- 10 Haziran 2011
- 1.430
- 912
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #59.401
kıssss aykurt mesajımı gömedinmiiii sayfa geçinceee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım iyi yapmışsın gebelikten önce hallederek bak bende de hemoroid var keşke diyorum önce onu halletseydim şimdi zorluğunu çekiyorum... ben hep yumurtlama günlerinde yaptım canım hepsinde de yatmadım birinde sabaha kaadr yattım allah günah yazmasın diğerlerinde de 15-20 dk en fazla zamanı geldiğinde oluyor inan...saol canim iyim. evet ameliyat oldum atlattik. her zaman ya agrim olursa ya tas kanala girerse, simdi neysede, ya hamileyken, acillik olursam, 9.ay uzun 1.zaman tasin 9.ay sezsiz kalicaginin garantisi, yok öyle 1.risk almak istemedim. bende gittim iste kendi istegimle ameliyat oldum. simdi önümüzdeki maclara bakicaz, simdi y... dogru 1.sekilde, takip, ve sonrasinda öyle uzanicam bakalim. bizimki brakirsa tabi: bazen illa kalk oturalim diyor, yada 1sey istiyor. bilmiyorum biz bebisi nasil tutturucaz, bazen yorgun oluyor, istemiyor, o.zaman kafasini ütülüyorum.
ilk zamanlar kayganlaştırıcı kullanman daha sağlıklı olur canım sonraki zamanlarda tabiki onu bırakacaksın dewdiğin gibi heyecandan kupkuru kesiliyor insan ben bi defa banyoda sıcak suyun atında yapmıştım egzersiz o zaman jel kullanmamıştım ilişkide de ikinciden sonra alıştım jelsiz olmasınaönerilerin için çok teşekkürler arkadaşım... hele bikaç gün geçsinde kafamı toparlayayım... aslında vücut zaten kayganlaştırıcı salgılıyor dediğin gibi ama işte gel gelelim o an kendimi öyle bi sıkıyorumki birden kupkuru kesiliyor va..... onun için kayganlaştırıcı şuanda önemli benim için...
bebe yağı mantar yapıyor demişti arkadaşlar ben ultrason jeli de almadım tabiki daha çok ve ucuz olması açısından iyi... durex klasik jel almıştım o da iyi su bazlı olmasına dikkat etmek lazımbenim aldım u.jelini burda önermişti arkadaşlar ben bebek yağı daha iyidir diye sonradan onla yapmaya başladım ama haklısın içeriğinde parfüm vardır...bu u.jeli su bazlı onunla devam edeyim....
bi yerde okumuştum canım vajinismuslu kadınların seçtiği erkekler genelde zaten bu duruma sorun çıkarmayacak erkekler olurmuş onu seçermişiz biz... benimde eşim hep sen ne zaman haızr hissedersen aşkım deyip duruyodu kızıyordum ona ama o belki zorlasaydı daha çok kırılacaktım kimbilir....yok canım ya söylemedim daha öyle bi ortam olmadı henüz,. hafta sonu evlililk yıldönümümüz 3 yıl olacak. dile kolay yaaaaa.diyorumki ben şkimdiye kadar NEYİ beklemişim. acaba bi anket yapsak bu vajili bayanların ortak özelliği ne çıkar acbaa yada bizim eşlerimiz bu konuda anlayış gösterdiği için mi biz vajili kalmaya devam ettik anlayışsız olsaydı tamam bitanem olsun bi gün mutlaka olur demeseydi de olacak bu iş deseydi o zaman farklı mı olur du bazen bunu düşünüyorum yaa
ya sen celebreyi aldın, dene bence hemen.. ben bu akşam denesem mi diyorum. bugün bizim için önemli (nasıl olsa bişiler olcak) aceba o da mı olsa?
ne diyosunuz kızlar yaa.. vaktim çok az beniiiim.. ama çok da az egzersiz yaptım. sadece birkaç kez. çabuk ilerledim de tamamlanmadı daha egzersizler..
bende yenı geldım aranıza bende de aynı sorun var doktora gıtmeye korkuyorum cok da cocuk ıstıyorum
kıssss aykurt mesajımı gömedinmiiii sayfa geçinceee
evet canım iyi yapmışsın gebelikten önce hallederek bak bende de hemoroid var keşke diyorum önce onu halletseydim şimdi zorluğunu çekiyorum... ben hep yumurtlama günlerinde yaptım canım hepsinde de yatmadım birinde sabaha kaadr yattım allah günah yazmasın diğerlerinde de 15-20 dk en fazla zamanı geldiğinde oluyor inan...
ilk zamanlar kayganlaştırıcı kullanman daha sağlıklı olur canım sonraki zamanlarda tabiki onu bırakacaksın dewdiğin gibi heyecandan kupkuru kesiliyor insan ben bi defa banyoda sıcak suyun atında yapmıştım egzersiz o zaman jel kullanmamıştım ilişkide de ikinciden sonra alıştım jelsiz olmasına
bebe yağı mantar yapıyor demişti arkadaşlar ben ultrason jeli de almadım tabiki daha çok ve ucuz olması açısından iyi... durex klasik jel almıştım o da iyi su bazlı olmasına dikkat etmek lazım
bi yerde okumuştum canım vajinismuslu kadınların seçtiği erkekler genelde zaten bu duruma sorun çıkarmayacak erkekler olurmuş onu seçermişiz biz... benimde eşim hep sen ne zaman haızr hissedersen aşkım deyip duruyodu kızıyordum ona ama o belki zorlasaydı daha çok kırılacaktım kimbilir....
bende egzersizi çok az yaptım 10 günde yendim canım iki parmaktan sonra mumu denedim ve ondan sonra oldu iki parmakta rahat git gel yapabiliyorsan bence p...s deneyebilirsin ama mum acayip inanmamı sağlamıştı benim boyu açısından da....
birçok kişi bebekyağı ile egzersiz yapıyor ama, içeriğinde parfüm var onun. ben içindekiler (ingredients) kısmını çok okurum, dalinin bebe yağını almıştım, parfüm içeriyor.. kayganlaştırıcıyı da açıldıktan 6ay geçtikten sonra kullanmamak gerekiyor, ben kullanmıştım ondan oldu diye düşünüyorum, şimdi yeni kayganlaştırıcı aldım. lubricant jel. ama fikrimi söyleyemicem daha kullanmadım çünkü. ama üzerinde organizma tarafından emilmediği, su bazlı olduğu, parfüm içermediği falan yazıyor..
haklısın canım, o durumda da nasıl yapacaksın. kararlıysan yaparsın inşallah.. aykurt canım bana nazlı demişti, sana tavsiyem ince uzun bi aparat da sok bu arada. kalem falan gibi. ben diş fırçası almıştım, içerisinin uzunluğunu görünce daha cesaretli oluyosun.. hem de nerdeyse hiç hissetmiyosun bile, kalın olmadığı için kayıp gidiyor.
bende yenı geldım aranıza bende de aynı sorun var doktora gıtmeye korkuyorum cok da cocuk ıstıyorum
canim basin sagolsun.rabbim sabirlar versin.biraz kafani toparla oyle baslarsin egersize.insanin morlai bozuk olunca bise yapasi gelmiyor.amin canım ALLAH razı olsun... dediğim gibi bi tarla bi düğün bi cenaze falan derken vakit olmuyor... ya teyzemin ölüm yatağında olduyğunu bile bile yapamadım işte... ama eşimde bende kararlıyız yavaş yavaşta olsa pekiştire pekiştire... yada aniden hayırlısı bakalım ... hele bikaçgün geçsinde cenazenin üstünden o zaman hemen deniyecem öbür egzersizleri... bu arada ben dükkandayım... c.teside burdayım sadece pazar yokum... ama tarla vs... başka işler çıkınca dükkanda durmuyorum...
kiz celebre ne yaaa soracam soracam unutuyom mirak ettim ayollll:))))aslında benim çoktan p..s denemesine geçmem gerek ama bizim bu aralar biraz sorunlarımız vardı ondan bi türlü deneyemedik bilenler bilir benim meşhur celebrem var onu bile rahat alıyoruk kaldıki p..s imi ALMAYACAĞIM hıhhh...
canim benim bu konu oncelerden de olmustu aynen boyle bizleri drlara karsiyiz gibi goruyorlar.asil saldirir gibi onlar yaziyolar.deminde yorum yapan olmus gene verdim karsiligini tabiki.benim takildigim konu ok dr gittiniz yendiniz ne mutlu ama bari biraaz anlatin neler yaptiniz hic anlatan yok yasak koyuyolar heralde bisey anlatmayin sakin diye.o kadar durumu olmayan insan var gidemeyen sonucta bu rahatsizlikta herkes ayni seyleri yasiyor.bizde keyfimiz yerinde yapmadik egzersizleri ama mecburuz baska care yok.aman neyse kapansin konu cok uzatiyolar,sağolasın canım ne kadar güzel temsil etmişin bizi saygın beyin topiğinde. biz karşı değiliz aslında doktora gitmeye ama çok yanlış anlamışlar.. sevcihanla ben bir de başka arkadaş daha, sadece rakamın çok yüksek olduğunu dile getirdik, onlardan yana olduk aslında. saldırdığımızı söylemişler, köpekmiyiz ya biz tövbe tövbeee.. neyse bidaha muhattap olmayalım buraya yazılan öyle yazılarla..
hosgeldin aramiza.insallah sende bu rahatsizligi cozeceksin burda yuzlerce insan yendi.elimizden geldigince yardimci olmaya calisiriz canim.once anlat kendini ne durumdasin hic egzersiz denedinmi?p...is denemesin de nasilsin ona gore nerden baslayacagina yardimci olalim.bende yenı geldım aranıza bende de aynı sorun var doktora gıtmeye korkuyorum cok da cocuk ıstıyorum
kıss görmedin de nasıl beğendinya mesajıııı? şu dediğimi yap ihmal etme. beni çok rahatlattı..
ayyyyyyyyy tamam canım teşekkür ederim ya... canımcım cenazem varya kafam allak bullak... bizimkiler gitti ben dükkanda kaldım akşama gidecem... ama gitsem ne olcakki giden gitmiş işte... canım ben okudum onu gerçekten mantıklı zaten dediğin gibi boyutu uzun bişeyle denemek daha mantıklı... ama onu oturarak mı denesek... kıs ne bilim girermi girmezmi ki? ama sen deyi
nce hemen evdeki diş fırçası aklıma geldi kusuruma bakma yordum senide.....
ayyyyyyyyy tamam canım teşekkür ederim ya... canımcım cenazem varya kafam allak bullak... bizimkiler gitti ben dükkanda kaldım akşama gidecem... ama gitsem ne olcakki giden gitmiş işte... canım ben okudum onu gerçekten mantıklı zaten dediğin gibi boyutu uzun bişeyle denemek daha mantıklı... ama onu oturarak mı denesek... kıs ne bilim girermi girmezmi ki? ama sen deyi
nce hemen evdeki diş fırçası aklıma geldi kusuruma bakma yordum senide.....
ecrinecrin celebrenin ne olduğnu söylemicem çatla :84:
şaka tabi. celebre avonun parfümü varya işte o
aminnnnnn canım ALLAH razı olsun... çok duygulandırdın beni canım ya bak ağlıycam ha......... Rabbim inşaallah tez zamanda bu vajiden kurtaruır senide bizide herkesi... Akşam için kolay gelsin canım inşaallah yarın hayırlı haberlerini alırız...yok canım ne yorulması.. bilmem nasıl rahat edersen öyle dene.. ama çok faydası oldu cesaretlenmemde, o yüzden dedim sana da. neyse benim çıkmam lazım.. bizimkinin doğum günü bugün, organizasyon için dışarı çıkmam gerek.
Anladım zaten cenazeden olduğunu canım.Allah sabır versin, herkes Aykurtun teyzesine bi fatiha okusun bakiim hadi.. Allah mekanını cennet eylesin.
bugün ben de ilk defa mum yapcam, sonra da p....s denerim işte akşam belki. p...s boyutundamıydı senin mum canım?
aminnnnnn canım ALLAH razı olsun... çok duygulandırdın beni canım ya bak ağlıycam ha......... Rabbim inşaallah tez zamanda bu vajiden kurtaruır senide bizide herkesi... Akşam için kolay gelsin canım inşaallah yarın hayırlı haberlerini alırız...
canim sen aynen oyle dene ooooo orasi o kadar uzunki giriyo valla:)))) ben mumum tamamini sokunca sasirmistim cikarinca bakiyordum bu nasil girdi oraya diye.
kizlar vakit kaybetmeyin bu is o kadar zaman alan bise degil aslinda biraz cesaret ve azimle kisa zamanda cozebilirsiniz.