sorunumun vajinismustan kaynaklandığını düşünüyorum çünkü hemen hemen tüm belirtiler bana uyuyor.parmak egzersizinidaha önce burda okumuştum ama daha girişinde bile rahatsız oldum başaramicam dedim ve bıraktım.
evet ilişkimin başından sonuna kadar yanma,kanama ve acı duyuyorum.aşırı dar çünkü.
birgün ilişkiye girdik ve yine azar azar kanamam geliyordu.bundan 4 gün sonra normal adet oldum.adetim normalde düzensizdir adetime yakın birliktelik yaşamışız.neyse,adetimin 15. gününe gelince doktora gittik ve doktor primolut diye bir ilaç verdi.bu kanamayı kesecekti ve ilaç bittiğinde normal adet olacaktım düzene girecekti.
ilacı kullandığım süre içinde bikaç birliktelik yaşadım ve ilacı düzenli kullanmış olmama rağmen kanamam vardı azar azar. ki son birlikteliğimden 2 gün geçti şuan dahi geliyor.anladımki kanama yumurtalıklarımdan gelmiyor.
kanamamı dar olmasına bağlıyoruz.ayrıca yanmanın da bundan kaynaklandığını düşünüyoruz.kayganlaştırıcı jel kullandık bikaç kez.bunu kullandığımızda normalde farklı bi yanma ve tahriş olduğunu hissediyorum saırım bana uymuyor bu jel.
en önemlisi bu darlığa bir çözüm bulmalıyım çünkü zevk almaktan geçtim isteksizlik yapmaya başladı bende
yardımların için de çok teşekkür ederim:)