Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

merhaba yazdıklarınızı okuyordum da aklım sana takıldı bu sorunu hiç yaşamadım çok şükür ki ama yaşayan tanıdıklarım var o yüzden merak edip okudum senin için şunu demeliyimki eşine izin ver sen kendini serbest bırak egzersizi o yapsın sen kkeyfini tadını çıkarmaya bak derim ben bu konuda iş tamamen kendini kasmamaktan geçiyor güzel şeyler düşünmelisin çünkü gerçekten güzel:) eşin hevesliyse sakın hevesini kırma bence sakınn biliyorsunki bu konuda eşiyle arası açılan boşanmaya kadar giden çok insan var her eş seninkisi kadar duyarlı olmayabilir benim diyeceklerim bunlardı sende nerden katıldın deme sakın yardımcı olacağım sormak istediğin bişi olursa memnuniyetle sağlıkla huzurla kkall
merhaba bilgemadam çok çok teşekkür ederim yorumun için... aynen dediğin gibi eşime bırakmak istiyorum herşeyi ama sorun olurda moralim bozulursa diye korkuyorum açıkçası... ben aşama aşama sindire sindire gitmek istiyorum ki sorun olmasın diye... tekrar çok teşekkürler... insan birilerinin yardımına okadar muhtaç oluyorki böyle durumlarda... AEO

Merhaba arkadaşlar,

Epeydir burayı takip edemiyordum burayı. Bende de vajinismus sorunu var ve ben de ilk olarak kulak çöpüyle başladım ama bir türlü parmak egzersizlerine geçemedim. Sorunumu çözmek için Dr. Saygın Micozkadıoğlundan haftasonu için randevu alsdım. Aranızda daha önce kendisine giden var mı?

Merhaba arkadaşlar,

Epeydir burayı takip edemiyordum burayı. Bende de vajinismus sorunu var ve ben de ilk olarak kulak çöpüyle başladım ama bir türlü parmak egzersizlerine geçemedim. Sorunumu çözmek için Dr. Saygın Micozkadıoğlundan haftasonu için randevu alsdım. Aranızda daha önce kendisine giden var mı?

merhaba ben de doktorsuz başardım bu işi:)) kadınlar kulübü sayesinde:)) doktora gitmeyi çok düşündüm ben de ama ulusoya gitmeyi düşünmüştüm dediğin doktoru ilk kez duyuyorum:)) biraz daha uğraşsan belki başarırsın:))

merhaba ben de doktorsuz başardım bu işi:)) kadınlar kulübü sayesinde:)) doktora gitmeyi çok düşündüm ben de ama ulusoya gitmeyi düşünmüştüm dediğin doktoru ilk kez duyuyorum:)) biraz daha uğraşsan belki başarırsın:))

Adı Dr. Saygın diye geçiyor birçok yerde sadece. 3-4 seansta bu işi çözdüğü belirtilmiş internet sitesinde. Arayıp konuştuğumda istersem bana daha önce tedavi ettiği birka hastasının telefon numarasını verebileceğini ve onlarla görüştürebileceğini de söyledi. Ben Dr. Ulusoy' u da düşündüm ama mesafe uzak ve artık zaman kaybetmek istemiyorum. :KK43:

gunaydın kızlaaaaaarrrr nasılsınızzzz akayyyyy cnm kac gundur gıremıyorum ınternete baglantımda sorun vardı gecen gece gıreyım dedım gırdı cok sevındım ama gecmısı okurken tekrar gıttı ınternet sımdı okudum gecmısı bana o sırada yazmıssın hatta ama malesef ınt gıttı okuyamadım zaten tekrar gelmedı umarım yanlıs anlamamıssındır sımdı aklıma geldı gıreyım dedım sorun cozuldu heralde burdayımmmm:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1: sımdı gelelım egzersızlerın hesabını vermeye :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1: bıraz ugras sonunda ıkı parmak ıkı boguma yakın alaabıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yasasınnnnn senın yaptıklarınıda okudum coooook sevındım hadı hayırlısı bana yaz olurmuuuu ayrıntılı sekıldeee :KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:

maşaAllah arkadaşım, iki parmağı kısa sürede başardın, ben 2 haftadır serçe yüzük ve orta parmaklarla uğraşıp duruyorum, orta parmağı zor sokuyorum şu anda da, 1 cmden sonra zor bir geçit var orayı aşmak çok güç, tek parmakta sen de hissediyor muydun o zor geçidi, kolay yapabilmem için tavsiyelerin var mı?

sağol canım Rabbim kimseye yaşatmasın ölüm acısı diycem ama sırası vakti zamanı gelince herkesin başına geliyor işte... canım ben çok hevsliydim halada hevesliyim ama arada düğün tarla vs... bide cenaze girince istesemde yapamıyorum... içim kıpır kıpır ama kendime kızıyorum bu kadar işlerin arasında onun sırasımı diye... bikaç gün sonra 2.egzersizimi yaparım tatlım... ne önerirsin... eşimde çok hevesli egzersizi kendi yapmak istiyo... aceba denetsemmi serçeden başlasakmı? ne dersin

olabilir canım olmazmı hiççç :) hatta serce parmagının hemen ardından p..is deneyebilirsiniz biraz rahatlamıs olabilirsin... hadi hayırlısı aşacaksınız inşallah.....

Kizlar su dr. Ulusoya gidip de basaran arkadasin dedigi sayfada bizim hakkimizda hic iyi yorumlar yapilmiyor. Dr. A karsiyiz gibi bahsediliyor. Ben konuyla ilgili bir kac gereken biseyler yazdim. Sizden ricam bundan sonra dr. Gittim yendin falan denildiginde tebrik edin gecin. Zaten yenmis oldugu icin bir yardimimiz dokunmaz bundan sonra. Oncelerden de ayni seyler yasandi.yeni okuyan insankar olabilir bu yuzden bizim hakkimizda kotu dusunmeleri iyi olmaz.
Burda kapansin konu. Sadece dedigim ricami yaparsaniz bundan sonra sevinirim.

halbuki ben cevap yazmıştım ona doktorla yendim doktora karsı degilim diye :)) kendi anlamak istedikleri yerden anlıyorlar galiba.. merak ettim bir bakayım sayfaya :)

günaydın arkadaşlar:85:

günaydın canım başınız sağolsun topragı bol olsun teyzenin.. nasılsın?

özüm sevcihan nerelerdesiniz yaaa bugün canım çok sıkıkınnnnn

ben burdayım şimdilik canım özüm pek giremiyor bu aralar.. ne oldu neden sıkkınsın

herkese merhabalaaaar selamlar kızlar

sizlere güzel bi haberle gelmiş bulunuyorummm
sanırım başardım :)
sanırım diyorum çünkü kanama olmadı ama hep söylediğim o takıldığım yeri geçtik vee hep dediğiniz gibi içerisi nin devamı varmış yine kasılmalarım oluyor ama galiba alışkanlık meselesi bi süre sonra da oda geçer diye düşünüyorum kendinizi rahat bırakmaya çalışın öyle böyle derken zaman akıp gidiyor
uzun zamandır giremiyordum bankada çalışıyorum ve terfimle ilgili önemli bi sınavım var ona hazırlanıyordum ardından yaz tatili girdi araya ihmal ettim sizleri
hepinize herkese sonsuz teşekkürü borç bilirim yardımcı olan herkes hakkını helal etsin
ben parmak yapamamıştım hiç hatırlarsanız eşiminde desteğiyle şükür oldu bu iş .. diğer herkese yardımcı olmak için yine fırsat oldukça burada olucam ..

sanırım diyorum çünkü kanama olmadı ama hep söylediğim o takıldığım yeri geçtik vee hep dediğiniz gibi içerisi nin devamı varmış yine kasılmalarım oluyor ama galiba alışkanlık meselesi bi süre sonra da oda geçer diye düşünüyorum kendinizi rahat bırakmaya çalışın öyle böyle derken zaman akıp gidiyor
uzun zamandır giremiyordum bankada çalışıyorum ve terfimle ilgili önemli bi sınavım var ona hazırlanıyordum ardından yaz tatili girdi araya ihmal ettim sizleri
hepinize herkese sonsuz teşekkürü borç bilirim yardımcı olan herkes hakkını helal etsin
ben parmak yapamamıştım hiç hatırlarsanız eşiminde desteğiyle şükür oldu bu iş .. diğer herkese yardımcı olmak için yine fırsat oldukça burada olucam ..

tebrikler hadi hayırlı olsun bakalım :)))
olmuştur o kanamaya takılma kanama oılcak diye bi kaide yok olmayabilirde..herşey kendini rahat bırakmayla düşünmemeyle alakalı zaten... darısı diğer kısların basına olsun diyelimmm

:KK54::KK54::KK54:canımmm tebrik ederim cok sevindim yeni gelinimiz sensin :) benimde kanamam olmadı doktor esnek oldugunu ve zamanla kanamasız acılacagını söyledi... takılma ben cok takıldım....

hayırdır canım.. özümün kayınvalidesi vardı sanırım o yüzden giremiyor olabilir.... umre hazırlıkları felan giremiyordur....[/QUy ya bu aralar hiç bişeyyolunda değil sinirlerim bozuk zaten bu vajide yedi bitdir beni geçen gece penis deneyim dedik etten duvar sanki hiç açmadım bile bacaklarımı sımsıkı herşey çok kötü işimle ilgili problemler var annemi özlemişim bi yandan mızmızlanıyorum işte ama çok sıkılıyor cnm aranızda istanbul avrupa yakasında oturan varmıı???

hayırdır canım.. özümün kayınvalidesi vardı sanırım o yüzden giremiyor olabilir.... umre hazırlıkları felan giremiyordur....[/QUy ya bu aralar hiç bişeyyolunda değil sinirlerim bozuk zaten bu vajide yedi bitdir beni geçen gece penis deneyim dedik etten duvar sanki hiç açmadım bile bacaklarımı sımsıkı herşey çok kötü işimle ilgili problemler var annemi özlemişim bi yandan mızmızlanıyorum işte ama çok sıkılıyor cnm aranızda istanbul avrupa yakasında oturan varmıı???

ahh be kuzum dünya dertleri insanları herseyden sogutuyor sabret allahtan kuvvet iste ben denizlideyim istanbulda olsam senle güzel bi kahve içer dertleşirdik :):80::80::80::80::80::80:

yaslandımmmmmmmmmm hoşgeldin canım.... kaç gündür bi girip çıkıyom sana bi türlü geçmiş olsun diyemedim tatlım... nasılsın ağrın sızın yoktur inşaallah

akayyy canım hoşgeldin ... eeeee anlat bakalım senin ve nehirsakaryanın azmi çok hoşuma gidiyor... bende serçe ve işaret parmağını rahat alabildim... ama ilerisine hiç deneyemedim daha araya hep bişiler girdi:KK43:(((

X