- 13 Mayıs 2011
- 1.422
- 5
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #59.601
ederim canımmm etmemmiii kağıda yazdım zaten isimlerinizi dualarınızzıeşim dün gördüüüüü kağıdı görmes diodumm ama gördü bu ne dediii bende ablam verdi komsularıymış dedimmmm dönüş nasipse 23 temmuz yada 24 temmuz...bende ağustosun 4 de 2. aşıyı olcemmm ayvayı yedim
özümmmmmmmm kuzum kolay gelsin... kıs kaynanangil gitmedimi hiç umreye? acep ondanmıdır yardım etmemek?... ne bilim eltin felandamı etmiyo kıs? neyse Rabbim sana güç kuvvet verir... şimdi heyecanla sen neler yaparsın ggülüm... öpüyorum hayırlı yolculuklarrrrrrrrrrr... ALLAH ıma emanetimsin...
gitmez olurmu canım onlar hacılığınıda yaptı ümrelerinide kaç kere ben evlendim sene gittiler 1 sene öncemi ne ümreye karı koca gitttiii yeni evliyim gelen gidenle uğraşıodum bi yandan ağla vajınusmuslusun çok kötü günler geçirdimmm ...kayınpederim gelcek bizle umreye oyusden köyden geldilerr....eltimin 2 tane yaramaz çocu var kendi işini zor yapıo kadın....hiç heyecan yok canım insandaaa heyecanmı bırakıolar sinir sitres varrr şimdilikkk hayırlısıyla bi gitsekte bi ferahlasakk.....
boşver gülüm sen sinirlenme bak ne güzel gitcen onu düşün sen... gız bi msn acsana sana bişey sorcam şekercim
hmmmmmmmm şimdik anlaşıldı... eltin için ALLAH kolaylık versin çocuklarla.. ya bende eşinle sen sadece gideceksiniz sanmıştım... Rabbim kolaylık versin gülüm... güle güle git güle güle gel hayırlısıyla tatlım... sakın stres yapma tatlım bak kutsal topraklara gidiyorsun... bol bol sabır iste mevlamdan ... öpüyorum... hayırlı yolculuklarrrrrrrr:79:gitmez olurmu canım onlar hacılığınıda yaptı ümrelerinide kaç kere ben evlendim sene gittiler 1 sene öncemi ne ümreye karı koca gitttiii yeni evliyim gelen gidenle uğraşıodum bi yandan ağla vajınusmuslusun çok kötü günler geçirdimmm ...kayınpederim gelcek bizle umreye oyusden köyden geldilerr....eltimin 2 tane yaramaz çocu var kendi işini zor yapıo kadın....hiç heyecan yok canım insandaaa heyecanmı bırakıolar sinir sitres varrr şimdilikkk hayırlısıyla bi gitsekte bi ferahlasakk.....
kıslarrrr ben çıkıorummmm...daha ütü yapcam hakkınızı helal edin daha gelemem Allaha emanet olunn...Kendinize çok çok iyi bakın....döndüğümde iyi haberler alırım inşallahh.....sizi seviyorum ...hoşçakalınn....
amin inş...
slm kızlarr napıonuz bakalım hiç giresim gelmedi bugün bilgisayara..... üzerimde bi agırlık var... kasıklarım agrıyor hemde regl olmama 1hafta var...........:84::84:
aybice hoşgeldin... şuanda sitede ustalardan kimse yok... şansından bi usta umreye gidiyor... biri annesine gidiyor... diğerleride müsait değil sanırım ... sorun olursa ben cevben aplamaya çalışırım bildiğim kadarıyla...