Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

banada yardım edın ne olur cok zor durumdayım ne yapacağımı bilmıyorum bende
vajınısmus hastasıyım ve 8 yıllık evliyim benımde elimden tutarmısınız.tesekkürler

Sen yeterki yardim iste canim bizler bu yuzden burdayiz zaten. Zaten yazdin ya simdi zaten buraya pesini birakmak yokkkkk. Canim bende 4,5yillik evliydim cozdugumde sende yapacaksin inan buna.
Anlat simdi biraz yasadiklarini ona gore bir yol cizelim.

banada yardım edın ne olur cok zor durumdayım ne yapacağımı bilmıyorum bende
vajınısmus hastasıyım ve 8 yıllık evliyim benımde elimden tutarmısınız.tesekkürler

cnm hosgeldın hıc ılıskı yasadınız mı yoksa hıc bısey olmadımı?kendını cokmu kasıyorsun (benım gıbı)
canım bende 2 yıllık evlıyım vajıyım ılk bırlesme oldu bızım..bıraz olsun rahatladım..
sormak ıstedıgın bır konu varsa seve seve yardımcı olurum

Canim kendini kasmadigin surece hicbir problem olmayacak.pozitif dusun o anda bu isi gorev olarak gorme zevk almaya calis. Kendini zevk almaya odakla aciyacak diye dusunme sakin.hadi bakalim bol sevisgenli gecelerin olsun insallah.

eşimle çok zor günler geçirdik bana çok yardımcı oluyor ama bu illeti nasıl başaracığımı
bilmiyorum bır dr. başvurduk oda bize uyutularak bu işi halledebilirsiniz dedi ve olmadı
eşim bana dokunamamış bile sonra çocuğumuz olmasını çok istiyorduk aşılama yaptık anesteziyle
kısmet değilmiş oda tutmadı şimdi ne yapıcam bilmiyorum. internette bu konuyu araştırırken kadınlar kulıbune uye
oldum sizden yardım istiyorum

Canim kendini kasmadigin surece hicbir problem olmayacak.pozitif dusun o anda bu isi gorev olarak gorme zevk almaya calis. Kendini zevk almaya odakla aciyacak diye dusunme sakin.hadi bakalim bol sevisgenli gecelerin olsun insallah.

kısss 2 sene olmuş sıkıldım artık şu sorun bı aşılsın dıyorum baska bısey ıstemıyorum ..
bu arada sen ebek varmı dıyenlere ne dedın?ben bu sormalardan cok sıkıldım da artık ıstemıyorum cocukta dıyemıyorum cunku dılım varmıyor cunku bebek ıstıyorum...

bıde bu durumu dusunerek ılk bırlesmeyı aştım bılıomusun cocuk ozlemı cektıgım ıcın yapıcam dedım aştım ..
ınsallah zamanlada ılıskımız duzene gırcek buna ınanıyorum...
bana yardımcı sozlerınden öturu sana tsk ederım..
zaten benı en ıyı yıne bır vajılı anlar..yaşadıgım sıkıntılı anlar bıtırmıstı benıbıraz olsun kendıme guvenım geldı suan gerısını pek onemsemıyorum bunuda aşarım allah ın ıznıyle

cnm tahmın edıyorum ne gıbı sorunlar yaşadıgınızı..ınankı benımde esım senın eşın gıbı anlayıslı ben defalarca ağladıgımı bılırım bu ılletten..hep eşım sakınleştırdı benı..ve herkesın bebek varmı dıye sormaları yokmu hepten bıtırdı benı kı bende tam aşmıs degımım bızım 28 hazıranda bırlesme oldu ..yanı tamı tamına 2 sene..bende doktora gıtmek ıstıyordum suleyman akhan dıye bır doktor onerdıler bana fulyadaymıs yerı..aradım o gece ağladım doktora herşeyı sordum..ve kafaya koymustum gıdecektım kı bız başardık..

canım en önemlı şey yapacagına ınanmakmış ben bunu anladım..kafana koy bu akşam bıtıcek yapıcaz de..ıstersen uyusturucu krem dene bak ben emla kremle başardım sen denedınmı hıç?

canim inanabiliyorum yasadiklarina 8 yil kimbilir neler yasamissindir.ama artik eski gunlerini unut.bak burda yuzlerce insan yendi bunu.demek istedigimi bir kac gun sonra cok iyi anliyacaksin.surekli buraya girmeye calis.onceki yorumlari oku iyi gelecek sana.
simdi ilk olarak egzerisze baslaman gerekiyor.aslinda sen tam olarak ne yapabilyiorsun vajinana bakabiliyormusun,dokunabiliyormusun,sonra esinin p...isiyle deneme yapabiliyormusun bunlari tam olarak yaz ki ona gore yardimci olmaya calisalim canim.

bilmezmiyim bende 4,5 sene yasadim.ya herkes soruyordu herkesss artik gina gelmisti gercekten dusunmuyoruz diyordum neyi bekliyorsunuz diyolardi bu sefer bide esim cocuklari cok sever herkes diyodu bu sefer adam ne kadar seviyor baksana yapin bir tane.sonra dedigin gibi buyuk konusup dusunmuyoruz da demek istemyiordum.en son zamanlar nasip kismet diyip geciyordum.
birsey degil canim aslinda ´bakma su anda sana dedigim seyler aslinda seni disardan izledigim gozlemledigim seyler bu konuda biz kendimiz yasadigimiz durumdan dolayi aslinda ne kadar asama ilerledik bunlari anlayamiyoruz.sen dediklerimi yap.kendini rahat biraktigin surece hic birsey hissetmiyorsun zevk disinda)

kısss napıyosun bakalım nasılsın hazırlıklar nasıl gidiyor.... ayy gecmişi oku oku başım döndü zaten unutkanlık basladııı iyice kafamm karıstııı yaauuuu

aaaaa kendimiii gördümmmmm bende o hatayı yapanlardanımmm bi tek kendim sanıodummm bak sende varmışsınnn... ama bana hiç bi doktor o tarz tavsiye etmediii bi psikologa söledim asla yapmam dediiii....birini buldummm daha önce bundan 20 sene önce birine yapmışsınız dedim kabul etmediiii artık yapmıoruz güvenlik açısından dediii rica ettim arkadaşla konusum kabul ederse dedi anestesi arkadaşııı ettideee tabiii......aynen bendede olmadıııı ölü gibi yatmışımmm gözlerim kaymış korkmuşş bide kendi kendime sayıklamışımmm tabi ben hiç birini hatırlamıorummm.......yaptığımmm büyük hatalardan biride bu olduu.....sana "seni uyutarak yapalım" dien doktor jinekologmuydu psikolokmuuu ve hangiii yerde yani nerde yaptıdın normal de yasak bu çünkü aynı kişiyemi yaptırdık Allahım kimseyi çaresiz bırkmasın çok zor bi durum çaresiz olmazsam asla yaptırmazdımmm ben şimdikii aklım olsa hele hiç yaptırmazdımm parasında değilim hatasındayımmm...sen ne kadar ödedinn bu durumaaaa ben 400 tl

kısss napıyosun bakalım nasılsın hazırlıklar nasıl gidiyor.... ayy gecmişi oku oku başım döndü zaten unutkanlık basladııı iyice kafamm karıstııı yaauuuu

ne yapim canım hazırlıkkkk, yoğun gidior bide kaynanamlar burdaaa bugün tetonoz aşısı oldummm 1 ay sonra 2. dozu olcakmışımm...hiçte acımadıııı yok kolun 2 gün ağrıoooo sızlıo yok uyuşuooo dediler hiçde bişi yokkk ne vururken acıdı nede sonrasııı.......vajinumustada böle dedi millet korktuu beniiiiii öfff kadın milletiiiiiiii değilmiyiz çeneiz durmuo işteee sen neler yapıon anammmm buraya girmeyincede hiççççççç vakit geçmioooooo

iyi acımıyosa :)) bende o kadar igneden sonra ne kadar acıyabilirki diyorum heppp.. o ignelerin acısıııı varyaaaaaaaa :)kadın milleti yaaa heç çenesi durmuyo iişte dimi üstümüzee yok vallaaa :))))
bende evdeyim canım aynı benim sıkıntı falan filan gecmiriyoruz bi şekilde işte günleriiii.. sen olmayıncada kimseyle laklak edemiyorum yaaaaa valla... bakınıyorum kimsecikler yokkk

uleynnnnnnn bende buaraya gelemeyince hiç vakit geçmiorrrrrr ne edcem yaaaa ee sen nezaman olcan cızzzzzzz iğneee girdinmi ayrıntılıyaaaa

uleynnnnnnn bende buaraya gelemeyince hiç vakit geçmiorrrrrr ne edcem yaaaa ee sen nezaman olcan cızzzzzzz iğneee girdinmi ayrıntılıyaaaa

ikisinide perşembe günü canım.. bakıciiizz kızımız mı oglumuz muu, umarım kötü bişey duymamm her gittiimde miyomun büyüdüğünü gördügümdee asık suratla cıkıyorum hastaneden... inşallah herşey yolundadır... sonrada cıızzzz aşıyaa iştee

hayırlısı canımm...bende perşembe gidicem bakalım kesinleşecekmi benimkideee... perşembe haberleşirizz inşallahhh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…