- 29 Nisan 2011
- 117
- 2
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #59.581
selam canlarım gittik doktora.. annemdeydik yeni geldik.. ağlamaktan helak oldum bugün içim dışıma cıktı diyebilirim... kızımız oluyor inşallah yalnız sıkıntımız var.. bebekte bir problem cıktı umarım yanılıyolardır.. ya da yanılmıyorlasa inşallah dogduktan sonra düzelebilcek bi sorundur.. özümümm dua et oralarda bebegime nolurr sağlıklı dogsunnn.. ay hala aglıyorumm sinirlerim cok bozukk.. aşı oldum kolum agrıyo bide.. bidee ilk 3 ay kullandıgım düşük ilacını vajinadan alcam bu kez uff.. Rabbim bizide bunun sınıyor.. nolur dua edin bana.. Allahtan herhangi başka bi sorun yok beyninde kalbinde ya da organlarında ama baska bişey cıktı.. myom baskı yapmış bebegimin yeri dar hareket edemiyo..buna baglı ayaklarında sorun var.. erken olabilir dogum.. aman karman corman yazdım sanırım.. pfff
Bu arada ben de öğretmenim:44:
hadi bakalım benden de herkese kocaman bi günaydınnn ve hayırlı cumalarrrr bu arada bende öğretmen adayıyım okul bştşnce yani he he hee:)
Aaaaaa Allah Allah vajinismusluların büyük çoğunluğu öğretmen ya da öğretmen adayı demek. Ne okuyorsun cilan hangi bölüm? Herkesin cuması mübarek olsun bu arada.
kizin oluyormus ne guzel masallah rabbim en hayirli bir sekilde saglikli sihhatli bir bebis nasip etsin insallah.
kendini cok uzme biliyorsun biz ne yasarsak bebislerimiizde ayni duygulari yasiyorlar.insanlar yaniliyorlardi.baska bir dr.a falan da gorunsen acaba?
canim cok dikkat et kendine.
canım bırakma kendini, o doktorların hamileyken her dediği çıksaydı benim bi yakınım şimdi zihinsel engelliydi.. ama çocuk üni.de çok güzel bir bölüm okuyo.. Sıkma canını, bebeğini de üzme.. inşallah herşey yolundadır.. Allah korusun bebeğini.. dua etcem ona inş.
kızlar bu arada ben yarın öğleden sonra gidiyorum.. artık giremem evime gelene kadar.. çünkü kimsenin bu topiği görüp de şüphelenmesini istemiyorum.. sizden bi ricam var, dualarınıza beni de alın.. çünkü çok ihtiyacım var Rabbim bilir.. Sizler hep duamdasınız inşallah.. yarın girebilirsem girerim gitmeden. hayırlı geceler
sevcihanım tatlım sende kıs anası olacakmışın.... baane baane bende kıs anası olcammmmmmmmmmmmmmmmmmmm... olmak istiyorum yani... erkek anası da olur... sizin kısları alırım hehehehe.... ana oluyumda...tatlım öncelikle hayırlı sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin Rabbim... gülüm bende çok karşılaştım doktorların söyledikleriyle... bizim bi akrabayada dediler... özürlü olur çocuğun aldırmalısın dediler... aldırmadı maaşallah turp gibi kaç yaşına girdi çocuk... hem sen neden bunaltıyorsunki tatlım kendini yapma böyle lütfen... herşey ALLAH Tan gelir kıs... hem ben sağlıklı olcana eminim ALLAH ın izniyle... ben sana bişi diyimmi bazıları seni üzünce bebişin nasıl tekmeliyordu hatırlıyormusun... sende doktoru tekmeleseydin canımcım şimdi sen üzülünce bebişinde hissedecek... nolur kendinide bebişinide üzme be gülüm öpüyorum kocaman... dikkat et kendine gülüm lütfen...
sevcihannn canımmm üzülmeee Allah bilirr orasını kimse bilemezz bebeğin sağlıklımı değilmi diee neler duydukk neler gördük içini ferah tuutt dua ett Allahın izniyleee sağlıklı sıhatlii kucağına alacaksın inşallahh....canımcımm doktorun anlattığı bana inandırıcı gelmedii valla sankii üzüldüğünle kalacaksın sapa sağlam alacaksın kucağına bebeğini gibi gelior banaa.....sıkma canını gülüm herşey olacağına varırrrr neler atlattık bununda üstesinden gelirsin inşallahhh...bana inandırıcı gelmedi canımmmm bence sağlıklı sıhatli doğacak bebişinn içini ferah tuutt...bol bol duada ederim ben senin için ama yeterki içini ferah tut bebişinide etkilemesinn ...tamam....
türk dili ve edebiyatı 2.sınıftayımn bakalım canım haıyrlısı inşallah aslında bi zamanlar en çok istedğim meslekti bu ama artık değil genede okuyorum işte
özümüümmm nasılsınnn
iyiyim elhamdülillah canımmmm sadece sinirli sitresliyim...evi silicem süpürcemmm temizliycemm kaynana kayınpeder evdeee soyunup dökülüp temizliyemiorumm...kaynamamda demio kocasına gel karşıya geçecelim rahat rahat işini yapsınnn dieee...karşımda yani karşı dairemde eltim varrr....şimdi kendisi geçti torunlarını görmeye yaaa kocanıda çağırda bende işimi gücümüü yapim değilmiiii......amann kendinden başkasını düşünmicen sende herkes kendinii kendi menfaatlerini düşünüooo sende öle olacann...iyilik yapmıcannnn...hayırlısıyla bi gitsek yaa şu bir haftaaa bana 1 yıl gibi geldii normalde kışları bendede hadi o kış şimdi 1 haftalığına ümre için geldiler yokkk yazın kaynana kayınpeder çekilmioooo.....hayatt bölee canımmm yaa hiç birşey güllik gülistanlık olmuooo herzaman bi dert oluoo ufakta olsa oluooo...Rabbim beterinden korusun inşallah......
boşver canım sende hamilesin yorma fazla kendini oldugu kadar oluversin..sinirlenme boşver.. bide kaynananda yardım etsin etmiyomu... ay ben sersem gibiyim ya ilaç yan etki yaptı herhalde hepsini vajenden içeri soksaydım bugün hiç yataktan kalkamazdım herhalde.. kıs senin kolun agrımıyomu ben kaldıramıyorum kolumu ya sancıyo cok fenaa
iyiyim elhamdülillah canımmmm sadece sinirli sitresliyim...evi silicem süpürcemmm temizliycemm kaynana kayınpeder evdeee soyunup dökülüp temizliyemiorumm...kaynamamda demio kocasına gel karşıya geçecelim rahat rahat işini yapsınnn dieee...karşımda yani karşı dairemde eltim varrr....şimdi kendisi geçti torunlarını görmeye yaaa kocanıda çağırda bende işimi gücümüü yapim değilmiiii......amann kendinden başkasını düşünmicen sende herkes kendinii kendi menfaatlerini düşünüooo sende öle olacann...iyilik yapmıcannnn...hayırlısıyla bi gitsek yaa şu bir haftaaa bana 1 yıl gibi geldii normalde kışları bendede hadi o kış şimdi 1 haftalığına ümre için geldiler yokkk yazın kaynana kayınpeder çekilmioooo.....hayatt bölee canımmm yaa hiç birşey güllik gülistanlık olmuooo herzaman bi dert oluoo ufakta olsa oluooo...Rabbim beterinden korusun inşallah......
kaynanam benden zayıftırrr sağlıklıdır ama iş yapmayı hiç sevmezzz kendine çok iyi bakakrrr....ben aşı oldum eve geldimmm bişiyi yokk neyse hazırlandım dışarı çıktık annemlerlee ümre alışverişineeee gezdim tozdum saatlerce gene ağrı yokkk sanki hiç aşı olmamış gibiii neyse eve geldim duş alim dedim kendimi keseliodumm kolumu unuttumm keseledim o an ağrıdı ondan sonra ağrımaya başladıııı gece uyuyamadım ağrısındannn üstüne yatamadım 2 gün ağrıdı........ya ağrımıcaktii keseledim bastırıdım die ağrıdı yada ağrıcaktı zaten keselemekle duşla ilgisi yoktuu...bende anlamadımm......kıs vajınaya ben vajınusmusluyken koca fitil soktummm snin şimdi moralin bozukk canın sıkkın oyüsden fitili sokamamışsındırr...geçecek canımmmm hiç canını sıkmaa bak üsüldüğünle kalacannn Allahım sana sığınıorum sana emanet ediorum cocumu de Yaradana bırak...herşey güsel olacak inşallah....
Aaaa maşaAllah en zorlandığım ders edebiyattı okul yıllarında benim, her halde sayısalcı olduğumdan zorlanıyordum. Oku bitir inş çünkü bir zamanlar hayalin olan mesleği okuyamayınca içinde ukde kalıyor. Benim şahsen öyle oldu.
ayy hamilesin sonucta yardım etmesi lazım.. hayret bişeeyy..
hemşire bana 3 gün agıryacak demişti.. ay igneden beter cıktı ya.. iğne cok canımı yakıyodu ama bi iki saate bişeyim kalmıyodu.. yatamadım sol tarafıma agrıdan uyuyamadım üff bi tane daha var hiç vurdursaım yok ya.. psikyatristimi aradım sordum böyle böyle oldu dedim.. korkma sen tekrarlamaz sen aştın artık dedi, endişelenme dedi.. sanırım cok uzun ara vermekten bide streslyim ondan falan oldu eşiminde dedigi gibi.. ağızdan almam o ilacı ya cok sersem gibi yapıyo şimdi bile öyleyim, bide karaciger enzimlerimi yükseltmişti agızdan..
Allahıma emanet kuzucum inşallah sapasaglam dogar, ha öyle gördükleri gibide olursa tedavisi için ne gerekiyosa yaparız.. inşallah hepimiz için herşey güzel olur... canım bebişimede dua et umrende nolur.. bu arada sizin dönüşünüz ne zaman olacak tatlım