme yapıyoruz sonuç yine hüsran bi kaç güne kadarda izne gitcez 20 günlük orada ztn yapamam egzersizleri. kaç aydır tatil hayalim vardı geçen eşime gitmek istemediğimi söyledim. benim hayalim balayımız mahvolduğu için balayı gibi bi tatil yapmaktı ama hala vajiliyim hala bişey yapamıyorum bıktım artıkkkkk

canımcım, eşim orta parmakla yaptığında girdiğini hissetmedim bile pe.... denedik ama o giriş kısmında tıkanıyo kalıyo

canımcım, eşim orta parmakla yaptığında girdiğini hissetmedim bile pe.... denedik ama o giriş kısmında tıkanıyo kalıyo

canım sen egzersizleri sonuna kadar yapmamışın...iki parmak yarım girmiş bence tam alana kadar pe...deneme egzersizlere biraz daha yüklen pe...kalınlığında aparat hazırla yani aşama aşama hazırla.kaleme pamuk sararak.çok fazla vakti almaz en fazla 2 günde pe... kalınlığını alırsın.

senı cok ii anlıyorum bende tatıle gıdıyorum haftaya balayı nıyetıne gıderız dıye konusuyorduk ama böyle gıderse balayı degıl zehır olucak balayımız cok kotu gecmıstı cunku vajı yuzunden....:85::85::85::85::85::85::85: istersen egzersızlerını bıkac gun yap orayı esnet ıyıce sonra pe..s denemesıne gecın parmak egzersızlerını yapıyo esım hıssetmıyorum ama p...s denemesıne gelınce gırmıyo demıssın bıraz önce bence sız yerını yonunu bulamıyosunuz ondan gırmıyo popoya egımlı olarak gırıcek dırek gırmez zaten istersen bugece tekrar bı deneme yapın egımlı olarak gırış yapsın kendınıde rahat bırak kasma kolayca gırıcektır bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…