- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #5.881
başarırsın inşallah canım bende öyle diyorum çok istiyorum dua edlim:Saruboceq: birbirimiz içinde sabaha mutlu uyanalımkaydirigubbakcemile5
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar kendinizi şartlandırmayın illa bu gece diye
ozaman daha çok kasılıyo insan
benim hiç beklemediğim bi anda oldu
çokta dert etmeyin kafanıza ozaman kendinizi yıpratıyorsunuz
bolca dua edin kızlar inşl hallolur
rabbim dileklerinizi kabul etsin bu yeni yılda
eelifes canım inşallah başarırız senin içinde dua ediyorum tüm yapamayanlar huzura kavuşur innnnşşşşaallllahhhhhh....
aslında dogru söylüyosun canım ama insan bir an önce bitsin diyorcnm?:sm_confused: sen nasıl yendin bu arada paylaşabilirmisin?
merhaba ravzam bende 18 aylık evliyim 1 buçuk sene oldu ama hala yapamıyoruz,çok üzülüyorum 2 parmağa kadar egzersiz yapabiliyorum aslında bende vazelinle deniyordum ilk başta ama burdaki akadaşlar sakıncalı falan dedi o yüzden kullanmıyorum..emlayı da ben istemiyorum zaten sperm öldürücü etkisi de varmış hem lokal anestezik zaten o,allah korusun dozunu fazla kaçırırsan felç bile yapabiliyor..ama mumla deneyemem heralde 2 parmak yapıyorum kasılarak o da 3 parmağa geçemedim..bebeğim olsun çok istiyorum ama şunu da söleyim ben burayı keşfetmeden önce psikoloğa gitmiştim egzersiz verdi ama yapamamıştım o yüzden buraya ve sizlere çok inanıyorum başarırsam sizinlşe yani sizlerin sayesinde olurmuş gibi geliyo,duyun diye bi arkadaş vardı ve biz onunla aynı yerdeydik bi de arkadaşlar ben ve eşim şu kayganlıştırıcı jel almak isiyoruz ama biz küçük bi ilçede yaşıyoruz ve ikimizde öğretmeniz açıkçası biraz utanıyoruz...acaba o dediğin ty ja nasıl olur donuyo demişsin ya burdaki arkadaşlar gleitgelen yazmışlardı onu kullannalar acaba o da don uyormu hemen yapmak mı gerekşyor cevap yazarlarsa sevinirim...
gleit gelen donmuyor... ayrıca utanmayın bizde 3 bin nüfusluk bi yerdeyiz şunu diye bilirsiz grip ilaçları gibi pek çok ilaç vajinal kuruluk oluşturabiliyo... onun için bunu kullanıyoruz gibi açıklama yapabilirsiz... ayrıca bunu sormuyorlar bile... yani benim bir arkadaşım eczacı ona demiştim... biz bunu alan kişilerin vajinusmustan dolayı aldığını düşünmek en son aklımmıza gelen şey olur demişti..
kendini kastıgın için oluyor cnm,ben kastıgımdada öyle oluyr kasmayınca rahat geçyr.selam arkadaşlar ben bu işi yapanlara birşey sormak istiyorum ilişkiye girerken kendimi çok kasıyorum sanki eşimin p..s içime girince orda birşeyler patlıycakmış gibi hissediyorum(aslında tam anlatamadım ama umarım anladınız) ilk yaptıgımızdaki duygularınız nelerdi?paylaşabilirmisiniz?fisfisfis
kıslar eski mesajlarımı eşim onaylamıyor diye sildim ama gene de arada sizleri takip ediyorum... vajinismus okadar küçük bir dertmişki ben bunun korkusunu 3 yıl yaşadım 3-4 günde bu site sasyesinde çözüm buldum... ne olur kendinizi toparlayın biran önce cesaretiniz gelsin... çünkü ben bu arada erken menapoz olmuşum haberim yok çünkü ilişki olmadığı için çocuk oluyomu olmuyomu haberim yoktu... ama şimdi çocuk olmuyo... yüksek fsh ve prolaktin ile uğraşıyorum... gerçekten şu son yaşadığım olaylardan sonra kendime çok kızıyorum 3 günlük mesele için 3 yılımı yedim... belki ozamanlarda çocuğum olabilirdi... inanın bunun depresyonu vajinismusun yanında solda sıfır kalır.... canım acıyak diye korkarken şimdi kalbim acıyor... ne olur cesaret edin... bir an önce toparanın.... vazalin gleit gelen emla bebe yağı ne yaprsanız yapın ama cesur olun
arkadaşlar,acı filan yok,sadece bir doluluk hissi o kadar.yeterince kayganlaştıysa orası,o his de zamanla kayboluyor...ah vah diye, acıyacak diye şartlandırmalarımla boşuna 11 ayımı çöpe atmışım...aynı şeyi siz de yapmayın lütfen...kendinize inanın,eşinize güvenin..bakın ben panik atak hastasıyım..gün gelip de bu nalet hastalıgı yenecegim aklımın ucundan bile geçmezdi ama şuna emin olun ki KİMSE SİZE YARDIM EDEMEZ..bu işi çözecek olan yine sizsiniz..beyninizde bitiyor her şey..inanın kendinize,yapabilirim deyin..bir kas gevşetici için,yatak odadınızı sizi rahat ettirecek şekilde hazırlayın,(mum yakın,parfüm sıkın vb.),güzelce temizlenin,giyinin...kendinize güveniniz geliyor çünkü...eşinizle de konuşun anlayışlı davransın...sonrası mutlu son inşaallah..
öptüm hepinizi opuyorumnanaktan