- 27 Ocak 2011
- 2.446
- 12
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #59.161
ben bi mutfaga gidemm özümcüümmmmmmmmmm
bende çıkıorum canımcımm.....perşembe görüşürüz inşallahhh...kendinize iyi bkınnn ...herkese selammmmmm..............
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben bi mutfaga gidemm özümcüümmmmmmmmmm
bende çıkıorum canımcımm.....perşembe görüşürüz inşallahhh...kendinize iyi bkınnn ...herkese selammmmmm..............
nazlıı hoşgeldin canım.. nasılsın nasıl gidiyor hamişlikk.. coktandır görünmyosunn
Hoşbulduk canım,iyiyim.Herşey iyi gidiyor çok şükür..Geçmişe baktım biraz.sen ve bebişin nasılsınız?neler yapıyorsunuz,canım?
selam kızlar nasılsınız bakıyorum cogunluk eskıler takılıyor
hoşgeldin canım.. kocişim gelmedi daha iştenn bende bi bakınıyım dedim sıkıldım yaaaa.. acıktımmm sen neler yapıyosun nasıl gidiyo hamilelik var mı sıkıntıı
cok sukur genel olarak buyuk bı sıkıntı yok canım umdugumdan daha ıyı gıdıyor. bulantılarım fazlalastı o kadar, benım sızlere gore daha rısklı bı gebelık cunku seker hastasıyım sureklı kontrol altındayım bazen daralıyorum gunde 2 kez seker olculuyor parmak kalmadı delınmekten 4 kerede ınsulın ama napalım yeterkı bebıs saglıkla gelsın hepsıne razıyım Rabbımın bugununede sukurler olsun
yaslandım nasılsınnnnn
geçmiş olsun canım kıyamammm ya.. bulantılar cok kötü oluyo umarım cok olmaz sende.. bende 3 ay sürmüştü.. herşey yolunda gitsinde... hepimizin farklı farklı işte.. bende yata otura geciyo cok zor ( ağlıyorum oturup camdan bakıyorum bi hamile geciyo nasıl imreniyorum.. bu günümüze hamdolsun daha kötüsü olmasında canımcım.. bebişlerimizi kucagımıza alınca hepsi gececek, hiç hatırlamıycaz bile bu sıkıntıları eminimm
iyim canim sen nasilsin. özüm ne zaman gidiyor
oyle canım oyle naparsın bosuna degıl cennet annelerın ayagı altındadır dıye...annemı sımdı daha ıyı anlamaya basladım kı bızlere ne var el bebek gul bebek yasıyorum onların zamanında...annem dıyor cocuk dogardı bır gun sonra tarlada bagda calısmaya gıderdık dıye onceden pek anlamazdım gulerdım sımdı aynı hıkayeler ama ben sok olarak dınlıyorum
oyle canım oyle naparsın bosuna degıl cennet annelerın ayagı altındadır dıye...annemı sımdı daha ıyı anlamaya basladım kı bızlere ne var el bebek gul bebek yasıyoruz, onların zamanında...annem dıyor cocuk dogardı bır gun sonra tarlada bagda calısmaya gıderdık dıye onceden pek anlamazdım gulerdım sımdı aynı hıkayeler ama ben sok olarak dınlıyorum
nasilsin canim, bebis nasil, hamilelik nasil gidiyor
iyiym bende kocişimi bekliyorum... özüm ne zaman gidiyor bilmiyorum canım ya.. perşembe doktora gitcek benim gibi.. perşembe görüşürz demiştii..