- 10 Haziran 2011
- 1.430
- 912
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #59.381
evet alışık değil haklısınbebek yapı kullanıyorum daha kolay diye..ama bugün u.jeliyle yapıcam bakalım fark edicekmi
amin canım ALLAH razı olsun... dediğim gibi bi tarla bi düğün bi cenaze falan derken vakit olmuyor... ya teyzemin ölüm yatağında olduyğunu bile bile yapamadım işte... ama eşimde bende kararlıyız yavaş yavaşta olsa pekiştire pekiştire... yada aniden hayırlısı bakalım ... hele bikaçgün geçsinde cenazenin üstünden o zaman hemen deniyecem öbür egzersizleri... bu arada ben dükkandayım... c.teside burdayım sadece pazar yokum... ama tarla vs... başka işler çıkınca dükkanda durmuyorum...
nasilsin canim hic gelmiyorsun buralara, sen nasilsin,bebis nasil, hamislik nasil gidiyor. insallah hersey yolundadir.
merhaba bilgemadam çok çok teşekkür ederim yorumun için... aynen dediğin gibi eşime bırakmak istiyorum herşeyi ama sorun olurda moralim bozulursa diye korkuyorum açıkçası... ben aşama aşama sindire sindire gitmek istiyorum ki sorun olmasın diye... tekrar çok teşekkürler... insan birilerinin yardımına okadar muhtaç oluyorki böyle durumlarda... AEO
kızlar bu arada biz eşimle barıştık gel seni affediyorum dedi şakayla karışık.. zaten benim de sinirim geçmişti ama çok tahammülsüzmüşüm onu anladım biraz relax olmam gerekiyo ama ben çok pimpirikliyim yaaa
canm seninde basin saolsun, mekani cennet olsun. dügünmü var gelinmi geliyor, kizmi vericeksiniz
sağolasın canım ne kadar güzel temsil etmişin bizi saygın beyin topiğinde. biz karşı değiliz aslında doktora gitmeye ama çok yanlış anlamışlar.. sevcihanla ben bir de başka arkadaş daha, sadece rakamın çok yüksek olduğunu dile getirdik, onlardan yana olduk aslında. saldırdığımızı söylemişler, köpekmiyiz ya biz tövbe tövbeee.. neyse bidaha muhattap olmayalım buraya yazılan öyle yazılarla..
zaten zorun doktora gitmek değil ki sorun o doktorların bu işten fırsat bilip 5000 tl gibi çok uçuk fiyatlara tedavi etmesi. sanki pahalı ilaçlar yada nebilim makineler kullanıyorlar da onun parasını alıyorlar . onlarda biliyorlarki bu eşler arasında çok önemli bi sorun ve evliliği çekilmez hale getiriyor ve insanlar ne pahasına olursa olsun o parayı bulup tedavi olmak istiyor o doktorlarda bunu fırsat biliyor. bence suistimale çok açık bi konu. bir vaji tedavisi iki tüp bebek tedavsi bu iki konu çok önemli olduu için dikkat edin en çok rant buralarda dönüyor
saol canım iyiyim sen nasılsın..?
geliyorum aslında okuyorum sürekli geçmişi cevap yazmaya zaman kalmadan çıkmış oluyorum çoğunlukla arada da direk son sayfadan açıp takip etmeye çalışıyorum
geçmiş olsun bu arada sana da ameliyat olmuşsun...
kızlar bu arada biz eşimle barıştık gel seni affediyorum dedi şakayla karışık.. zaten benim de sinirim geçmişti ama çok tahammülsüzmüşüm onu anladım biraz relax olmam gerekiyo ama ben çok pimpirikliyim yaaa
katılıyorumm.. neyse bu konuda biz daha fazla yazmayalım ecrinin deiği gibi. herşeyi yanlış anlıyorlar.
sen n'aptın canım p...s denemicenmi? eşinle barışmışsınız tebrik ederim
önerilerin için çok teşekkürler arkadaşım... hele bikaç gün geçsinde kafamı toparlayayım... aslında vücut zaten kayganlaştırıcı salgılıyor dediğin gibi ama işte gel gelelim o an kendimi öyle bi sıkıyorumki birden kupkuru kesiliyor va..... onun için kayganlaştırıcı şuanda önemli benim için...bende bana cevap yazdığın için çok teşekkür ederim aykurt eşin dikkatli olursa hiç bi sorun kalmaz bence işi biraz açıcam şimdi ama napimm eşin belki yarım saat belki bi saat uğraşabilir eliyle masajı ama parmak sokmaca filan yapmasın sadece yüzeysel masaj bunun hiçbi şekilde can yakıcı bi tarafı yok zaten sen kendiliğinden gevşeyeceğinden eminim ben sonrasında zaten bi salgılanma oluyor hani jel kullananlar filan varmış ya işte ona hiç gerek kalmadan vücut kendi jelini kendisi salgılıyor tatlımm çok zor bir durum olduğuna eminim rabbim tez zamanda bunun üstesinden gelmeyi yaşatsın sizlere ama lütfen kasıllma eşine de çok ii davranmalısın ki birlikte aşabilesiniz bu durumu herkes mutlu olsun yaa ne güzel şu hayatta sonrada gelsin bebişlerrr:)))
birçok kişi bebekyağı ile egzersiz yapıyor ama, içeriğinde parfüm var onun. Ben içindekiler (ingredients) kısmını çok okurum, dalinin bebe yağını almıştım, parfüm içeriyor.. Kayganlaştırıcıyı da açıldıktan 6ay geçtikten sonra kullanmamak gerekiyor, ben kullanmıştım ondan oldu diye düşünüyorum, şimdi yeni kayganlaştırıcı aldım. Lubricant jel. Ama fikrimi söyleyemicem daha kullanmadım çünkü. Ama üzerinde organizma tarafından emilmediği, su bazlı olduğu, parfüm içermediği falan yazıyor..
Haklısın canım, o durumda da nasıl yapacaksın. Kararlıysan yaparsın inşallah.. Aykurt canım bana nazlı demişti, sana tavsiyem ince uzun bi aparat da sok bu arada. Kalem falan gibi. Ben diş fırçası almıştım, içerisinin uzunluğunu görünce daha cesaretli oluyosun..Hem de nerdeyse hiç hissetmiyosun bile, kalın olmadığı için kayıp gidiyor.
çok sevindim peki söyledinmi egzersizleri.....
bu doktor muhabbetini önceden de biliyordum yazmiyim yazmiyim dedim en sonunda dayanamadım yazdım ama dedğin gibi konu farklı yerlere kayıyor en iyisi burda durmak.
sağol canım evet eşimle barıştık az öncede yanıma geldi beraber yemek yedik işyerlerimiz yan yana da.. p..s ne zaman denicem bilmiyorum yaaa.
ya sen celebreyi aldın, dene bence hemen.. ben bu akşam denesem mi diyorum. bugün bizim için önemli (nasıl olsa bişiler olcak) aceba o da mı olsa?
ne diyosunuz kızlar yaa.. vaktim çok az beniiiim.. ama çok da az egzersiz yaptım. sadece birkaç kez. çabuk ilerledim de tamamlanmadı daha egzersizler..
yok canım ya söylemedim daha öyle bi ortam olmadı henüz,. hafta sonu evlililk yıldönümümüz 3 yıl olacak. dile kolay yaaaaa.diyorumki ben şkimdiye kadar NEYİ beklemişim. acaba bi anket yapsak bu vajili bayanların ortak özelliği ne çıkar acbaa yada bizim eşlerimiz bu konuda anlayış gösterdiği için mi biz vajili kalmaya devam ettik anlayışsız olsaydı tamam bitanem olsun bi gün mutlaka olur demeseydi de olacak bu iş deseydi o zaman farklı mı olur du bazen bunu düşünüyorum yaa
önemli derken evlilik yıldönümünüzmü? kendine inanıyorsan bi dene derim ama olmazsa da kendini üzme sadece bi dene olmuyorsa kaldığnınz yerden kaynatmaya devam edin bence vaji üsülü yani