Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bunun çoğunlukla öğretmenlerde olma sebebi herşeyi kontrol altına almaya çalışmakla ilgili. bu kontrolcülük kendimizi rahat bırakmamızı engelliyor. ben bu yüzden hipnoza giremedim. kendimi srebest bırakamadım duygusal olarak özgürleşemedim. :44:

sevcihanım tatlım sende kıs anası olacakmışın.... baane baane bende kıs anası olcammmmmmmmmmmmmmmmmmmm... olmak istiyorum yani... erkek anası da olur... sizin kısları alırım hehehehe.... ana oluyumda... tatlım öncelikle hayırlı sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin Rabbim... gülüm bende çok karşılaştım doktorların söyledikleriyle... bizim bi akrabayada dediler... özürlü olur çocuğun aldırmalısın dediler... aldırmadı maaşallah turp gibi kaç yaşına girdi çocuk... hem sen neden bunaltıyorsunki tatlım kendini yapma böyle lütfen... herşey ALLAH Tan gelir kıs... hem ben sağlıklı olcana eminim ALLAH ın izniyle... ben sana bişi diyimmi bazıları seni üzünce bebişin nasıl tekmeliyordu hatırlıyormusun... sende doktoru tekmeleseydin canımcım şimdi sen üzülünce bebişinde hissedecek... nolur kendinide bebişinide üzme be gülüm öpüyorum kocaman... dikkat et kendine gülüm lütfen...

Geçmiş olsun arkadaşım, kendini üzme lütfen, doktorların dediklerine çok ta itimat etme, doktorların ne kadar sakat down lu dediği ama sonuçta sapasağlam doğan bebek var anlatamam. Görümcemin çocuğu için de böbrekleri yeterince gelişmemiş demişler o kadar üzülmüş kahrolmuş ki kızcağız, ama doğmuş sapasağlam, şimdi 3 yaşının içinde maşaAllahı var. İnşaAllah iyi düşün iyi olsun, Rabbim sağlık sıhhat afiyetle sizi birbirinize kavuştursun. Bak şanslısın özüm umreye gidiyor orada sana da bebişine de çok dua eder, Rabbim kabul eder evinde yapılan duaları.

Son düzenleme:
hadi bakalım benden de herkese kocaman bi günaydınnn ve hayırlı cumalarrrr bu arada bende öğretmen adayıyım okul bştşnce yani he he hee:)

Aaaaaa Allah Allah vajinismusluların büyük çoğunluğu öğretmen ya da öğretmen adayı demek. Ne okuyorsun cilan hangi bölüm? Herkesin cuması mübarek olsun bu arada.

sevcihannn canımmm üzülmeee Allah bilirr orasını kimse bilemezz bebeğin sağlıklımı değilmi diee neler duydukk neler gördük içini ferah tuutt dua ett Allahın izniyleee sağlıklı sıhatlii kucağına alacaksın inşallahh....canımcımm doktorun anlattığı bana inandırıcı gelmedii valla sankii üzüldüğünle kalacaksın sapa sağlam alacaksın kucağına bebeğini gibi gelior banaa.....sıkma canını gülüm herşey olacağına varırrrr neler atlattık bununda üstesinden gelirsin inşallahhh...bana inandırıcı gelmedi canımmmm bence sağlıklı sıhatli doğacak bebişinn içini ferah tuutt...bol bol duada ederim ben senin için ama yeterki içini ferah tut bebişinide etkilemesinn ...tamam....

Bir gün bir genç, Mevlananın kapısına gelip ;
_”beni müridliğe kabul buyurun efendim” diyerek niyazda bulunur…
Mevlana gence bakar ve
_”hiç aşık oldunuz mu evladım?” diye sual eyler.

Genç şaşkın bir halde ne diyeceğini bilemez.
Mevlana, müridliğe kabul edilmesi için önce bir kulu sevmiş olması gerektiği söyler ve genci geri gönderir.
Genç ne yapacağını bilemez bir hal içinde ertesi gün tekrar tekkenin kapısını çalar ve isteğini yeniler.
Mevlana sualinde ısrarlıdır ve genci tekrar geri gönderir.
Üçüncü gün genç dayanamaz ve Mevlanaya bu isteğinin hikmetini sorar.

Mevlana mütebessim bir çehreyle müride döner ve
_”Bir kulu dahi sevmekten aciz olan, nasıl yüceler yücesi ALLAHA aşık olmaya yol bulur?
Bir kulun ateşine yanmamış gönül, yüceler yücesinin aşkını nasıl bilsin de yansın?
"SEV de GEL Evladım SEV de GEL …” ♥

Hayırlı cumalar...

Aaaaaa Allah Allah vajinismusluların büyük çoğunluğu öğretmen ya da öğretmen adayı demek. Ne okuyorsun cilan hangi bölüm? Herkesin cuması mübarek olsun bu arada.

türk dili ve edebiyatı 2.sınıftayımn bakalım canım haıyrlısı inşallah aslında bi zamanlar en çok istedğim meslekti bu ama artık değil genede okuyorum işte

sevcihançok geçmiş olsun canım Allah umut kesilmez inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın. benim kuzenimede bebeğinin dawn sendromlu olduğunu söylediler ama kız Allaha sığındı aldırmadı bebeğini şimdi maşallah sağlıklı tosun gibi bir oğlu var. dawn sendromlu falanda değil. bu mübarek cuma yüzü suyu hürmetine Rabbim sana ve buradaki arkadaşlarım sonra banada yardım etsin inşallah

desteginiz için teşekkür ederim hepinize.. ekranda bende öyle görünce kötü oldum işte.. Allahtan başka bişey demediler.. öyle olsada olmasada o benim canım.. düzelir diyo doktor.. inşallah öyle olmasın yine dee.. sersem gibiyim inanın bugün.. yaa bide vaji mi oldum nedir tekrardan ilacı alttan şey edemedimm.. kastımda kastımm boncuk kadar bişşi için ugrastıkta ugrastık.. bide ona oturdum agladım bi sürü..

türk dili ve edebiyatı 2.sınıftayımn bakalım canım haıyrlısı inşallah aslında bi zamanlar en çok istedğim meslekti bu ama artık değil genede okuyorum işte

Aaaa maşaAllah en zorlandığım ders edebiyattı okul yıllarında benim, her halde sayısalcı olduğumdan zorlanıyordum. Oku bitir inş çünkü bir zamanlar hayalin olan mesleği okuyamayınca içinde ukde kalıyor. Benim şahsen öyle oldu.

özümüümmm nasılsınnn

iyiyim elhamdülillah canımmmm sadece sinirli sitresliyim...evi silicem süpürcemmm temizliycemm kaynana kayınpeder evdeee soyunup dökülüp temizliyemiorumm...kaynamamda demio kocasına gel karşıya geçecelim rahat rahat işini yapsınnn dieee...karşımda yani karşı dairemde eltim varrr....şimdi kendisi geçti torunlarını görmeye yaaa kocanıda çağırda bende işimi gücümüü yapim değilmiiii......amann kendinden başkasını düşünmicen sende herkes kendinii kendi menfaatlerini düşünüooo sende öle olacann...iyilik yapmıcannnn...hayırlısıyla bi gitsek yaa şu bir haftaaa bana 1 yıl gibi geldii normalde kışları bendede hadi o kış şimdi 1 haftalığına ümre için geldiler yokkk yazın kaynana kayınpeder çekilmioooo.....hayatt bölee canımmm yaa hiç birşey güllik gülistanlık olmuooo herzaman bi dert oluoo ufakta olsa oluooo...Rabbim beterinden korusun inşallah......

boşver canım sende hamilesin yorma fazla kendini oldugu kadar oluversin..sinirlenme boşver.. bide kaynananda yardım etsin etmiyomu... ay ben sersem gibiyim ya ilaç yan etki yaptı herhalde hepsini vajenden içeri soksaydım bugün hiç yataktan kalkamazdım herhalde.. kıs senin kolun agrımıyomu ben kaldıramıyorum kolumu ya sancıyo cok fenaa

kaynanam benden zayıftırrr sağlıklıdır ama iş yapmayı hiç sevmezzz kendine çok iyi bakakrrr....ben aşı oldum eve geldimmm bişiyi yokk neyse hazırlandım dışarı çıktık annemlerlee ümre alışverişineeee gezdim tozdum saatlerce gene ağrı yokkk sanki hiç aşı olmamış gibiii neyse eve geldim duş alim dedim kendimi keseliodumm kolumu unuttumm keseledim o an ağrıdı ondan sonra ağrımaya başladıııı gece uyuyamadım ağrısındannn üstüne yatamadım 2 gün ağrıdı........ya ağrımıcaktii keseledim bastırıdım die ağrıdı yada ağrıcaktı zaten keselemekle duşla ilgisi yoktuu...bende anlamadımm......kıs vajınaya ben vajınusmusluyken koca fitil soktummm snin şimdi moralin bozukk canın sıkkın oyüsden fitili sokamamışsındırr...geçecek canımmmm hiç canını sıkmaa bak üsüldüğünle kalacannn Allahım sana sığınıorum sana emanet ediorum cocumu de Yaradana bırak...herşey güsel olacak inşallah....

özümcüm sıkma canını boşver bak az kaldı .ok hayırlı bi yolculuğa çıkıyorsun kendini ona adapte et herkes senin benim gbi düşünceli olmuyor biliyorsun ama napıcaksın boşver sende onun düşünüp sana yardım etmesi lazım aslındada işte walla kim ne derse desin melek te olsa kaynana kaynanadır asla asla asla annenin yerini tutmaz kız zaten hamile kalkıp yardım etceğine hiççç yani ayyyy ben sinirlendim şimdi aynısı bendede varya ondan bacımmm ama sen sinirlenme sakin ol tamam mııı

ayy hamilesin sonucta yardım etmesi lazım.. hayret bişeeyy..
hemşire bana 3 gün agıryacak demişti.. ay igneden beter cıktı ya.. iğne cok canımı yakıyodu ama bi iki saate bişeyim kalmıyodu.. yatamadım sol tarafıma agrıdan uyuyamadım üff bi tane daha var hiç vurdursaım yok ya.. psikyatristimi aradım sordum böyle böyle oldu dedim.. korkma sen tekrarlamaz sen aştın artık dedi, endişelenme dedi.. sanırım cok uzun ara vermekten bide streslyim ondan falan oldu eşiminde dedigi gibi.. ağızdan almam o ilacı ya cok sersem gibi yapıyo şimdi bile öyleyim, bide karaciger enzimlerimi yükseltmişti agızdan..
Allahıma emanet kuzucum inşallah sapasaglam dogar, ha öyle gördükleri gibide olursa tedavisi için ne gerekiyosa yaparız.. inşallah hepimiz için herşey güzel olur... canım bebişimede dua et umrende nolur.. bu arada sizin dönüşünüz ne zaman olacak tatlım

öffff canım yaa hayalim benim moda tasarım okumak ama maaşallah etrafımdaki herkes karşı en başta eşim yok efendim ne işim varmış moda tasarımda evde çizimler falan yapıyorum bazen amatör işte keşke kendi hayatımızı kendimiz yönebilsekkk etrafımdakiler benim hayatım için benden daha fazla söz sabiler işte oluyorrr

ederim canımmm etmemmiii kağıda yazdım zaten isimlerinizi dualarınızzı eşim dün gördüüüüü kağıdı görmes diodumm ama gördü bu ne dediii bende ablam verdi komsularıymış dedimmmm dönüş nasipse 23 temmuz yada 24 temmuz...bende ağustosun 4 de 2. aşıyı olcemmm ayvayı yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…