- 2 Temmuz 2010
- 947
- 0
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #59.561
öyle tabi canım ama şimdi kendini strese sokarsan bebek içinde iyi olmaz Rabbime güvenmekten başka çaremiz yok bebeklerimiz ona emanet kim ne derse desin onun dediği olur.şimdi namaz kıldım dua ettim kızın için...Rabbim geri çevirmez duaları...
Allah razı olsun canımcım.. sağlıgı yerinde olsun baska bişey istemiyorum.. hepimizin meleklerini korusun rabbim.. şu veridigi ilacı arastırıyorum ya vajnadan fitil gibii pfff iğrenc nasıl yapcam ben onu..((( umarım bide yan etkileryle ugrasmam.. birde sanırım bikac güne annemlere gecicez yine yalnız bırakmak istemiyolar artık beni.. Allah ım herşeyin hayırlısını versinn..
amin canımcım...kullan canım ilaçlarını ihmal etme...annenlere geçmen güzel olur en azından kafan dağılır tek kalmazsın insan tek başına kalınca daha çok düşüyor bazı şeyleri...
ben çıkıyorum canım.. yapalım bari şu ilacı nasıl yapaıcaksam artık.. vaji egzersizi gibi içeri iticez herhalde iyyy... Allahım yardım et yarabbim..
ii geceler canımcım.. görüşürüz...
tebrikler rabbim bir daha yasatmasin insallah.darisi diger arkadaslarin basina insallah.KIZLARRRRRRR iyi akşamlar tatil dönüşü hemen buraya girip yazmak istedim süleyman eserdağa gittim 4 günde aştım çok şükürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr darısı sizlerin başına bu kadar beklediğime bile pişman oldum yardım alınca çok farklı sormak istedikleriniz varsa yardımcı olabilirim..
kizin oluyormus ne guzel masallah rabbim en hayirli bir sekilde saglikli sihhatli bir bebis nasip etsin insallah.selam canlarım gittik doktora.. annemdeydik yeni geldik.. ağlamaktan helak oldum bugün içim dışıma cıktı diyebilirim... kızımız oluyor inşallah yalnız sıkıntımız var.. bebekte bir problem cıktı umarım yanılıyolardır.. ya da yanılmıyorlasa inşallah dogduktan sonra düzelebilcek bi sorundur.. özümümm dua et oralarda bebegime nolurr sağlıklı dogsunnn.. ay hala aglıyorumm sinirlerim cok bozukk.. aşı oldum kolum agrıyo bide.. bidee ilk 3 ay kullandıgım düşük ilacını vajinadan alcam bu kez uff.. Rabbim bizide bunun sınıyor.. nolur dua edin bana.. Allahtan herhangi başka bi sorun yok beyninde kalbinde ya da organlarında ama baska bişey cıktı.. myom baskı yapmış bebegimin yeri dar hareket edemiyo..buna baglı ayaklarında sorun var.. erken olabilir dogum.. aman karman corman yazdım sanırım.. pfff
akaaaaaay ben yokken neler dusunulmus yaaa p...s denemesı yapacakmıssın ama yapamamıssın dun bugun yapacakmısın bana haber ver memlekete ne zaman gıdıyosun bana hoşcakal demeden gıtmeeeee özlicem seniiiii:85::85::85::85::85::85::85::85::85: ben hala ıkı parmak ıkı bogumdayım aslında ıttırsem gırıcek ama korkuyorummmmmmmm ama yapıcam ya ben bu işe bas koydum valla aşıcaz hep bırlıkte ınsallah.....
özum cnm umreye gıdıyormussun yarın Rabbım hayırlı gıdıp gelmenı nasıp etsın bızlerede cok dua et olurmu unutma bızı sakınnn:85::85::85::85::85:
yaslandım cnm sende amelıyat oldun gecmıs olsun dıyemedım kusura bakma cok gecmıs olsun umarım sımdı ıyısındırrr Rabbım sıfanı versın...
selam canlarım gittik doktora.. annemdeydik yeni geldik.. ağlamaktan helak oldum bugün içim dışıma cıktı diyebilirim... kızımız oluyor inşallah yalnız sıkıntımız var.. bebekte bir problem cıktı umarım yanılıyolardır.. ya da yanılmıyorlasa inşallah dogduktan sonra düzelebilcek bi sorundur.. özümümm dua et oralarda bebegime nolurr sağlıklı dogsunnn.. ay hala aglıyorumm sinirlerim cok bozukk.. aşı oldum kolum agrıyo bide.. bidee ilk 3 ay kullandıgım düşük ilacını vajinadan alcam bu kez uff.. Rabbim bizide bunun sınıyor.. nolur dua edin bana.. Allahtan herhangi başka bi sorun yok beyninde kalbinde ya da organlarında ama baska bişey cıktı.. myom baskı yapmış bebegimin yeri dar hareket edemiyo..buna baglı ayaklarında sorun var.. erken olabilir dogum.. aman karman corman yazdım sanırım.. pfff
kızlaaar bana da yardım edin
nerdeyse 6000 e yakın sayfa vardı okuyamadım öncelikle derdimi anlatayım
ben 10 aylık evliyim ve cinsel anlamada eşimle birşey yaşayamıyoruz ilk gecem berbat ötesi geçti kasıldım tüm vücudum tir tir titredi zar zor benim acıya dayanmamla oldu zar yırtıldı ama duydugum acıyı tarif bile edemem ogün bugündür cinsel anlamda birleşmeyi hiç sağlayamadık çok fena acı çekiyorum girerkende içindeykende her türlü yani geçenlerde doktora gittim doktor sadece bana yumurtalıklarımda kist olduğunu söyledi yolladı hayatım zindana döndü bu sorun yüzünden lütfen bana yardım edin
canım yenenlerden kimse yok şu anda topicte. burayı bulduysan yeneceksin merak etme. parmak egzersizi yapıyoruz burda, önce ben yapamam diyo çoğu kişi,itici geliyo ama sonra kolayca yapılıyo alıştıkça.. oraya parmağının veya başka bi aparatın girdiğini görüp cesaretleniyosun.. sen bilgi aldın mı egzersiz konusunda önceki sayfalardan..
canım okuyorum en baştan beri henüz 8. sayfadayım ama ben tam anlamıyla vajinusmus değilim sanırım çünkü bende biraz uğrasınca giriyor ama devamında sanki bir duvara carpıyor ve bu noktada ben inanılmaz acılar çekiyorum yoksa girme konusunda çokta problem yok girme konusunda problem yaşadığım tek nokta kuruluk olduğu zaman acı çekiyorum
sendemiiiiiiiiiiiiiiiiiiyok anam yokkkk birşey var bu vajınusmus en çok öğretmenlerii buluoooo neden acabaaaa Allah Allah sadece bi tesadüfmüü yoksam ciddi bi sebepmi var araştırmak lazımmm yok yokkkk kesin bende öğretmenimmmmm şüphelenmeye başladım kendimden lise mezunuyum ama olsun vajinusmusluysam öğretmenim demekkttiiiirrrr şaka bi yana kim ne olursa olsunn ne sıfatta ne kariyerde olsun Rabbim bu hastalığı kimsenin başına vermesin inşallahh....
günayyyyyyyyyyyyyyyydın herkese . güzel bi sabahtan umut dolu bi güne gunaydın......... hayırlı cumalar herkese
canım okuyorum en baştan beri henüz 8. sayfadayım ama ben tam anlamıyla vajinusmus değilim sanırım çünkü bende biraz uğrasınca giriyor ama devamında sanki bir duvara carpıyor ve bu noktada ben inanılmaz acılar çekiyorum yoksa girme konusunda çokta problem yok girme konusunda problem yaşadığım tek nokta kuruluk olduğu zaman acı çekiyorum
Bu arada ben de öğretmenim:44:
günaydın tatlım... ne güzel sayende 2 gündür güne pozitif ve umutla başlıyoruz... bugün birde mübarek günümüz cumanız hayrolsun hayır getirsin herkese inşaallah...
akay senle aykurtu karıştırıyorum hep. adınız yakınya
Allah iyiliğini versin, olabilir.günaydın bulutlar... tatlım bencede bu öğretmenlerde bi sorun varkıs bende 2buçuk yıl öğretmenlik yaptım acep bende mi ondan oldum hehehehe