Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

:85::85:işyerindeyim canım cok dinlenme sansım olmuyor hamilelik belirtileride olabilir dedi annem:KK49::KK49::KK49: bakcaz artık haftaya kadar beklemem gerekmiş test için.... üşütmüşte olabilirim belki yada erken regl olucam....... :KK1::KK1::KK1::KK1:

ayyyy canım ya bende işteyim napalım mecbur kıssss inşallah hamilesindir inşalllllaaahhhhhhhhhhhhhh wlla ne güzel olurdu bi hamiş daha ne iş yapıyodun bu arada

ayyyy canım ya bende işteyim napalım mecbur kıssss inşallah hamilesindir inşalllllaaahhhhhhhhhhhhhh wlla ne güzel olurdu bi hamiş daha ne iş yapıyodun bu arada

muhasebe elemanıyım şekerim.... ama atlatalı 1ay olmadı vajiyi azcık bekleseydi...... :KK45::KK45::KK45:

aman şaka bi yere hayırlısı olsun olursa bile.... istemem değil ama korkuyorum cok büyük sorumluluk yahu... :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

muhasebe elemanıyım şekerim.... ama atlatalı 1ay olmadı vajiyi azcık bekleseydi...... :KK45::KK45::KK45:

aman şaka bi yere hayırlısı olsun olursa bile.... istemem değil ama korkuyorum cok büyük sorumluluk yahu... :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
ayyyyy kızzzzzzzz darısı başıma inşallah bişey sorcam kaç ay egzersiz yaptın acep

bebiş yagı varsa oda olabilir...

oda yok yaaaaaaaaaa:KK50:

ayyyyy kızzzzzzzz darısı başıma inşallah bişey sorcam kaç ay egzersiz yaptın acep

:KK1::KK1::KK1:yok canım yapmadım ben egzersiz benimki farklıydı ben elleyemiyordum bişi sokamıyordum p..isten başka... gerci p..istede hep bayılıyordum.... jel felan azcıkta ıkındım birazda cesaretle oldu bitti zaten acımıyor sekerim sadece baskı.. ilk gün yapsaymısım keske bunları.....

:KK1::KK1::KK1:yok canım yapmadım ben egzersiz benimki farklıydı ben elleyemiyordum bişi sokamıyordum p..isten başka... gerci p..istede hep bayılıyordum.... jel felan azcıkta ıkındım birazda cesaretle oldu bitti zaten acımıyor sekerim sadece baskı.. ilk gün yapsaymısım keske bunları.....

tamam canımcım ahtırladım şimdiii ayyy evet de ben öyle yapamıyorum o an kendimi ne hale sokuyorum görsen halimi ondan olmuyorr çooooooooooooooooooook kasıyorum ama artık yavaş yavaş başlıcam kas kas nereye kadar:KK50::KK50::KK50::KK50::KK50::KK50::KK50:

ya giriş oluyodu başlarda yarım tamam mı sonraları ben iyice kastım hiç hiç izin vermiyorum bacaklarımı sımsıkı kapatıyoruum ondan olmuyorrr

yatıp bacaklarını kucaklamayı denedinmi hiç doktor önerdi bana o pozisyonu vajina girişi acık oluyor bacaklarını kasamıyorsun biraz girişten sonra yavas yavas ac kollarını bacaklarını, kendisi ilerliyor sonra ama jel kullan mutlaka... acımıyor emin ol az kaldımı diye sor dur motive oluyor insan giriyor bitiyor demesi eşinin....

yatıp bacaklarını kucaklamayı denedinmi hiç doktor önerdi bana o pozisyonu vajina girişi acık oluyor bacaklarını kasamıyorsun biraz girişten sonra yavas yavas ac kollarını bacaklarını, kendisi ilerliyor sonra ama jel kullan mutlaka... acımıyor emin ol az kaldımı diye sor dur motive oluyor insan giriyor bitiyor demesi eşinin....

canım bacakları kucaklamak derken anlamadım walla daha ayrıntılı anlatırmısınnnn lütfennn

ya arkadaşlar yazıları şöyle bır okudumda benim vajımıslus rahatsızlıgım yok şükür... tabıkı derdı olan anlar ne oldugunu .allah yardımcınız olsun .fakat nasıl içinize birşey giremıyor onu anlayamadım ...sonuçta herkz aynı degılmı rahmı yaa ???

canım bacakları kucaklamak derken anlamadım walla daha ayrıntılı anlatırmısınnnn lütfennn

şimdiiii sırt üstü yatıyorsun bacaklarını kaldır ve dizlerini gögüsedegsin yani bi nevi ikiye katlan... bacaklarını sımsıkı sar kollarınla kasamıyorsun ozaman vajinin etrafını sonra azcık girdimi ac bacaklarını asagı dogru indir kendisi giriyor zaten gerisi.... hadi bideböyle dene :)

ya arkadaşlar yazıları şöyle bır okudumda benim vajımıslus rahatsızlıgım yok şükür... tabıkı derdı olan anlar ne oldugunu .allah yardımcınız olsun .fakat nasıl içinize birşey giremıyor onu anlayamadım ...sonuçta herkz aynı degılmı rahmı yaa ???[/QUOTE]

yok şekerim kasmasak vajinayı aynı ama bizimki korkudan fazla kasılıyor bizde p...is girince içimizdekiler dısarı cıkacak parçalanacak gibi hissediyoruz bi nevi psikolojik....

X