Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kizlar su dr. Ulusoya gidip de basaran arkadasin dedigi sayfada bizim hakkimizda hic iyi yorumlar yapilmiyor. Dr. A karsiyiz gibi bahsediliyor. Ben konuyla ilgili bir kac gereken biseyler yazdim. Sizden ricam bundan sonra dr. Gittim yendin falan denildiginde tebrik edin gecin. Zaten yenmis oldugu icin bir yardimimiz dokunmaz bundan sonra. Oncelerden de ayni seyler yasandi.yeni okuyan insankar olabilir bu yuzden bizim hakkimizda kotu dusunmeleri iyi olmaz.
Burda kapansin konu. Sadece dedigim ricami yaparsaniz bundan sonra sevinirim.

aslında mantıgım almıyor mum yada baska bişiyi.. Onlar oluyosa p.s nasıl olmaz diyorum? ben mesela parmak esin olunca sorun yok :) kendim yeltemedim bile zaten..baska seyler deneyene kadar onu denerim diyorum olmazzmıki illa egzersiz sart mı ?

beynin aklin gözün bunun imkansiz olmadigini ve aci olmadigini anlamasi ve görmesi icin, kendine güvenin tam olmasi korkularinin ne kadar yersiz oldugunu ögrenmek icin, basta kendin yapabilmelisinki kendini korkusuz, güvenle esine teslim edebilesin,önce sen yasamalisin bazi seyleri egzersizle, her anlamda 1.-sürecten gecmen icin. benim cikmam gerekiyor esim gelicek bu, arada ben yenenlerdenim: baska 1.zaman tabi istersen daha ayrintili 1.sekilde sana yardimci olmak isterim, ister burdan ister, özelden, sen kendini nasil rahat hissedeceksen. kendine iyi bak, unutma basta azim, kendine güven ben yapicam allahin izniyle basaricam de hep bunu tekrarla , 1.baslasan biraz ilerlesen, hirs yapicaksin sen kendin egzersislerin pesinde kosucaksin, biranönce, hedefe ulasmak icin.

günaydın kızlar... napıonuz bakim ilerleme varmı? :KK68::KK68:

günaydın tatlım... ben perşembe ilk egzersizimi başarıyla yaptığımı düşünüyorum... ilk serçe parmağı rahatça aldım sonrada hemen ardından işaret parmağımı aldım... sevinçliyim bunun için... sonra size sorcaktım eş parmağımı yoksa kendi parmağıma devammı edeyim diye... tarlaya gittik... düğün vardı derken teyzem çok ağırlaştı... hastanedeymiş beyin ölümü gerçekmleşmiş p.tesi ona gittik... salı evdeydim bizimkilere yemek vs... hazırlarım diye onlar gitmişti hastaneye... ve bugünde ALLAH rahmet eylesin verdi canını teyzem... ama Rabbim bilir çok acı çekişyordu ALLAH kurtardı diyoruz ne yapalım... ben şimdi dükkandayım belki öğleye giderim belkide akşama giderim artık cenazeye... içinizi bunaltmak istemem arkadaşlar... hele bi bu cenazeden kafamız dağılsın hemen başlıycam egzersizlerin 2.ci aşamasına... sen nasılsın tatlım?

1kac gündür senin gelmeni bekledim seni canli canli tebrik etmek istedim, ama olsun.seni candan tebrik ederim
rabbim 1daha yasatmasin
:KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64: :nazar: :KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64:

YENI GELINIMIZ ONLYSEA
insallah bundan sonra hersey gönlünce olsun:KK16::KK16:

canımsınnn çok teşekkür ederim, umarım birdaha sıkıntı yaşamayız, çok şükür...
ama desteğinizi asla atlayamam. teşekkürler gönüldenEn Büyük KK

günaydın herkese..ben bişey sormak istiyorum egzersiz esnasında ağrım olmuyo ama yanma cok oluyo sizce neden yada sizlerdede oldumu
gecicekmi yoksa bi problemmi var..

günaydın tatlım... ben perşembe ilk egzersizimi başarıyla yaptığımı düşünüyorum... ilk serçe parmağı rahatça aldım sonrada hemen ardından işaret parmağımı aldım... sevinçliyim bunun için... sonra size sorcaktım eş parmağımı yoksa kendi parmağıma devammı edeyim diye... tarlaya gittik... düğün vardı derken teyzem çok ağırlaştı... hastanedeymiş beyin ölümü gerçekmleşmiş p.tesi ona gittik... salı evdeydim bizimkilere yemek vs... hazırlarım diye onlar gitmişti hastaneye... ve bugünde ALLAH rahmet eylesin verdi canını teyzem... ama Rabbim bilir çok acı çekişyordu ALLAH kurtardı diyoruz ne yapalım... ben şimdi dükkandayım belki öğleye giderim belkide akşama giderim artık cenazeye... içinizi bunaltmak istemem arkadaşlar... hele bi bu cenazeden kafamız dağılsın hemen başlıycam egzersizlerin 2.ci aşamasına... sen nasılsın tatlım?

:KK70::KK70:allah rahmet eylesin canım... bende iyiyim işte ne olsun alısmaya calısıyoruz.... sizlerden gelen güzel haberlerle daha iyi olucaz inş.:87::87:

başınız sağolsun canım, allah kalanlara sabır versin

:KK70::KK70:allah rahmet eylesin canım... bende iyiyim işte ne olsun alısmaya calısıyoruz.... sizlerden gelen güzel haberlerle daha iyi olucaz inş.:87::87:

sağol canım Rabbim kimseye yaşatmasın ölüm acısı diycem ama sırası vakti zamanı gelince herkesin başına geliyor işte... canım ben çok hevsliydim halada hevesliyim ama arada düğün tarla vs... bide cenaze girince istesemde yapamıyorum... içim kıpır kıpır ama kendime kızıyorum bu kadar işlerin arasında onun sırasımı diye... bikaç gün sonra 2.egzersizimi yaparım tatlım... ne önerirsin... eşimde çok hevesli egzersizi kendi yapmak istiyo... aceba denetsemmi serçeden başlasakmı? ne dersin

merhaba yazdıklarınızı okuyordum da aklım sana takıldı bu sorunu hiç yaşamadım çok şükür ki ama yaşayan tanıdıklarım var o yüzden merak edip okudum senin için şunu demeliyimki eşine izin ver sen kendini serbest bırak egzersizi o yapsın sen kkeyfini tadını çıkarmaya bak derim ben bu konuda iş tamamen kendini kasmamaktan geçiyor güzel şeyler düşünmelisin çünkü gerçekten güzel:) eşin hevesliyse sakın hevesini kırma bence sakınn biliyorsunki bu konuda eşiyle arası açılan boşanmaya kadar giden çok insan var her eş seninkisi kadar duyarlı olmayabilir benim diyeceklerim bunlardı sende nerden katıldın deme sakın yardımcı olacağım sormak istediğin bişi olursa memnuniyetle sağlıkla huzurla kkall
sağol canım Rabbim kimseye yaşatmasın ölüm acısı diycem ama sırası vakti zamanı gelince herkesin başına geliyor işte... canım ben çok hevsliydim halada hevesliyim ama arada düğün tarla vs... bide cenaze girince istesemde yapamıyorum... içim kıpır kıpır ama kendime kızıyorum bu kadar işlerin arasında onun sırasımı diye... bikaç gün sonra 2.egzersizimi yaparım tatlım... ne önerirsin... eşimde çok hevesli egzersizi kendi yapmak istiyo... aceba denetsemmi serçeden başlasakmı? ne dersin

gunaydın kızlaaaaaarrrr nasılsınızzzz akayyyyy cnm kac gundur gıremıyorum ınternete baglantımda sorun vardı gecen gece gıreyım dedım gırdı cok sevındım ama gecmısı okurken tekrar gıttı ınternet sımdı okudum gecmısı bana o sırada yazmıssın hatta ama malesef ınt gıttı okuyamadım zaten tekrar gelmedı umarım yanlıs anlamamıssındır sımdı aklıma geldı gıreyım dedım sorun cozuldu heralde burdayımmmm:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1: sımdı gelelım egzersızlerın hesabını vermeye :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1: bıraz ugras sonunda ıkı parmak ıkı boguma yakın alaabıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yasasınnnnn senın yaptıklarınıda okudum coooook sevındım hadı hayırlısı bana yaz olurmuuuu ayrıntılı sekıldeee :KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:

X