canım bana dr ty_ja diye bi jel vermişti.orasını uyuşturuyo.aynı naneli şeker yediğini düşünsene ağzının içini öyle bir krem.yalnız hemen kuruyodu.donuyo gibi sanki.onu sürdüğün zaman hemen yapmak gerekiyo.tabi bizde ağır ağır yapıyoruz korktuğumuz için. ben vazelin kullandım yan etkisi yok ve çok kayganlaştırıcı oluyo.benim egzersizlerde bi sorunum yoktu.yalnız penise geçemiyodum.muma kağıt havlu sardım.(penis kalınlığında)üzerine de ameliyat eldiveni geçirdim.vazelin sürdüm.onla 2-3 defa egzersiz yaptım açıkcası hiç hazır değildim ama artık eşimden utanır oldum hergün bi bahane.ilişkiye girmeden başladık.belime yastık aldım eşim de gayet sevecendi.ben alttaydım.kontrol bende olsun diye kendi elimle yerleştirdim.girişinde baya zorlandık.uğraşınca oldu sonra eşim yavaş yavaş ilerledi.ama beni gör heyecandan bacaklarım titriyor.aslında acı filan olmuyo ama işte biz korkuyoruz kendimi rahat bıraksak daha bi kolay olur.canım benim sana en büyük tavsiyem sakın erteleme.hazır olmayı SAKIN BEKLEME çünkü vaji olan bi insan hiçbir zaman hazır olmuyo