- 4 Kasım 2010
- 1.677
- 85
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #59.661
canım sen egzersizleri sonuna kadar yapmamışın...iki parmak yarım girmiş bence tam alana kadar pe...deneme egzersizlere biraz daha yüklen pe...kalınlığında aparat hazırla yani aşama aşama hazırla.kaleme pamuk sararak.çok fazla vakti almaz en fazla 2 günde pe... kalınlığını alırsın.
senı cok ii anlıyorum bende tatıle gıdıyorum haftaya balayı nıyetıne gıderız dıye konusuyorduk ama böyle gıderse balayı degıl zehır olucak balayımız cok kotu gecmıstı cunku vajı yuzunden....:85::85::85::85::85::85::85: istersen egzersızlerını bıkac gun yap orayı esnet ıyıce sonra pe..s denemesıne gecın parmak egzersızlerını yapıyo esım hıssetmıyorum ama p...s denemesıne gelınce gırmıyo demıssın bıraz önce bence sız yerını yonunu bulamıyosunuz ondan gırmıyo popoya egımlı olarak gırıcek dırek gırmez zaten istersen bugece tekrar bı deneme yapın egımlı olarak gırış yapsın kendınıde rahat bırak kasma kolayca gırıcektır bence...
tatlım parmakla yapmaya başladıktan sonra aparatla yapamadım hiç. hani ilk girişte baskı oluyor ya ona dayanamıyorum. o baskıyı hissedince beynim onu acı olarak algılıyo başlıyorum zangır zangır titremeye.
sadece duyduğun kadar baskı oluyor ondan öte inan bişi yok birde çiş hissi o kadar acı falan olmuyor ilk zamanlar bende de baskı oldu sonra sonra geçti çok doğal olması
belki saçma gelecek ama o baskıyı hissedince sanki benim vaji pe.... göre çok küçükmüş esnemeyecekmiş gibi gelio ondan ilerletemiyorum cnm.
[/COLOR]
tatlım egzersizler sayesinde yönünü öğrendikte sıkıntı girişte baskıyı hissedince durduruyorum eşimi. sen hangi aşamadasın?
ben ıkı parmak ıkı bogumdayım suan cnm esnetmeye calısıyorum gıtgıde artırıcam kalınlıgı ınsallah
maşallah cnm sende baya ilerlemişsin az kalmış
ay inşallah canım yaaa bır an önce asmayı cok istiyorum ıkı parmak benı cok korkutuyordu ama akay ın ve burdakı arkadasların cesaretlendırmesıyle onuda aştım sayılır
canım bende önceden bende delik yok diyordum o kadar cahildim yani dokundurmuyordum bile ne parmak ne aparat hiçbirşey alamıyordum içime. ama şimdi çok şükür 2 parmak aşamasındayım buradaki yardımcı olan herkesten Allah razı olsun
kadınlar kulübü merhaba
ilk mesajım.
11 aylık evliyim ve bir iki aya kadar yani burayı bulana kadar çok zor günler yaşadım.bütün sayfalrı okudum nerdeyse..vajili olanlar yenenler ve hamişler..her yenen arkadaşla sevindim umutlandım yalnız olmadığımı hissetim..
parmak egzersizlerini çok az yaptım öle iki parmak üç boğum falan nerde
bir boğum ancak alabildim eşimin parmağını.ve bir gün dedim bu iş ya olucak ya olucak ve oldu..
arada yine yarıda kaldığımız oluyor ama bir defa yaptım ya çok da sorun diil artık..
düzene girecektir.
Allah hepinizin şifasını versin..ve Rabbim ben dahil isteyen herkese bebek nasip etsin..
mukix tatlım sana mesaj atamadım malum 10 dk..... bişey diycem sana aceba şaşıracakmısın
kızz sorma öylece uyuyasım var sorma gitsin :) neyse bak ne dicem nasıl gidipduru bakem egzersizler....
tatlım benimde hiç kalkasım gelmedi sabah yaaaaaaaaa........ bi uyku bi uyku... hayır bebişde yokki uyku yapsıntatlım ben en son serçe-işaret-orta tek tek aldım... ama pek gitgel yapmaya cesaret edemedim... sonra diş fırçası önerildi onun sapını peçeteyle baş parmak kalınlığı kadar sayılır yaptım... parmaktan1-2 cm kadar fazla girdi... ama sonra huylandım... va...nanın içinde top top bişiler geldi elime korktum yaaaaaaaaaaaa... bi arkadaşa sordumda va...nanın iç yapısı öleymiş ondan elimize ööle geliyormuş dedi bi rahatladımki sorma...
canım demekki sıkan kaslar onlarmıs aferin size maşallah az kaldı şekerim... kız ben şüpheleniyorum zaten vajiyi atlatalı 1ay olmadan hamiş kaldım ellem :) bugün bidaha test yapcam 5gün oldu bakalım hayırlısı.........