Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Allah razı olsun canımcım.. sağlıgı yerinde olsun baska bişey istemiyorum.. hepimizin meleklerini korusun rabbim.. şu veridigi ilacı arastırıyorum ya vajnadan fitil gibii pfff iğrenc nasıl yapcam ben onu.. ((( umarım bide yan etkileryle ugrasmam.. birde sanırım bikac güne annemlere gecicez yine yalnız bırakmak istemiyolar artık beni.. Allah ım herşeyin hayırlısını versinn..

amin canımcım...kullan canım ilaçlarını ihmal etme...annenlere geçmen güzel olur en azından kafan dağılır tek kalmazsın insan tek başına kalınca daha çok düşüyor bazı şeyleri...

amin canımcım...kullan canım ilaçlarını ihmal etme...annenlere geçmen güzel olur en azından kafan dağılır tek kalmazsın insan tek başına kalınca daha çok düşüyor bazı şeyleri...

ben çıkıyorum canım.. yapalım bari şu ilacı nasıl yapaıcaksam artık.. vaji egzersizi gibi içeri iticez herhalde iyyy... Allahım yardım et yarabbim..
ii geceler canımcım.. görüşürüz...

ben çıkıyorum canım.. yapalım bari şu ilacı nasıl yapaıcaksam artık.. vaji egzersizi gibi içeri iticez herhalde iyyy... Allahım yardım et yarabbim..
ii geceler canımcım.. görüşürüz...

tamam canımcım fitili sokarkende ıkınarak al zaten onu iterken parmakta giriveriyor.hayırlı geceler öpüyorum

tebrikler rabbim bir daha yasatmasin insallah.darisi diger arkadaslarin basina insallah.
kizin oluyormus ne guzel masallah rabbim en hayirli bir sekilde saglikli sihhatli bir bebis nasip etsin insallah.
kendini cok uzme biliyorsun biz ne yasarsak bebislerimiizde ayni duygulari yasiyorlar.insanlar yaniliyorlardi.baska bir dr.a falan da gorunsen acaba?
canim cok dikkat et kendine.

kızlaaar bana da yardım edin
nerdeyse 6000 e yakın sayfa vardı okuyamadım öncelikle derdimi anlatayım
ben 10 aylık evliyim ve cinsel anlamada eşimle birşey yaşayamıyoruz ilk gecem berbat ötesi geçti kasıldım tüm vücudum tir tir titredi zar zor benim acıya dayanmamla oldu zar yırtıldı ama duydugum acıyı tarif bile edemem ogün bugündür cinsel anlamda birleşmeyi hiç sağlayamadık çok fena acı çekiyorum girerkende içindeykende her türlü yani geçenlerde doktora gittim doktor sadece bana yumurtalıklarımda kist olduğunu söyledi yolladı hayatım zindana döndü bu sorun yüzünden lütfen bana yardım edin

canım sık gelmiyosun haberin olmadı. p..s denemesine geçtiğimden değil de vakit yok diye çaresizlikten denemek istedim işte. ama ne dün ne de bugün olmadı, lafta kaldı. epey tartıştık akşam:85: denemeye fırsat bile olmadı, uyuyor, ben uyuyamadım buraya geldim.. çok gerginim.. hep benim yüzümden oldu.. moralim sıfır, ta gelinceye ertelendi benim bu sorundan kurtulmam..ama nedense kurtulacağıma çok inanıyorum, egzersizler az yaptım ama epey moral verdi bana. 1ayı bulmaz galiba,ramazandan önce gelirim büyük ihtimal. gitmeden haber veririm tabi canım.. ararım seni inş. bu arada merak etme yakında tam alırsın iki parmağı, hatırlamıyomusun ne kadar korkuyoduk iki parmaktan.. ona başladığımız gibi gerisi de gelir inşallah.

canım bırakma kendini, o doktorların hamileyken her dediği çıksaydı benim bi yakınım şimdi zihinsel engelliydi.. ama çocuk üni.de çok güzel bir bölüm okuyo.. Sıkma canını, bebeğini de üzme.. inşallah herşey yolundadır.. Allah korusun bebeğini.. dua etcem ona inş.

kızlar bu arada ben yarın öğleden sonra gidiyorum.. artık giremem evime gelene kadar.. çünkü kimsenin bu topiği görüp de şüphelenmesini istemiyorum.. sizden bi ricam var, dualarınıza beni de alın.. çünkü çok ihtiyacım var Rabbim bilir.. Sizler hep duamdasınız inşallah.. yarın girebilirsem girerim gitmeden. hayırlı geceler

canım yenenlerden kimse yok şu anda topicte. burayı bulduysan yeneceksin merak etme. parmak egzersizi yapıyoruz burda, önce ben yapamam diyo çoğu kişi,itici geliyo ama sonra kolayca yapılıyo alıştıkça.. oraya parmağının veya başka bi aparatın girdiğini görüp cesaretleniyosun.. sen bilgi aldın mı egzersiz konusunda önceki sayfalardan..

canım okuyorum en baştan beri henüz 8. sayfadayım ama ben tam anlamıyla vajinusmus değilim sanırım çünkü bende biraz uğrasınca giriyor ama devamında sanki bir duvara carpıyor ve bu noktada ben inanılmaz acılar çekiyorum yoksa girme konusunda çokta problem yok girme konusunda problem yaşadığım tek nokta kuruluk olduğu zaman acı çekiyorum

benim araştırdığıma göre vajinismus; vajinal kasların istemsiz kasılmalarından dolayı cinsel birleşme yaşayamama veya ağrılı cinsel birliktelik yaşamadır. kızlık zarın da yırtlmış ama duvara çarpıyor diyorsun, o halde kendini çok kasıyorsun, vajina etten duvar gibi oluyor. kasmasan öyle bir problem olmuyormuş. benim burda öğrendiğim en önemli şey: ıkınma. ıkındığın zaman vajina genişliyor. ben yenmedim söylemiştim, ama egzersizde bunun çok faydasını gördüm.
sen bize göre çok daha iyisin en azından belli bir noktaya kadar giriyor. parmak egzersizlerini yarın yenen arkadaşlardan iyice taktik alarak yapıp, bu egzersizlerle vajinal kasları kontrol etmeyi öğrenirsen bi problemin kalmaz bence.. bi de kegel egzersizlerini araştır netten, ben yapıyorum arada onu da. zaten bu konunun ilk sayfasında da yer alıyor.

günayyyyyyyyyyyyyyyydın herkese . güzel bi sabahtan umut dolu bi güne gunaydın......... hayırlı cumalar herkese

Son düzenleme:

Bu arada ben de öğretmenim:44:

günayyyyyyyyyyyyyyyydın herkese . güzel bi sabahtan umut dolu bi güne gunaydın......... hayırlı cumalar herkese

günaydın tatlım... ne güzel sayende 2 gündür güne pozitif ve umutla başlıyoruz... bugün birde mübarek günümüz cumanız hayrolsun hayır getirsin herkese inşaallah...

Arkadaşım Allah şifa versin hepimize, eğer ağrı acı kistten dolayı değilse vajinismussun demektir. Benim ablamla annem de senin gibi çokacı ve ağrıyla ilişkiye girebiliyorlar hiç bir fiziksel sorunları olmamasına rağmen(miyom, kist vs.) . Sebebi psijkolojik tabi, vajinusmuslar ne yazık ki. Ben ise baştan ilişkiye izin veremiyorum bacaklarımı kapatıp itiyorum eşimi. Vajinusmusun dereceleri var. Siz ve annemler hafif bir egzersizle daha kolay yenebilirsiniz gibime geliyor.

günaydın tatlım... ne güzel sayende 2 gündür güne pozitif ve umutla başlıyoruz... bugün birde mübarek günümüz cumanız hayrolsun hayır getirsin herkese inşaallah...

pozitif olursak gerisi de gelir diye düşünüyorum . sen naptın hiç ilerleme kaydedebildinmi? bu öğretmenler de ne var yaa bende öğretmen olmak istiyorum haha haaa ciddi ilerde kurumlar arası geçiş dünüyorum:))

özümmmmmmmmmmmmmmmmm kıssssssssssss. kıs anasımı olacan? tüh tüh tüh besle büyüt nasıl gelin etcen kıs hehehehehe şaka şaka Rabbim şimdiden hayırlı huzurlu sağlıklı ömürler nasip etsin yeğenimize ... kıs benim hiç bacım yok ondan hep arkadaşlardan teyze olcam galiba... ALLAH ım hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin tatlım... giderken sana yazamazsam şimdiden hayırlı yolculuklar gülüm... bizim yerimizede oranın havasını iyice içine çek olurmu... ve selam söyela o topraklara Peygamber Efendimize bizdende... hayırlısıyla git hayırlısıyla gel tatlım bekliyoruz.... ben seni şimdiden peşinen 50 kere beğeniyom tamam mı orada kimse beni beğenmiyor di
ye yalnız hissetme kendini hehehehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…