- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #5.901
mona_roza acı yok diyosun ama bende ilk bogumdan sonra acı başlıyo ve devam edemiyorum çok fazla kayganlaşıyor doktorlarda acı olmaz yeterince kayganlaştıktan sonra diyo ama dün akşm şerçe parmagımı içeri aldım ve kasları sıkıp gevşettim eşimle denedik sonra ama ilk bogumu geçince tıkanıyor olay ve orda bitiriyorum ben psikolojik yardım almanın gerkli oldugunu düşünüyorum bu konuda.Her insan farklıdır sen öylee başarabilmişsin ama ben başaramıycam sanırım yarın doktora gidcem randevu aldım hayırlısı olsun herkes için opuyorumnanaktan
mona_roza acı yok diyosun ama bende ilk bogumdan sonra acı başlıyo ve devam edemiyorum çok fazla kayganlaşıyor doktorlarda acı olmaz yeterince kayganlaştıktan sonra diyo ama dün akşm şerçe parmagımı içeri aldım ve kasları sıkıp gevşettim eşimle denedik sonra ama ilk bogumu geçince tıkanıyor olay ve orda bitiriyorum ben psikolojik yardım almanın gerkli oldugunu düşünüyorum bu konuda.Her insan farklıdır sen öylee başarabilmişsin ama ben başaramıycam sanırım yarın doktora gidcem randevu aldım hayırlısı olsun herkes için opuyorumnanaktan
kızlar mrb 2010 ilk gününde size güzel haberi vermek istiyorum.1 aylık uğraşlarım sonunda BENDE BAŞARDIM.inanması çok zor rüya gibi ama oldu gerçekten oldu.önce Rabbimin sonra sizlerin sayesinde bende başardım.hemde 2 defa oldu.hepinizden Allah razı olsun.rabbim bu durumda olan herkese yardım etsin.
ARKAAAAAADAAAAAAAŞLAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRRRRR !!!!
ÇOK ŞÜKÜR RABBİME ARTIK BEN DE BİR KADINIM zemuszemus zemuszemus zemuszemus
inanamadım,oldu mu oldu mu diye sorup başladım ağlamaya.çıldırdım resmen sevinçten... yandakiler kesin sesi mi duymuştur...
arkadaslarıııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmm kızlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bu anın hayalini kurdum hep,bunu yazabilecegim günü nasıl bekledim.......veee Allah'ıma sükürler olsun yazıyorum nihayet....BAŞARDIIIIIIIIIIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM...BAŞARDIM...kızlar başardım yaaa azönce başardım hala inanamıyorum şoktayım rüyada gibiyim ellerim titriyo aglıyorum mutluyum çok çok mutluyum
sabah arkadaslara kahvaltıya davetliydik saat 3 te geldik egzersiz yapalım ardından p...s değdirelim dedik saat 5 tede eşim halı saha macına gidecekti arkadaslarıyla,yani 3 ile 4bucuk arası oldu herseyalkisalkisalkisbiz hazırlandk egzersizimizi yaptık ama jelimiz azalmıştı zaten parmaktan sonra p...s e sürecek jel kalmadı esimde vazelin sürelimmi dedi sürdük veee değdircektik sözde ama o an bi cesaretle iktiriverdik ben bi şekil oldum dayanıyorum hadi filan diyorum ayy kızlar basım geriye gitti cekyatın demirine sıkıstı bi sekil olduk:kedi:ben esime bagırıyorum oldumu oldumu deyip duruyorum nasıl bagırıyorum eşimde iktiriyo cekiyo bişiyler yapıo boşalmaya calışıyomuşkaydirigubbakcemile37-8 cm girdiğini sölüo eşim.ayy kızlar inanamıyorum yaaa olmus demi
Hakikaten, başaran başarana, ne kadar güzel. Tebrik ederim arkadaşım.kaydirigubbakcemile5
sabah arkadaslara kahvaltıya davetliydik saat 3 te geldik egzersiz yapalım ardından p...s değdirelim dedik saat 5 tede eşim halı saha macına gidecekti arkadaslarıyla,yani 3 ile 4bucuk arası oldu herseyalkisalkisalkisbiz hazırlandk egzersizimizi yaptık ama jelimiz azalmıştı zaten parmaktan sonra p...s e sürecek jel kalmadı esimde vazelin sürelimmi dedi sürdük veee değdircektik sözde ama o an bi cesaretle iktiriverdik ben bi şekil oldum dayanıyorum hadi filan diyorum ayy kızlar basım geriye gitti cekyatın demirine sıkıstı bi sekil olduk:kedi:ben esime bagırıyorum oldumu oldumu deyip duruyorum nasıl bagırıyorum eşimde iktiriyo cekiyo bişiyler yapıo boşalmaya calışıyomuşkaydirigubbakcemile37-8 cm girdiğini sölüo eşim.ayy kızlar inanamıyorum yaaa olmus demi
Daha ne olsun kız, vajina dediğimiz şey zaten hepi topu 8-10 cm bir şey, basbayağı olmuş işte. İlk yaptığımızda ben de hiç inanamamıştım, ama eşin oldu diyorsa olmuştur. Biz o tedirginlik ve heyecanla o kadar hissetmeyebiliyoruz ama onlar her şeyin farkında.
Git-gel yapabildiniz mi?
hehe olmuş olmuş gözün aydın kaydirigubbakcemile2
kız yaptık yaptık gitgelde yaptık canım biraz yandı acıkcası ama vız gelir,o an o mutluluk ve heyecanla bagırıyorum cekme sakın bırakma diyorum.ben 2 bucuk yıldır cektim bu sıkıntıyı yaaa degmez bişeymiş çektim işte Allah başka sıkıntı vermesin inşallah hiçbirimize:Saruboceq:
canım benim çok sağol sende yenmişsin bende seni tebrik ederim tatlım ve ravza arkadasımızda yenmiş onuda tebrik ediyorumkaydirigubbakcemile5
canım tabiki sen bilirsin ama bazı drlar resmen insanların zaaflarından faydalanıyo.1 milyardan tutda 6 milyara kadar fiyat istiyolar.ve sihirli bi değnekle bu sorunu çözmüyolar.burda denilen aynı şeyleri onlarda söylüyo.işin garip tarafı ben penis kalınlığında muma kağıt havlu sardım ve denedim hiç acımadı.ama penisle denediğim zaman biraz acıyo.bikere biz penise şartlanmışız ya acıyacak diye gerçekten psikolojik.zaten asıl sorun ilk boğumda girişte biraz acıyo.girdikten sonra devamı geliyo.bekle nefes al ve ıkın.bende bunun çok faydası oluyo.
arkadaslar hepinize ayrı ayrı sonsuz teşekkürler ediyorum ve hepinizi sevgiyle kucaklıyorum sizlerin sayesinde bende vajinin üstesinden geldim okadar mutluyumki yaa ne yazsam ne desem içimdekileri duygularımı nasıl anlatabilirim bilemiyorum ama biz kader arkadaslarıyız sizler beni çok iyi anlıyosunuz bu yüzden.sizleri çok seviyorum Allah hepinizden razı olsun tekrar tekrar teşekkürleropuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?