• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar kendinizi şartlandırmayın illa bu gece diye
ozaman daha çok kasılıyo insan
benim hiç beklemediğim bi anda oldu
çokta dert etmeyin kafanıza ozaman kendinizi yıpratıyorsunuz
bolca dua edin kızlar inşl hallolur
rabbim dileklerinizi kabul etsin bu yeni yılda

kızlar kendinizi şartlandırmayın illa bu gece diye
ozaman daha çok kasılıyo insan
benim hiç beklemediğim bi anda oldu
çokta dert etmeyin kafanıza ozaman kendinizi yıpratıyorsunuz
bolca dua edin kızlar inşl hallolur
rabbim dileklerinizi kabul etsin bu yeni yılda

aslında dogru söylüyosun canım ama insan bir an önce bitsin diyorcnm?:sm_confused: sen nasıl yendin bu arada paylaşabilirmisin?

kızlarrr şerçe parmagımı sokabildim kaslar sıkıp bırakabildim :lepi: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile4 yaşasın yuppi ee şimdi napcam bunu bir süre tekrar mı edicem ? bana akıl verin akannehir

aslında dogru söylüyosun canım ama insan bir an önce bitsin diyorcnm?:sm_confused: sen nasıl yendin bu arada paylaşabilirmisin?

canım diyorum ya hiç beklemediğim bi anda oldu 1-2 gün önce olmuyo diye ağlıyodum ama şimdi anlıyorumki kendimi paralamaktan başka bişey yapmamışım.. evet insan çok üzülüyo kendini yarım insan gibi görüyo ama yapacak bişey yok ya beyninde bitireceksin bu işi yada bitireceksin.
başka çaren yok olmak zorunda ben çok korkağımdır ve eminim bu yüzden olmadı bu kadar zaman.. bi arkadaş bana emla kremi tavsiye etmişti bi gece kendime acaip güvenim geldi o kremi sürdüm içeri doğru..
ve masaj yaptım iç tarafıma.. sonra bi kaç dk sonra uyuştu o bölgem... sonra ön sevişmeden sonra eşim altta bütün hakimiyet bendeydi
sonra yavaş yavaş girdim acımadımı evet acıdı ama acıyınca durdum çıkarmadım bekledim sadece.sonra devam ettim bi baktımki girmişim öyle işte sonra biraz yanma oldu okadar acı falan hiç hissetmedim
diyorum ya hiç beklemediğim anda gelişti herşey
allah sizinde güzel haberlerinizi duymayı nasip etsin canlarım
inanınki bu bir hastalık değil. bu tamamen psikolojik..
siz kendinize güvendinizmi allahın izniyle gerisi hemen gelir
bide olacağı an ALLAHIM YARDIM ET diyin ben öyle dedim ve başardım...
rabbime şükürler olsun :delphin::delphin:

merhaba ravzam bende 18 aylık evliyim 1 buçuk sene oldu ama hala yapamıyoruz,çok üzülüyorum 2 parmağa kadar egzersiz yapabiliyorum aslında bende vazelinle deniyordum ilk başta ama burdaki akadaşlar sakıncalı falan dedi o yüzden kullanmıyorum..emlayı da ben istemiyorum zaten sperm öldürücü etkisi de varmış hem lokal anestezik zaten o,allah korusun dozunu fazla kaçırırsan felç bile yapabiliyor..ama mumla deneyemem heralde 2 parmak yapıyorum kasılarak o da 3 parmağa geçemedim..bebeğim olsun çok istiyorum ama şunu da söleyim ben burayı keşfetmeden önce psikoloğa gitmiştim egzersiz verdi ama yapamamıştım o yüzden buraya ve sizlere çok inanıyorum başarırsam sizinlşe yani sizlerin sayesinde olurmuş gibi geliyo,duyun diye bi arkadaş vardı ve biz onunla aynı yerdeydik bi de arkadaşlar ben ve eşim şu kayganlıştırıcı jel almak isiyoruz ama biz küçük bi ilçede yaşıyoruz ve ikimizde öğretmeniz açıkçası biraz utanıyoruz...acaba o dediğin ty ja nasıl olur donuyo demişsin ya burdaki arkadaşlar gleitgelen yazmışlardı onu kullannalar acaba o da don uyormu hemen yapmak mı gerekşyor cevap yazarlarsa sevinirim...

merhaba ravzam bende 18 aylık evliyim 1 buçuk sene oldu ama hala yapamıyoruz,çok üzülüyorum 2 parmağa kadar egzersiz yapabiliyorum aslında bende vazelinle deniyordum ilk başta ama burdaki akadaşlar sakıncalı falan dedi o yüzden kullanmıyorum..emlayı da ben istemiyorum zaten sperm öldürücü etkisi de varmış hem lokal anestezik zaten o,allah korusun dozunu fazla kaçırırsan felç bile yapabiliyor..ama mumla deneyemem heralde 2 parmak yapıyorum kasılarak o da 3 parmağa geçemedim..bebeğim olsun çok istiyorum ama şunu da söleyim ben burayı keşfetmeden önce psikoloğa gitmiştim egzersiz verdi ama yapamamıştım o yüzden buraya ve sizlere çok inanıyorum başarırsam sizinlşe yani sizlerin sayesinde olurmuş gibi geliyo,duyun diye bi arkadaş vardı ve biz onunla aynı yerdeydik bi de arkadaşlar ben ve eşim şu kayganlıştırıcı jel almak isiyoruz ama biz küçük bi ilçede yaşıyoruz ve ikimizde öğretmeniz açıkçası biraz utanıyoruz...acaba o dediğin ty ja nasıl olur donuyo demişsin ya burdaki arkadaşlar gleitgelen yazmışlardı onu kullannalar acaba o da don uyormu hemen yapmak mı gerekşyor cevap yazarlarsa sevinirim...

canım burada genellıkle giletgelen jelı tavsıye edıyorlar benım bır arkadaşımda evlendığınde doktora gıtmış bu jeli vermış bence iyi hemen donmuyor karar senın

kıslar eski mesajlarımı eşim onaylamıyor diye sildim ama gene de arada sizleri takip ediyorum... vajinismus okadar küçük bir dertmişki ben bunun korkusunu 3 yıl yaşadım 3-4 günde bu site sasyesinde çözüm buldum... ne olur kendinizi toparlayın biran önce cesaretiniz gelsin... çünkü ben bu arada erken menapoz olmuşum haberim yok çünkü ilişki olmadığı için çocuk oluyomu olmuyomu haberim yoktu... ama şimdi çocuk olmuyo... yüksek fsh ve prolaktin ile uğraşıyorum... gerçekten şu son yaşadığım olaylardan sonra kendime çok kızıyorum 3 günlük mesele için 3 yılımı yedim... belki ozamanlarda çocuğum olabilirdi... inanın bunun depresyonu vajinismusun yanında solda sıfır kalır.... canım acıyak diye korkarken şimdi kalbim acıyor... ne olur cesaret edin... bir an önce toparanın.... vazalin gleit gelen emla bebe yağı ne yaprsanız yapın ama cesur olun

gleit gelen donmuyor... ayrıca utanmayın bizde 3 bin nüfusluk bi yerdeyiz şunu diye bilirsiz grip ilaçları gibi pek çok ilaç vajinal kuruluk oluşturabiliyo... onun için bunu kullanıyoruz gibi açıklama yapabilirsiz... ayrıca bunu sormuyorlar bile... yani benim bir arkadaşım eczacı ona demiştim... biz bunu alan kişilerin vajinusmustan dolayı aldığını düşünmek en son aklımmıza gelen şey olur demişti..

gleit gelen donmuyor... ayrıca utanmayın bizde 3 bin nüfusluk bi yerdeyiz şunu diye bilirsiz grip ilaçları gibi pek çok ilaç vajinal kuruluk oluşturabiliyo... onun için bunu kullanıyoruz gibi açıklama yapabilirsiz... ayrıca bunu sormuyorlar bile... yani benim bir arkadaşım eczacı ona demiştim... biz bunu alan kişilerin vajinusmustan dolayı aldığını düşünmek en son aklımmıza gelen şey olur demişti..

cnm çok üzüldüm senin için rabbim şifanı versin.
inşl en kısa zamanda kavuşursun bebeğine..
gerçekten çok kolay bişey yazık geçen zamanlara valla:umursamaz::umursamaz:

selam arkadaşlar ben bu işi yapanlara birşey sormak istiyorum ilişkiye girerken kendimi çok kasıyorum sanki eşimin p..s içime girince orda birşeyler patlıycakmış gibi hissediyorum(aslında tam anlatamadım ama umarım anladınız) ilk yaptıgımızdaki duygularınız nelerdi?paylaşabilirmisiniz?fisfisfis
kendini kastıgın için oluyor cnm,ben kastıgımdada öyle oluyr kasmayınca rahat geçyr.

arkadaşlar,acı filan yok,sadece bir doluluk hissi o kadar.yeterince kayganlaştıysa orası,o his de zamanla kayboluyor...ah vah diye, acıyacak diye şartlandırmalarımla boşuna 11 ayımı çöpe atmışım...aynı şeyi siz de yapmayın lütfen...kendinize inanın,eşinize güvenin..bakın ben panik atak hastasıyım..gün gelip de bu nalet hastalıgı yenecegim aklımın ucundan bile geçmezdi ama şuna emin olun ki KİMSE SİZE YARDIM EDEMEZ..bu işi çözecek olan yine sizsiniz..beyninizde bitiyor her şey..inanın kendinize,yapabilirim deyin..bir kas gevşetici için,yatak odadınızı sizi rahat ettirecek şekilde hazırlayın,(mum yakın,parfüm sıkın vb.),güzelce temizlenin,giyinin...kendinize güveniniz geliyor çünkü...eşinizle de konuşun anlayışlı davransın...sonrası mutlu son inşaallah..

öptüm hepinizi opuyorumnanaktan

ohhh beee sonunda döndüm ben geldım yawww kavustum nıckme...hatunlar bi şey sorcam bı ara burda okumustum vajınaya botoks uygulamasından bahsediliyordu acaba ıçınızde yaptıran varmı???veya bılgısı olan varmı???parmak egzersizlerini hiç başaramadım olmadı yapamadım o kadar da konsantre fılan oluyordm ama olmadı işte!!!uzun bi süre takip edemedım bir çok arkadaş yenmiş galiba hepsini tebrk ederım mutlulukları daim olsun umarım sıra banada gelir atlatırm su lanet pis tiksinç hastalığı off yaaa offf denizcek nerdesin cicim???

kıslar eski mesajlarımı eşim onaylamıyor diye sildim ama gene de arada sizleri takip ediyorum... vajinismus okadar küçük bir dertmişki ben bunun korkusunu 3 yıl yaşadım 3-4 günde bu site sasyesinde çözüm buldum... ne olur kendinizi toparlayın biran önce cesaretiniz gelsin... çünkü ben bu arada erken menapoz olmuşum haberim yok çünkü ilişki olmadığı için çocuk oluyomu olmuyomu haberim yoktu... ama şimdi çocuk olmuyo... yüksek fsh ve prolaktin ile uğraşıyorum... gerçekten şu son yaşadığım olaylardan sonra kendime çok kızıyorum 3 günlük mesele için 3 yılımı yedim... belki ozamanlarda çocuğum olabilirdi... inanın bunun depresyonu vajinismusun yanında solda sıfır kalır.... canım acıyak diye korkarken şimdi kalbim acıyor... ne olur cesaret edin... bir an önce toparanın.... vazalin gleit gelen emla bebe yağı ne yaprsanız yapın ama cesur olun

çok geçmiş olsun..inşaallah bebeğine kavuşursun bir an önce...

arkadaşlar,acı filan yok,sadece bir doluluk hissi o kadar.yeterince kayganlaştıysa orası,o his de zamanla kayboluyor...ah vah diye, acıyacak diye şartlandırmalarımla boşuna 11 ayımı çöpe atmışım...aynı şeyi siz de yapmayın lütfen...kendinize inanın,eşinize güvenin..bakın ben panik atak hastasıyım..gün gelip de bu nalet hastalıgı yenecegim aklımın ucundan bile geçmezdi ama şuna emin olun ki KİMSE SİZE YARDIM EDEMEZ..bu işi çözecek olan yine sizsiniz..beyninizde bitiyor her şey..inanın kendinize,yapabilirim deyin..bir kas gevşetici için,yatak odadınızı sizi rahat ettirecek şekilde hazırlayın,(mum yakın,parfüm sıkın vb.),güzelce temizlenin,giyinin...kendinize güveniniz geliyor çünkü...eşinizle de konuşun anlayışlı davransın...sonrası mutlu son inşaallah..

öptüm hepinizi opuyorumnanaktan

mona_roza acı yok diyosun ama bende ilk bogumdan sonra acı başlıyo ve devam edemiyorum çok fazla kayganlaşıyor doktorlarda acı olmaz yeterince kayganlaştıktan sonra diyo ama dün akşm şerçe parmagımı içeri aldım ve kasları sıkıp gevşettim eşimle denedik sonra ama ilk bogumu geçince tıkanıyor olay ve orda bitiriyorum ben psikolojik yardım almanın gerkli oldugunu düşünüyorum bu konuda.Her insan farklıdır sen öylee başarabilmişsin ama ben başaramıycam sanırım yarın doktora gidcem randevu aldım hayırlısı olsun herkes için opuyorumnanaktan

Back