Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

tatlım parmakla yapmaya başladıktan sonra aparatla yapamadım hiç. hani ilk girişte baskı oluyor ya ona dayanamıyorum. o baskıyı hissedince beynim onu acı olarak algılıyo başlıyorum zangır zangır titremeye.

[/COLOR]
tatlım egzersizler sayesinde yönünü öğrendikte sıkıntı girişte baskıyı hissedince durduruyorum eşimi. sen hangi aşamadasın?

sadece duyduğun kadar baskı oluyor ondan öte inan bişi yok birde çiş hissi o kadar acı falan olmuyor ilk zamanlar bende de baskı oldu sonra sonra geçti çok doğal olması

sadece duyduğun kadar baskı oluyor ondan öte inan bişi yok birde çiş hissi o kadar acı falan olmuyor ilk zamanlar bende de baskı oldu sonra sonra geçti çok doğal olması

belki saçma gelecek ama o baskıyı hissedince sanki benim vaji pe.... göre çok küçükmüş esnemeyecekmiş gibi gelio ondan ilerletemiyorum cnm.

belki saçma gelecek ama o baskıyı hissedince sanki benim vaji pe.... göre çok küçükmüş esnemeyecekmiş gibi gelio ondan ilerletemiyorum cnm.

canım o zaman egzersize devam et pe...kalınlığına gelene kadar aparat kullan...ama orası öyle esnek ki pe...kalını bile girer

ay inşallah canım yaaa bır an önce asmayı cok istiyorum ıkı parmak benı cok korkutuyordu ama akay ın ve burdakı arkadasların cesaretlendırmesıyle onuda aştım sayılır

canım bende önceden bende delik yok diyordum o kadar cahildim yani dokundurmuyordum bile ne parmak ne aparat hiçbirşey alamıyordum içime. ama şimdi çok şükür 2 parmak aşamasındayım buradaki yardımcı olan herkesten Allah razı olsun

buranın bızler ıcın destegı cok buyuk Allah hepsınden razı olsun ben buraya gelmeden önce egzersız nasıl yapılır ne yapmam gerekır hıcbısı bılmıyordum hatta vajınamı bıle dogru durust tanımıyorum hıc ıncelememıstım ama artık baya tecrube sahıbı oldum egzersızlerde ılk egzersız yaptıgım gun parmagım gırmıyordu meger popo yonune egımlı olacakmıs ondan bıle habersızdım yanı

İYİ KAŞAMLAR KIZLAR..pen...yarısına kadar pek bir baskı olmuo ortalarda hafif yanma ve baskı hissedersiniz ama sonrasında ne baskı ne bişe ...parmak egzersizleriyle orayı iyice esnettiğiniz için pen...aşamasında daha rahat olursunuz.hepinze kolay gelsin

günaydınnnnnnnnnnnn kıslar neden kimse yok? hepiniz uyuyonuz demiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii valla benimde hiiiiiiiiç dükkanı açasım gelmedi ama naparsın rızkını aramak lazım yoksa ekmek bulamayız... neyse size iyi uykular

bende ikili kulak pamuğunu alabiliyorum git gelde yaptım egzesizler çok sıkıyor beni yapamıyorum. nasıl cesaretlendin nasıl rahatlattın kendini gözümü karartıp bende mi denesem çok mu zor oldu

kızz sorma öylece uyuyasım var sorma gitsin :) neyse bak ne dicem nasıl gidipduru bakem egzersizler....

tatlım benimde hiç kalkasım gelmedi sabah yaaaaaaaaa........ bi uyku bi uyku... hayır bebişde yokki uyku yapsın tatlım ben en son serçe-işaret-orta tek tek aldım... ama pek gitgel yapmaya cesaret edemedim... sonra diş fırçası önerildi onun sapını peçeteyle baş parmak kalınlığı kadar sayılır yaptım... parmaktan1-2 cm kadar fazla girdi... ama sonra huylandım... va...nanın içinde top top bişiler geldi elime korktum yaaaaaaaaaaaa... bi arkadaşa sordumda va...nanın iç yapısı öleymiş ondan elimize ööle geliyormuş dedi bi rahatladımki sorma...

canım demekki sıkan kaslar onlarmıs aferin size maşallah az kaldı şekerim... kız ben şüpheleniyorum zaten vajiyi atlatalı 1ay olmadan hamiş kaldım ellem :) bugün bidaha test yapcam 5gün oldu bakalım hayırlısı.........

herkese günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrr
öncelikle duamızı edelim allah hepimizin gününü çok mutlu huzurlu neşeli sağlılı imanlı paralı aşşşşklı atsin inşallahhhh aminnnnnnnnnnn

şimdi kızlar beni biliyosunuz egzersiz yapmamakta kararlıydım dün akşam banyo yapacaktım aldım bi kulak çöpünü deniyim dedim içim bi tuhaf oldu kulak çöpü oraya değinde ayıptır sölemesi tuvalete gittim geldim bi daha denedim kızlar sonraa ıkındım falan işte kulal çöpünün pamuklu kısmının hepsi girdi içime beklettim 15 sn falan çıkardım bi daha aynı şekilde yaptım sonra kendimi nasıl kastıydam miğdeme ağrılar girdi bende bu kadar yeter dedim

soruyorum kızlar ilk deneme için ne durumdayım ilerleyebilirmiyim bundan sonra ne yapmam lazım yoksa benden bi halt olmazmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…