Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

evet bende daha iyi anlıyorum annemii... daha cok öpüpp kucaklıyorummmmm bol bollllll.. temizligim yemegim hep annemin eline bakıyoo.. kurban olurum kıss onaa benn

ne guzel ne sanslısın ben aılemden uzaktayım yaz tatılındeyım ama gıdemıyorum 3 ay dolmadan yolculuk yapmak ıstemıyoruz bebıs ıcın. bakalım oructa ınsallah gıdecegız memlekete bende kendımı onların elıne bırakcam, sımdı mecbur yemegı yapıyorum yazık esım hepsını yapamıyor bende bulantı olunca baska odaya dolasıp gelıyorum Allahtan cok sıddetlı degıl sabahları daha yogun oluyor

merhaba canim bugun cok fenaydi gene bulanti tuttu.ama simdi daha iyiyim.bebis de iyi ama bir tekmelese artik merak ediyorum yaaaa

ben söyliyimm 1-2 haftaya hafif hafif hissedeceksinn.. cok harika bişeyyy ya :)

hadi hadi bakalim hayirlisi, insallah hayirli haberlerle gelirsin, bakalim prensmi, prensezmi geliyor.

inşallah canım.. sağlıklı oldugunu duyayımda zaten ya kız ya erkek artık :)) heyecan basıyoo nedense düşündükce

evet iyiki evi yakın tutmuşuz eşimin zaten yakını yok burda, annemler elimiz ayagımız.. ramazanda bize annemlerde kalıcaz.. Allahtan hayırlısı artık bakalım.. ay inşallah bulantıların artmaz, tuzlu cubuk kraker falan ye sabahları kalkmadan yataktan anlıkta olsa işe yarayabiliyor..

şekerciklerim ben cıkıyorum bu arada.. kocişim geldii yemek yiyicizzzz :))) yuppiiiiiiii.. haydi hayırlı geceler sizlere... kendinize cici bakın...

kızlar moralim çok bozuk.. kendime güvenim geldiğinden beri yani bu sefer olucak acimak diye kendimi inandırdığımdan beri hiç deneyemedik çünkü hep kavgayla gürültüyle gecti... hatta boşanmayı bile düşünüyorum ama nasıl...

günaydın arkadaşlarrrrrrrrrrrr... hiç keyfim yok ama sizi arkadaşlarım olarak görüyorum ve sizinle muhabbet etmek beni rahatlatıyor ALLAH razı olsun hepinizden

aaaa çok üzüldüm ama nedennnn... çok büyük bi sorun mu varr ((

aslındadışardan bakınca hiç sorun yok biz çok severek evlendik ama bu vaji hayatımı kararttı bütün sebep bu vaji. dün eşim artık beni çekemeyeceğini söyledi bu nasıl bi evlliliktir ben anlamıyorum ben artık devam etmek istemiyorum hayatıma bakmak istiyorum bu böyle yürümez dedi sen de kendi hayatına bak boşanacağım ama davayı sen aç dedi sonucta senin yüzünden oluyor o sorumluluğu da sen alacaksın dedi

inanamıyorum ya.. bu nasıl bişeydir.. severek evlen sadece o iş olamıyor diye boşanmak iste.. anlam veremiyorum böyle olanlara.. ne diyecegimi bilemiyorum canım.. senden cok ümitliydik yaa iyi haber beklerken nasıl döndün.. ( umarım düzelir canım yaaa

valla bende kendimden çok ümitliydim ama cuma gününden beri aramız bozuk sadece o iş değil yani diyoki ben sana dokunamıyorum bile yanına gelince sen kaçıyorsun beni sevmiyorsun dokunmak istesem bağırıyorsun diyor. halbuki ben çok seviyorum onu mesela işten geliyorum daha üstümü değiştirmeden elimi yüzümü yıkamadan gelior sarılıp öpmeye çalışıyor bende tamam hayatım üstümü değiştirip gelicem diyorum sonra kavga kıyamet.... bütün sorun bu aslında dışardan bakınca çcok komik gibi geliyor ama yaşayan bilir ancak...halbuki kendiside işten geldiğinde dur bi üstümü değişeyim gelyiorum der ben karışmam tamam derim. içim karardı yaaaa

hımmm anladım canım... aslında hepsi sevgiden.. şu anlattıklarına göre.. kız kirli paslı sarılın birbirinize nolcak.. onunda psikolojisi demekki iyice etkilenmiş vaji var birde sen öyle yapınca alınıyo falan demekki.. allah başka büyük sorunlar vermesin.. çözülür aşılır tatlım bunlar.. karartma sen içinii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…