- 28 Mayıs 2010
- 238
- 0
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #59.201
aslındadışardan bakınca hiç sorun yok biz çok severek evlendik ama bu vaji hayatımı kararttı bütün sebep bu vaji. dün eşim artık beni çekemeyeceğini söyledi bu nasıl bi evlliliktir ben anlamıyorum ben artık devam etmek istemiyorum hayatıma bakmak istiyorum bu böyle yürümez dedi sen de kendi hayatına bak boşanacağım ama davayı sen aç dedi sonucta senin yüzünden oluyor o sorumluluğu da sen alacaksın dedi
bilmiyorum biizim sonumuz ne olacak fazla sevgiden boşanan tek çift biz olacaz herhalde.. dün o kadar sinirliydiki o sinir anında söyledi belki o sözleri ama benim kalbimde derin bi yara açtı ... Rabbim yardımcımız olsun
arkadaşlar hepinize hayırlı günler ben bugün yokum thejust tatlım seninde sorunu okuyamadım ama kafana takma ölümden başka herşeyin çaresi vardır... biz şuanda teyzemin ölümünü bekliyoruz okadar zor bişeyki sakın ama sakın kafana takma emi... ayrıca her şer de bir hayır vardır bunu unutma sakın tatlım sabır sabır sabır...
arkadaşlar hepinize hayırlı günler ben bugün yokum thejust tatlım seninde sorunu okuyamadım ama kafana takma ölümden başka herşeyin çaresi vardır... biz şuanda teyzemin ölümünü bekliyoruz okadar zor bişeyki sakın ama sakın kafana takma emi... ayrıca her şer de bir hayır vardır bunu unutma sakın tatlım sabır sabır sabır...
olmaz kız öyle şey sinirden söylemiştir.. o da streslidir.. bu vajii cok berbat bişey çiftler cok şeyler yaşıyor.. düzelir canım merak etme sen..
allah sabır versinnn tatlımm..
sinirle söyledğini biliyorum ama o kadar kırıldımki o anda adliye açık olsa gidip dilekçemi vercektim. İmtihan dünyasında yaşıyoruz
günaydın canım.. yaaaa neden bugün herkesin morali bozukkk((
bi silkelenelim bi kendimize gelelim bence noluyo yaaaaaaaa.. sinirler gerginnnn
bizim konu biraz daha farklı canım daha çok yeni evliyiz biliyorsunuz, ama kardeşi 10 gündür bizde kalıyor, aralıklı günlerle, bende sıkıldım bu durumdan, ama bişi desem daha kötü olucak.
sevcihan sen de zor dönemlerden geçmişsin ama bak bgün herşey yolunda dahada yolunda olur inşalalh.. rabbim gönlüne göre versin. vajiyi yendikten sonra sana karşı davranışlar ıdeğiştmi eşim bana diyoki bu vajiyi bi yenelim bak o zaman göreceksin esas evlilğii herşey çok daha güzel olacak flan...
bizim konu biraz daha farklı canım daha çok yeni evliyiz biliyorsunuz, ama kardeşi 10 gündür bizde kalıyor, aralıklı günlerle, bende sıkıldım bu durumdan, ama bişi desem daha kötü olucak.
çok zor dönemlerdi canım.. ya şöyle bişey var benim eşim bana hiç kötü davranmadı ben depresyona girdim.. o çok sabırlıdır hep Allaha sıgınır.. isterse ömür boyu olmasın bu iş umrumda değil senin sağlıgın gidiyo derdi bana.. o yuzden olduktan sonra sarıldık aglaştık biz.. bana karşı bi davranış değişkliği olmaadı canım aynen devam etti.. ben düzeldim herşey dinginleşti rayına girdi.. eşin sana esas evliligi görceksin dedigi sana karşı daha iyi davranıcam demek degil bence canım.. herşeyin yoluna gireceginden bahsetmiştir... çünkü yeniden evlenmiş gibi oluyosun... ben o gelmeden romantik yemek masaları hazırlamaya basladım kendine daha bi özen gösteriyosun falan.. ne biliyim ya tamamen psikolojiyle ilgili insan yeniden dogmuş gibi oluyor...
yeni evliyseniz kardeşi neden sizde kalıyor mecburi bi durum mu var?