- 10 Haziran 2011
- 1.430
- 912
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #59.381
evet alışık değil haklısınbebek yapı kullanıyorum daha kolay diye..ama bugün u.jeliyle yapıcam bakalım fark edicekmi
birçok kişi bebekyağı ile egzersiz yapıyor ama, içeriğinde parfüm var onun. ben içindekiler (ingredients) kısmını çok okurum, dalinin bebe yağını almıştım, parfüm içeriyor.. kayganlaştırıcıyı da açıldıktan 6ay geçtikten sonra kullanmamak gerekiyor, ben kullanmıştım ondan oldu diye düşünüyorum, şimdi yeni kayganlaştırıcı aldım. lubricant jel. ama fikrimi söyleyemicem daha kullanmadım çünkü. ama üzerinde organizma tarafından emilmediği, su bazlı olduğu, parfüm içermediği falan yazıyor..
amin canım ALLAH razı olsun... dediğim gibi bi tarla bi düğün bi cenaze falan derken vakit olmuyor... ya teyzemin ölüm yatağında olduyğunu bile bile yapamadım işte... ama eşimde bende kararlıyız yavaş yavaşta olsa pekiştire pekiştire... yada aniden hayırlısı bakalım ... hele bikaçgün geçsinde cenazenin üstünden o zaman hemen deniyecem öbür egzersizleri... bu arada ben dükkandayım... c.teside burdayım sadece pazar yokum... ama tarla vs... başka işler çıkınca dükkanda durmuyorum...
haklısın canım, o durumda da nasıl yapacaksın. kararlıysan yaparsın inşallah.. aykurt canım bana nazlı demişti, sana tavsiyem ince uzun bi aparat da sok bu arada. kalem falan gibi. ben diş fırçası almıştım, içerisinin uzunluğunu görünce daha cesaretli oluyosun.. hem de nerdeyse hiç hissetmiyosun bile, kalın olmadığı için kayıp gidiyor.