- 27 Ocak 2011
- 2.446
- 12
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #59.141
özümüm hoşgeldin nasılsın
banada yardım edın ne olur cok zor durumdayım ne yapacağımı bilmıyorum bende
vajınısmus hastasıyım ve 8 yıllık evliyim benımde elimden tutarmısınız.tesekkürler
banada yardım edın ne olur cok zor durumdayım ne yapacağımı bilmıyorum bende
vajınısmus hastasıyım ve 8 yıllık evliyim benımde elimden tutarmısınız.tesekkürler
canım haklısın kendımı sıkıyorum ınss bu aksam denıcez ınss bu durumuda aşarızz..
hamıle kalıcagım gunu ıple cekıyorummmmm...
bende ılk ustte pozısyonda yendım bu en kolayı cunku ıpler senın elınde ...
o yuzden korkmadım ıns aksamıda rahat atlatırım..
iyiyim elhamdülillahhhh sizleri sormalıı
Canim kendini kasmadigin surece hicbir problem olmayacak.pozitif dusun o anda bu isi gorev olarak gorme zevk almaya calis. Kendini zevk almaya odakla aciyacak diye dusunme sakin.hadi bakalim bol sevisgenli gecelerin olsun insallah.
eşimle çok zor günler geçirdik bana çok yardımcı oluyor ama bu illeti nasıl başaracığımı
bilmiyorum bır dr. başvurduk oda bize uyutularak bu işi halledebilirsiniz dedi ve olmadı
eşim bana dokunamamış bile sonra çocuğumuz olmasını çok istiyorduk aşılama yaptık anesteziyle
kısmet değilmiş oda tutmadı şimdi ne yapıcam bilmiyorum. internette bu konuyu araştırırken kadınlar kulıbune uye
oldum sizden yardım istiyorum
canim inanabiliyorum yasadiklarina 8 yil kimbilir neler yasamissindir.ama artik eski gunlerini unut.bak burda yuzlerce insan yendi bunu.demek istedigimi bir kac gun sonra cok iyi anliyacaksin.surekli buraya girmeye calis.onceki yorumlari oku iyi gelecek sana.eşimle çok zor günler geçirdik bana çok yardımcı oluyor ama bu illeti nasıl başaracığımı
bilmiyorum bır dr. başvurduk oda bize uyutularak bu işi halledebilirsiniz dedi ve olmadı
eşim bana dokunamamış bile sonra çocuğumuz olmasını çok istiyorduk aşılama yaptık anesteziyle
kısmet değilmiş oda tutmadı şimdi ne yapıcam bilmiyorum. internette bu konuyu araştırırken kadınlar kulıbune uye
kısss 2 sene olmuş sıkıldım artık şu sorun bı aşılsın dıyorum baska bısey ıstemıyorum ..
bu arada sen ebek varmı dıyenlere ne dedın?ben bu sormalardan cok sıkıldım da artık ıstemıyorum cocukta dıyemıyorum cunku dılım varmıyor cunku bebek ıstıyorum...
bıde bu durumu dusunerek ılk bırlesmeyı aştım bılıomusun cocuk ozlemı cektıgım ıcın yapıcam dedım aştım ..
ınsallah zamanlada ılıskımız duzene gırcek buna ınanıyorum...
bana yardımcı sozlerınden öturu sana tsk ederım..
zaten benı en ıyı yıne bır vajılı anlar..yaşadıgım sıkıntılı anlar bıtırmıstı benıbıraz olsun kendıme guvenım geldı suan gerısını pek onemsemıyorum bunuda aşarım allah ın ıznıyle
eşimle çok zor günler geçirdik bana çok yardımcı oluyor ama bu illeti nasıl başaracığımı
kısss napıyosun bakalım nasılsın hazırlıklar nasıl gidiyor.... ayy gecmişi oku oku başım döndü zaten unutkanlık basladııı iyice kafamm karıstııı yaauuuu
özüm hosgeldın benı hatırlıyormusun bılmem topıgı gezıyordum msj yazmıyordum hehe:)
suan burdayım sızlerleyımmm..
ne yapim canım hazırlıkkkk, yoğun gidior bide kaynanamlar burdaaabugün tetonoz aşısı oldummm 1 ay sonra 2. dozu olcakmışımm...hiçte acımadıııı yok kolun 2 gün ağrıoooo sızlıo yok uyuşuooo dediler hiçde bişi yokkk ne vururken acıdı nede sonrasııı.......vajinumustada böle dedi millet korktuu beniiiiii öfff kadın milletiiiiiiii değilmiyiz çeneiz durmuo işteee sen neler yapıon anammmm buraya girmeyincede hiççççççç vakit geçmioooooo
iyi acımıyosa :)) bende o kadar igneden sonra ne kadar acıyabilirki diyorum heppp.. o ignelerin acısıııı varyaaaaaaaa :)kadın milleti yaaa heç çenesi durmuyo iişte dimi üstümüzee yok vallaaa :))))
bende evdeyim canım aynı benim sıkıntı falan filan gecmiriyoruz bi şekilde işte günleriiii.. sen olmayıncada kimseyle laklak edemiyorum yaaaaa valla... bakınıyorum kimsecikler yokkk
uleynnnnnnn bende buaraya gelemeyince hiç vakit geçmiorrrrrr ne edcem yaaaaee sen nezaman olcan cızzzzzzz iğneee girdinmi ayrıntılıyaaaa
ikisinide perşembe günü canım.. bakıciiizz kızımız mı oglumuz muu, umarım kötü bişey duymamm her gittiimde miyomun büyüdüğünü gördügümdee asık suratla cıkıyorum hastaneden... inşallah herşey yolundadır... sonrada cıızzzz aşıyaa iştee
hayırlısı canımm...bende perşembe gidicem bakalım kesinleşecekmi benimkideee... perşembe haberleşirizz inşallahhh...