- 13 Mayıs 2011
- 1.422
- 5
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #59.341
merhaba bilgemadam çok çok teşekkür ederim yorumun için... aynen dediğin gibi eşime bırakmak istiyorum herşeyi ama sorun olurda moralim bozulursa diye korkuyorum açıkçası... ben aşama aşama sindire sindire gitmek istiyorum ki sorun olmasın diye... tekrar çok teşekkürler... insan birilerinin yardımına okadar muhtaç oluyorki böyle durumlarda... AEOmerhaba yazdıklarınızı okuyordum da aklım sana takıldı bu sorunu hiç yaşamadım çok şükür ki ama yaşayan tanıdıklarım var o yüzden merak edip okudum senin için şunu demeliyimki eşine izin ver sen kendini serbest bırak egzersizi o yapsın sen kkeyfini tadını çıkarmaya bak derim ben bu konuda iş tamamen kendini kasmamaktan geçiyor güzel şeyler düşünmelisin çünkü gerçekten güzel:) eşin hevesliyse sakın hevesini kırma bence sakınn biliyorsunki bu konuda eşiyle arası açılan boşanmaya kadar giden çok insan var her eş seninkisi kadar duyarlı olmayabilir benim diyeceklerim bunlardı sende nerden katıldın deme sakın yardımcı olacağım sormak istediğin bişi olursa memnuniyetle sağlıkla huzurla kkall