Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

amin canım kimseye vermesin böylesini cok zor.. sen ona celebre yi söyledin mi :)) çaba neymiş görsün :)

mecburi bi durummuş bence.. sende biraz sabret o gidince istedğini gibi dolaşabilirsin aileer bu günler için var birbirimiz için gerekirse fedakarlık yapmalıyız yoksa o zaman aile olamayz... şimdiki gençler kendimde dahil çok aceleci ve tahammülsüz oluyoruz halbuki bak kaynın da eve geç geliyor sizi sıkmak istemiyor ama işte insanoğlu.. yanlış anlama seni eleştirmiyorum senin yerinde kim olsa kendimde dahil aynı şeyleri düşünürdük ama aslında biraz relax olmak gerekir.

ama mecburi ve gecici bir durummuş baksana... evlilikte bazen gördüğün şeyi görmezden, duydugun şeyi duymazdan geliceksin.. yoksa evlilik çekilmez olur.. anlayışlıymış da sonucta hödük gibi her an evde oturan bir tipte olabilirdi.. bence azcık sabır et kendi evine gecicek nasılsa... kııss bide abartma evde cıplak dolaşıp napcan.. töbe töbee yarabbiiiiiiii :))

yok canım söylemedim benim egzersiz yaptığımı bilmiyor genelde lavabo da yapıyorum ruhu bile duymuyor

yavru kuşşş bu ikinizide ilgilendiriyo ama tek başına yüklenme derim... ben serce parmagımla dokundugumda bile art arda aramıştım eşimi o da bişi var sanmışş.. dedim böle böleee.. o da nasıl sevinmiştii... sende söyle onun içinde cok iyi olur... sevinir ikiniz için, umutsuzluga kapılmaz sana da yardımcı olur destek olur.. söyle bence.. özelliklede celebreyi söyle derim... :))) sen bu işi cok kısa zamanda basaracak olanlardansın..

katılıyorum en azından çabalıyor köstek olmıyım bari der hani aranız düzelir o seni çabalamıyor diye düşünüyor ben kızıyorum böyle oldugunda yahu bunu birlikte aşmanız gerek hadi ara şimdi ben egzersiz yapıyorum ne zmandır celebreyi felan söyle ikimiz için ugrasıyorum felan de ayrılmak istiyorsa hala cevap verme bırak kendi kendine düşünsün...... erkeklerin çoğuna odun kokuları yakısır neden biliyormusun kalpleri kerestedir... anlamaları için zaman ver ama çabaladıgını görsün ve utansın bence...

mukix ne güzel özetlemişsin... şu anda hayatta aramam o kadar kızgınımki ona ilk defa bana böyle şeyler söyledi hazmetmem zaman alır belki de almaz bilemiyorum şimdi... ama şunu biliyorumki üstümüzde çok nazar var gerçekten o kadar göz varki evlendiğimiz günden beri bizi yanlız bırakmıyorlar allahtan ikimiz de bunun farkında olduğumuz için en büyük kavgamız on dakka sonra bitiyodu barışıyorduk hemen ama bu farklı yaa biraz zamana ihtiyacım var

herkese günaydın nasılsınız?

dertliyiz annem gel hoşgeldin... :)))

çok haklısın... söylemeliiiiiiiiiiiiiiiii

hoşbulduk...bende sizdenimm dertliyim...buraya 2 ay önce geldimm cok yardımcı oldular bana sonra calıştım yer taşınınca bi süre internetim olmadı..şimdi yine geldim...

işte şekerim evlilik burda başlıyor bitanem inan gecen aksam bende çıldırdım ama yapcak bşi yok biri alttan almalı asıl şimdi kızgınlıkla derdini anlat bence ben çekiyorum sanki bilerekmi yapıyorum de gerekirse agla celebreyi anlat kimin için ugrasıyorum ben seni sevmesem bu acıyı cekmezdim evlenmezdim de bence şimdi anlat bagıra cagıra gerekirse mesajla ama isyan biçiminde bunu haketmedim senin olmak seni mutlu etmek için acı cekiyorum felan demelisin onlar bizim psikolojmizi anlayamaz anlatmayıncada anlamıyorlar.. allahım yarabbim yawww düşünsene birseyi gözüne soksan anlamazlar illlaki anlatacaksın...
kadınlar neden cok konusur çünkü erkeklere bir seyi en az 2kere anlatır...........

ne durumdasın pekiii.. yeni evli misin?

şöle özteliyeyim 13 aylık evliyim..ilk gecemde p...bi kaç santim içime geldinden kırmızı oldu ama acı olunca bidaha denemedim sonra burayı buldum burda okuduklarımla egz.başladım 2 parmağın tamamından sonra bakkal mumuna gectim...sonra pamuk ve strc.yanma olduğu halde sonuna kadar aldım..şuandada bu aşamadayım

evlilik çok zor gerçekten insanda onur gurur bırakmıyor. ben çok gururluyum hayatta arayamam ama akşam konuşmayı düşünüyorum

ama evlilik bu kolay değil canım... cok fazla gurur yapma artık hayatı paylaşıyorsunuz sevgili değilsiniz.. akşam kapıda güler yüzle karsıla, hadi onuda yapamıyosan mutlaka akşam sakin sakin konuş.. senin haberin yok ben egzersizlere başladım.. ikimiz için ugrasıyorum de.. yaptıklarını anlat onunda hoşuna gidecektir çabaladıgını görücektir... kolay kurulmuyor yuvalar ama yıkması cok basit peki ya sonrası??? bunların hepsini düşünerek hareket etmemiz gerek tatlımmm :)

ne güzel canım.. bayagı ilerletmişsin o yanmalar ilk etapta hep oluyo ilişkide de olabiliyo ama sonradan geciyo alışınca.. inş p...s denemesinde de yaparsın tamamını.. gerci ilk almışssın o acı ilk başta oluyo dedigim gibi... alışınca geciyo canım..

evet biraz gayretle yaptım bütün bunları...şimdi mumu kalınlaştıra kalınlaştıra egz.devam edicemm..ama burda sizlerle konuşmak beni rahatlatıyoo..inş yenicem bunu cok istiyorum..anladım kadarıyla siz bu beladan kurtuldunuz

ewet canım vaji yardımlaşma derneği sayesinde aşanlardan biriyim ben.... sendeki ilerleme harika bence yakın zamanda güzel haberlerle geleceksin.......

gayret olmadan olmuyor zaten bu iş canım devam et.. bende yendim ama burda değil egzersizden korktum hep doktora gittim o da egzersiz verdi mecbur yaptım.. sonra buraya takıldım yeni gelenlere bende bişeyler yapabilmeleri için yardımcı olmaya calışıyorum işte...

ewet canım vaji yardımlaşma derneği sayesinde aşanlardan biriyim ben.... sendeki ilerleme harika bence yakın zamanda güzel haberlerle geleceksin.......

cok sevindim senin adına allah başka dert vermesin..benim tek korkum şu vajı girişinde böle yuvalak bişey var oo biraz acıyoo..onun ne oldunu cözemedim..egz.yaptıkca gecicekmi..yada sizdede oldumu hiç..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…