- 13 Mayıs 2011
- 1.422
- 5
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #59.641
ya arkadaşlar yazıları şöyle bır okudumda benim vajımıslus rahatsızlıgım yok şükür... tabıkı derdı olan anlar ne oldugunu .allah yardımcınız olsun .fakat nasıl içinize birşey giremıyor onu anlayamadım ...sonuçta herkz aynı degılmı rahmı yaa ???
slm kızlarr napıonuz bakalım hiç giresim gelmedi bugün bilgisayara..... üzerimde bi agırlık var... kasıklarım agrıyor hemde regl olmama 1hafta var...........:84::84:
şimdiiii sırt üstü yatıyorsun bacaklarını kaldır ve dizlerini gögüsedegsin yani bi nevi ikiye katlan... bacaklarını sımsıkı sar kollarınla kasamıyorsun ozaman vajinin etrafını sonra azcık girdimi ac bacaklarını asagı dogru indir kendisi giriyor zaten gerisi.... hadi bideböyle dene :)
şimdiiii sırt üstü yatıyorsun bacaklarını kaldır ve dizlerini gögüsedegsin yani bi nevi ikiye katlan... Bacaklarını sımsıkı sar kollarınla kasamıyorsun ozaman vajinin etrafını sonra azcık girdimi ac bacaklarını asagı dogru indir kendisi giriyor zaten gerisi.... Hadi bideböyle dene :)
kıslarrrr ben çıkıorummmm...daha ütü yapcam hakkınızı helal edin daha gelemem Allaha emanet olunn...Kendinize çok çok iyi bakın....döndüğümde iyi haberler alırım inşallahh.....sizi seviyorum ...hoşçakalınn....
ya kızlar bugün sizden yardım istiyorum ama biraz şahsi biliyorum her konuda yardımcı oluyorsunuz da bu vaji ile ilgilli değil k.bakmayın
bu aralar sinirlerim çok bozuk herkese çok kötü davranıyor ve azarlıyorum ne yapmam lazım sakinleşemiyorum hep kavga etmek istiyorum çok kalp kırıyorum allah affetsin yardım edin bana napayım
ses verin kızlar nasılsınız napıyosunuzz... bu bacınızı yalnız bırakmayın kafası dumanlıııı.. accık kafamı dagıtın benimm hediiiiii
valla tamda zamanın da geldn tatlım ben dükkanı kapatıp eve gitcem artık.. kociş evde annem yemekte beklertabi kocişle gitcez...malum cenaze... misafir vs gelir yardım ederim anacığıma...
canım sık gelmiyosun haberin olmadı. p..s denemesine geçtiğimden değil de vakit yok diye çaresizlikten denemek istedim işte. ama ne dün ne de bugün olmadı, lafta kaldı. epey tartıştık akşam:85: denemeye fırsat bile olmadı, uyuyor, ben uyuyamadım buraya geldim..çok gerginim.. hep benim yüzümden oldu.. moralim sıfır, ta gelinceye ertelendi benim bu sorundan kurtulmam..ama nedense kurtulacağıma çok inanıyorum, egzersizler az yaptım ama epey moral verdi bana. 1ayı bulmaz galiba,ramazandan önce gelirim büyük ihtimal. gitmeden haber veririm tabi canım.. ararım seni inş. bu arada merak etme yakında tam alırsın iki parmağı, hatırlamıyomusun ne kadar korkuyoduk iki parmaktan.. ona başladığımız gibi gerisi de gelir inşallah.
cnm nasılsın esınle tartıstıgını yazmıssın neden tartıstın vajı yuzundenmı uzulme nolur hersey zamanla rayına oturacak moralını bozma meleketıne gıdıp geldıkten sonra denersın pe...s uzulme napalım bızde bunlardan sınanıyoruz demekkı Rabbım baska dertler vermesın yeter bunuda atlatıcaz ınsallah suan sende memlekete gıtme heyecanı da var hemen olsun bıtsın ıstıyosun ama aceleye gelmesınıde ıstemıyosun ne zaman kendını rahat hıssedersen ozaman deneme yap aceleye getırme basaramazsan daha cok uzulursun tatlım memlekete gıttınmı bılmıyorum ama umarım karsılasırız gıtmeden önce gece burda olurum msj mı okursan cvp yazmayı ıhmal etme hesabını sorarım heeee
arkadaşlar merhaba. ya ben her seferinde cesaretleniyorum kendi kendime söz veriyorum bu kez olacak herşeye dayanacağım diye fakat pe.... görünce yüreğim ağzıma geliyo. diyorum emla sürcem bişey hissetmicem diyorum ama emlada yakıyo diye sürmek istemiyorum. çok yoruldum artık çoooookkkkkk...... pe..... almak istediğimde girişte takılıo kalıo yeter artık girsinde bitsin yaaaaaaaaaaaaaaa bıktım
arkadaşlar merhaba. ya ben her seferinde cesaretleniyorum kendi kendime söz veriyorum bu kez olacak herşeye dayanacağım diye fakat pe.... görünce yüreğim ağzıma geliyo. diyorum emla sürcem bişey hissetmicem diyorum ama emlada yakıyo diye sürmek istemiyorum. çok yoruldum artık çoooookkkkkk...... pe..... almak istediğimde girişte takılıo kalıo yeter artık girsinde bitsin yaaaaaaaaaaaaaaa bıktım
cnm sen hangı asamadasın egzersız yapmısmıydın?
canım benim egzersizde son aşamadaydın sanırım eşine yaptırdın mı???eğer egzersizi eşine yaptırmadıysan pe...önce eşine 5-10 dk egzersiz yaptır.sonra hemen denemeye geçin emlada sürsen senin beyninde bitiyor o...birde bakma pe...e gözlerini yum
canımcım, eşim orta parmakla yaptığında girdiğini hissetmedim bile pe.... denedik ama o giriş kısmında tıkanıyo kalıyo
vet canım yaptım 2 parmak yarısına kadar aldım araya sınavlar girince 1 aydır yapmıyorum bugün yarın yapayım diyorum ama hiç içimden istek gelmiyor yoruldum artık son noktaya geldim tükendim resmen pe.... girmiyo girmiyo girmiyoooooo hep cesaretleniyorum bu kez olacak diyorum deneme yapıyoruz sonuç yine hüsran bi kaç güne kadarda izne gitcez 20 günlük orada ztn yapamam egzersizleri. kaç aydır tatil hayalim vardı geçen eşime gitmek istemediğimi söyledim. benim hayalim balayımız mahvolduğu için balayı gibi bi tatil yapmaktı ama hala vajiliyim hala bişey yapamıyorum bıktım artıkkkkk