- 13 Nisan 2011
- 126
- 0
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #59.361
kızlar bişey sorucam egz sırasında bi yanma var bu nedir sizlerdede oldumu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaslandımmmmmmmmmm hoşgeldin canım.... kaç gündür bi girip çıkıyom sana bi türlü geçmiş olsun diyemedim tatlım... nasılsın ağrın sızın yoktur inşaallah
saol canim iyim sükür atlattik iste. sen neler yapiyorsun, hersey yolundami, egzersisler nasil gidiyorr.
hatirlamiyorum,sanki yillar gecmis gibi
gunaydın kızlaaaaaarrrr nasılsınızzzz akayyyyy cnm kac gundur gıremıyorum ınternete baglantımda sorun vardı gecen gece gıreyım dedım gırdı cok sevındım ama gecmısı okurken tekrar gıttı ınternet sımdı okudum gecmısı bana o sırada yazmıssın hatta ama malesef ınt gıttı okuyamadım zaten tekrar gelmedı umarım yanlıs anlamamıssındır sımdı aklıma geldı gıreyım dedım sorun cozuldu heralde burdayımmmm sımdı gelelım egzersızlerın hesabını vermeye bıraz ugras sonunda ıkı parmak ıkı boguma yakın alaabıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yasasınnnnn senın yaptıklarınıda okudum coooook sevındım hadı hayırlısı bana yaz olurmuuuu ayrıntılı sekıldeee
akayyy canım hoşgeldin ... eeeee anlat bakalım senin ve nehirsakaryanın azmi çok hoşuma gidiyor... bende serçe ve işaret parmağını rahat alabildim... ama ilerisine hiç deneyemedim daha araya hep bişiler girdi(((
oluyor tabi.. Bence olmasıda normal sonuçta orası çok hassas ve p..s için uygun bi yer olduğu için onun dışında bişi girdiği zaman hassas olduğu için yanıyor bence
kastığın için oluyordur canım rahat ol
anladım dayanılmaz bi yanma oluyo bende bi sorun var sandım cünkü mumu sonuna kadar alıyorum kalınlaştıra kalınştıra devam ediyorum ağrıdan cok yanmam var...saol cnm sen hangi aşamdasın
her zaman değil ama bende de oluyor yanma, çünkü alışık değil n'apsın.. çok normal diye düşünüyorum.. Kayganlaştıcıdan da olabilir bence o..
amin canım ALLAH razı olsun... dediğim gibi bi tarla bi düğün bi cenaze falan derken vakit olmuyor... ya teyzemin ölüm yatağında olduyğunu bile bile yapamadım işte... ama eşimde bende kararlıyız yavaş yavaşta olsa pekiştire pekiştire... yada aniden hayırlısı bakalım ... hele bikaçgün geçsinde cenazenin üstünden o zaman hemen deniyecem öbür egzersizleri... bu arada ben dükkandayım... c.teside burdayım sadece pazar yokum... ama tarla vs... başka işler çıkınca dükkanda durmuyorum...canım ya çok merak ettim seni.. yoksa dedim erken mi gittiler tatile.. sonra internette sorun olma ihtimali de geldi aklıma.. neyse ki geldin.. çok ama çokkkkkk sevindim iki parmağı aldığına, zaten iki parmaktan sonra az bişey kalıyor yenmeye güzel ilerliyoruz Allahın izniyle.. bugün eşimle benim için önemli bi gün, diyorum ki bugün gündüz egzersiz yapıp, gece de p...s denemesi yapsam mı aceba? zaten burdan o ıkınmayı falan öğrendikten sonra hiç deneme yapmadık, belki de olur diyorum ama kararsızım.. zaten çok az kaldı memlekete gitmeye, vaktim çok az.. ne diyosun
geçmişi okuyordum canım benim.. Allah rahmet eylesin teyzene.. Geçen gün epey bi girmedin merak etmiştim seni.. kızlara sormuştum. Çok çabuk ilerlemişin canım ya. zaten ilkini yaptınmı inan gerisi daha çabuk oluyor.. Sen bizden de azimlisin ama bi fırsat bulabilsen yakın zamanda başarırız inşallah hep birlikte..
anladım dayanılmaz bi yanma oluyo bende bi sorun var sandım cünkü mumu sonuna kadar alıyorum kalınlaştıra kalınştıra devam ediyorum ağrıdan cok yanmam var...saol cnm sen hangi aşamdasın
inşalah da hatırlamazsın bundan sonra hiç.. hatırlamaman da güzel bence
evet alışık değil haklısınbebek yapı kullanıyorum daha kolay diye..ama bugün u.jeliyle yapıcam bakalım fark edicekmi
kiz simdi sen sitemmi ettin yoksa, iyi anlamdami, hatirlamazsin dedin.
sağol canım iyi olmaya çalışıyorum... şere ve işşaret par. aldım rahatça... sonra araya düğün-tarla- ve bugünde cenaze girdi... bi kaç gün sonra anca deneyebilirim... kafam bunalık şimdi...