- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #5.901
mona_roza acı yok diyosun ama bende ilk bogumdan sonra acı başlıyo ve devam edemiyorum çok fazla kayganlaşıyor doktorlarda acı olmaz yeterince kayganlaştıktan sonra diyo ama dün akşm şerçe parmagımı içeri aldım ve kasları sıkıp gevşettim eşimle denedik sonra ama ilk bogumu geçince tıkanıyor olay ve orda bitiriyorum ben psikolojik yardım almanın gerkli oldugunu düşünüyorum bu konuda.Her insan farklıdır sen öylee başarabilmişsin ama ben başaramıycam sanırım yarın doktora gidcem randevu aldım hayırlısı olsun herkes için opuyorumnanaktan
psikolojik destek almak için bütçe lazım..bende o bütçe yoktu alamadım,kendi kendime halletmek zorunda kaldım...hiç de kolay olmadı...
senin yardım alacak durumun varsa hiç ertelemeden git al! o bahsettigin acı da zorlanmadan oluyor...endişe ve stresten genital yol ıslanması gereken yerde kuruyor..daralıyor..sıkışıyor...eşim zorlayıcı davrandı artık bu işin bitmesi için..ağlaya ağlaya oldu..ama olunca da ağlamamın yerini gülme aldı çok şükür... eşim zorlamasaydı ben hala oldugum yerde sayıklıyor olurdum..
sakin olman lazım...eşinin seni sakinleştirmesi lazım...beynine bazı şeyleri kabul ettirmen lazım..dişini sıkman lazım...inşaallah terapinin faydası dokunur sana..benim için de bitmiş değil her şey,tam bir ilişki yaşayamadım bile daha...dur bakalım.