Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bilmiyorum biizim sonumuz ne olacak fazla sevgiden boşanan tek çift biz olacaz herhalde.. dün o kadar sinirliydiki o sinir anında söyledi belki o sözleri ama benim kalbimde derin bi yara açtı ... Rabbim yardımcımız olsun

arkadaşlar hepinize hayırlı günler ben bugün yokum thejust tatlım seninde sorunu okuyamadım ama kafana takma ölümden başka herşeyin çaresi vardır... biz şuanda teyzemin ölümünü bekliyoruz okadar zor bişeyki sakın ama sakın kafana takma emi... ayrıca her şer de bir hayır vardır bunu unutma sakın tatlım sabır sabır sabır...

canım üzülme herşey geçer eşinde sinirlenmniş olabilir sakin ol kendini yıpratma evlilik bu mutlaka oda pişman olmuştur bende seninle aynı durumdayım ama tek şansımız eşlerimizin bizi seviyor olması

thejust tatlım okudum şimdi de... bencede seninkisi tamamen sevgiden... birazcık sabret gönlünü etmeye çalış bir bakış bile neleri değiştirir tatlım... ALLAHıma emanet olun...

Son düzenleme:

olmaz kız öyle şey sinirden söylemiştir.. o da streslidir.. bu vajii cok berbat bişey çiftler cok şeyler yaşıyor.. düzelir canım merak etme sen..

allah sabır versinnn tatlımm..

canım benim allah razı olsun insan burda anlatınca ve anlattığının anlayan dostlar görünce çok rahatlıyor..Allah sizinde yardımcınız olsun teyzenin de hakkında hayırlısı olsun

thejust tatlım okudum şimdi de... bencede seninkisi tamamen sevgiden... birazcık sabret gönlünü etmeye çalış bir bakış bile neleri değiştirir tatlım... ALLAHıma emanet olun...

olmaz kız öyle şey sinirden söylemiştir.. o da streslidir.. bu vajii cok berbat bişey çiftler cok şeyler yaşıyor.. düzelir canım merak etme sen..

allah sabır versinnn tatlımm..

sinirle söyledğini biliyorum ama o kadar kırıldımki o anda adliye açık olsa gidip dilekçemi vercektim. İmtihan dünyasında yaşıyoruz

sinirle söyledğini biliyorum ama o kadar kırıldımki o anda adliye açık olsa gidip dilekçemi vercektim. İmtihan dünyasında yaşıyoruz

haklısın imtihan dünyası canım.. o sinirle söyledi sen sinirle hareket edeceksin olmaz öyle.. sinirlenince birniz orayı terk edip gidiceksiniz.. şimdi ikinizde cok zor bi dönemden geçiyosunuz... ayy yaşadıklarımı hatırladım cok kötü oldum.. bizde neler yasadık.. eşim bana cok destekti vaji konusnda ama artık ben cıldırma noktasına gelmiştim ne dese batıyodu.. evi dagıtıyordum kac kere sinir krizleri gecirdim.. bütün apartman bizi dinliyodu düşün daha bi kaç aylık evliyiz.. Allah ım bi daha yaşatmasın o günleri.. sizde düzelin inşallah tez zamanda

sevcihan sen de zor dönemlerden geçmişsin ama bak bgün herşey yolunda dahada yolunda olur inşalalh.. rabbim gönlüne göre versin. vajiyi yendikten sonra sana karşı davranışlar ıdeğiştmi eşim bana diyoki bu vajiyi bi yenelim bak o zaman göreceksin esas evlilğii herşey çok daha güzel olacak flan...

bizim konu biraz daha farklı canım daha çok yeni evliyiz biliyorsunuz, ama kardeşi 10 gündür bizde kalıyor, aralıklı günlerle, bende sıkıldım bu durumdan, ama bişi desem daha kötü olucak.

çok zor dönemlerdi canım.. ya şöyle bişey var benim eşim bana hiç kötü davranmadı ben depresyona girdim.. o çok sabırlıdır hep Allaha sıgınır.. isterse ömür boyu olmasın bu iş umrumda değil senin sağlıgın gidiyo derdi bana.. o yuzden olduktan sonra sarıldık aglaştık biz.. bana karşı bi davranış değişkliği olmaadı canım aynen devam etti.. ben düzeldim herşey dinginleşti rayına girdi.. eşin sana esas evliligi görceksin dedigi sana karşı daha iyi davranıcam demek degil bence canım.. herşeyin yoluna gireceginden bahsetmiştir... çünkü yeniden evlenmiş gibi oluyosun... ben o gelmeden romantik yemek masaları hazırlamaya basladım kendine daha bi özen gösteriyosun falan.. ne biliyim ya tamamen psikolojiyle ilgili insan yeniden dogmuş gibi oluyor...

bizim konu biraz daha farklı canım daha çok yeni evliyiz biliyorsunuz, ama kardeşi 10 gündür bizde kalıyor, aralıklı günlerle, bende sıkıldım bu durumdan, ama bişi desem daha kötü olucak.

rahatsızlığını dile getir bence.. yeni evlilerin evinde cok cok mecburi bi durum yoksa tabi uygunsuz bi durum

O kötü günler Allahtan geride kalmış senin için... rabbim daha da böyle dert vermesin... eşim bana şu konuda kızıyor yeterince çaba göstermiyormuşum ve hiç umurumda değilmiş hiç takmıyorsun diyo halbuki içimde ne fırtınalar kopuyo ama ona da çok hak veriyorum çoğu konuda haklı ama işte nefis şeytan... dolduruo

yeni evliyseniz kardeşi neden sizde kalıyor mecburi bi durum mu var?

biraz mecburi ve denk geldi eşimin ailesi şehir dışında, kardeşine de ev alındı bize yakın ama 2 ay sonra teslim olucak ev,
kardeşide askerden yeni geldi daha önce iş için görüştüğü yerle görüşüyor o yüzden de şehir dışından gidip gelemediği için nerdeyse 10 gündür bizde kalıyor. ama çok iyi çocuk bizi rahatsız etmemek için bizle bile yemek yemiyor ewe geç geliyor vs çok anlayışlı ama bizde yeni evliyiz, ben bazen çıplak dolaşmak istiyorum ewde ama işte ole kızlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…